Fijne tandarts, je kunt snel terecht en wordt adequaat en professioneel geholpen.
De rekening moet binnen 8 dagen betaalt worden, maar komt bij mij in mijn spam box. Dit moet ik nu altijd goed in de gaten houden na dat ik bij de tandarts ben geweest.
Als ik het vergelijk met mijn vorige tandarts waar ik ruim 35 jaar geweest ben. Veel fijner en minder commercieel ingesteld, tenminste is mijn gevoel
Ze legde alles goed uit en deed heel rustig aan.
Snel, efficiënt. Alles in orde.
Voor de eerste keer hier geweest Beleefd ontvangen Goede behandeling gehad Rekening wel heel snel via de mail Korte betalingstermijn
Prima, helaas dat er momenteel geen mogelijkheid is om een vroege of late afspraak te maken waardoor het lastig combineren is met werktijden. Voorheen waren er ook avond behandelingen mogelijk dat is onder andere één reden waarom wij hier destijds naar toe zijn gegaan. Verder is het personeel prima en het contact verloopt vlot.
Wat een fijne praktijk. Ik ben nogal angstig voor tandarts. Maar elk bezoek wordt die angst minder. Ze zijn rustig en kalm en nemen de tijd om een behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.
klantvriendelijk geduld voor angstige patiënten goede nazorg
Op tijd geholpen, zeer vriendelijk en stralen rust uit. Meedenkend.
De tandartsen en assistenten allemaal heel aardig en meedenkend. Echter worden de gemaakte afspraken bij de tandtechnicus niet nagekomen. Afgelopen dinsdag voor de 1e keer gehapt voor een gebit, er werd nog gezegd door meneer tot volgende week voor de 2e afspraak. Wel aangegeven dat er misschien nog een extra afspraak zou moeten komen, dit was bekend en dan ook geen enkel probleem. Er was expres al wat ruimte gelaten tussen de 2e afspraak (8 dec) en het inzetten van het gebit (6 januari) mochten er extra afspraken nodig zijn. Echter vandaag werd ik opgebeld door de assistenten dat meneer het allemaal niet gaat redden, en alle afspraken daarom verschoven zijn naar janauri. Dit is best tegenstrijdig, gezien ik ook de mogelijkheid had om het gebit zelfs al voor kerst te laten inzetten. Hier zou dus zeker betere planning/afspraken over gemaakt moeten worden. Ook ik heb een baan en moet voor al deze dagen uren vrij regelen, wat zeker niet de makkelijkste klus is, daarom hebben we dit ook al zover vooruit gepland.
Binnen een paar uur kon ik terecht met een pijnlijke kies. Heel fijn en snel geholpen.
ze helpen je goed en ze leggen het goed uit als er is iets niet klopt
Mijn ervaring is uitstekend werd netjes ontvangen en vriendelijk geholpen
persoonlijke aandacht, uitleg wat er gedaan moest worden, vriendelijk, deskundig kortom, fijne tandarts
Zelf inplannen voor afspraak. Geen wachttijd Vriendelijk en duidelijk.. Kleine praktijk wat mij aanspreek.
Ze legde alles goed uit helemaal tevreden
Snel geholpen, prettig in continuïteit van medewerkers. Er is aandacht en rust voor de individuele client.
Goede ontvangst, prettige behandeling door vakmensen
succes verder.
Zie boven.
Vriendelijk en respectvol behandeld.
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.