Mijn ervaring is uitstekend werd netjes ontvangen en vriendelijk geholpen
persoonlijke aandacht, uitleg wat er gedaan moest worden, vriendelijk, deskundig kortom, fijne tandarts
Zelf inplannen voor afspraak. Geen wachttijd Vriendelijk en duidelijk.. Kleine praktijk wat mij aanspreek.
Ze legde alles goed uit helemaal tevreden
Snel geholpen, prettig in continuïteit van medewerkers. Er is aandacht en rust voor de individuele client.
Goede ontvangst, prettige behandeling door vakmensen
succes verder.
Zie boven.
Vriendelijk en respectvol behandeld.
Ik heb angst voor naalden maar ze waren heel duidelijk als ze iets deden en namen er de tijd voor
Ik had last van mijn kies. Kon snel terecht En werd snel op mijn gemak gesteld. Daar ik altijd buikpijn heb als ik naar de tandarts moet Het is al een zelfoverwinning dat ik bel. Ben zeer tevreden over het team van pauw en co.
Ervaringen zijn uitstekend.
T
rustig en relext , vriendelijk, goed contact, aandacht voor jou.
Erg goed
Zorgvuldige controle met duidelijke uitleg. Er werd goed meegedacht met de aanpak van onze jongste, die het erg spannend vond. Uiteindelijk wilde hij nog een tweede keer z’n tandjes laten zien!
dik tevreden
Je wordt er goed behandeld, en ze bespreken alles goed met je door. Geven goede uitleg en ze staan altijd voor je klaar als je klachten hebt. Ik kan het iedereen aanbevelen om naar Pauw & Co tegaan.
Duidelijke uitleg Begeleiding was uitstekend. Hij moest een gaatje vullen plus verdoving. Op deze manier word dat niet traumatisch ervaren.
Gaatjes gevuld: goed werk, begripvol voor cliënt
Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Pauw en Co met een enorme angst voor de tandarts. Ik was door mijn angst al jaren niet bij een tandarts geweest en er moest flink wat gebeuren. Corine en haar team hebben mij vanaf dag 1 enorm gerust gesteld. Ze denken goed mee, leggen alles duidelijk uit. En ik ben er nu achter dat ik ook zonder pijn naar de tandarts kan. Ik ga nu de tandarts zonder dat ik een week van te voren al buikpijn heb zoals dat eerder was. Dus in 1 woord “fantastisch”!
Goede tandarts en assistent, fijn geholpen!
Vriendelijk geholpen
mijn ervaring is dat deze tandarts beter is dan men eigen tandarts en beter opletten wat er in je mond gebeurt
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.