Vriendelijk, geduldig personeel.
De tandarts neemt ruim de tijd om je op je gemak te stellen
Tandarts en assistentes zijn vriendelijk en denken met je mee. Ze zijn er niet op uit om zoveel mogelijk te verdienen, maar om je te helpen.
Vanaf het begin voel ik me daar op mijn gemak. Naar de tandarts gaan vond ik nooit leuk, maar nu ga ik zonder tegenzin daarheen. Lief en goed personeel.
Na het middaguur werd ik snel geholpen. De tandarts stelde me op mijn gemak en legde rustig uit wat er ging gebeuren.
De baliemedewerkster en de tandarts waren beide vriendelijk en namen de tijd voor je.
Fijne praktijk,nemen echt de tijd Voor je. Top ga zo door.
Ze is erg vriendelijk, zeer belangstellend en stelt je echt op je gemak.
Nette vlotte behandelinng
Persoonlijke aandacht voorafgaand aan de controle en behandeling. Mevr. Pauw luistert goed naar wat je te melden hebt. Zij is geduldig en uiterst secuur en voorzichtig en houdt rekening met mijn onzekerheid en angstgevoelens voor de behandeling. Ook de assistente is heel vriendelijk en probeert zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen.
Kindvriendelijk, goede toelichting op wat er gedaan wordt, goede behandeling.
Goed geholpen
Wordt vriendelijk te woord gestaan, praktijk is klein, maar verder is het allemaal netjes en fijne mensen die er werken. Geen lange wachttijden, dus een prima praktijk.
Ik ben een nieuw bij deze Tandartspraktijk, vandaag m'n intakegesprek gehad. Ik had een goed gevoel hierbij, en voelde me op m'n gemak. Vriendelijke mensen met een open oor voor je wensen.
Door de vervangende tandarts een zorgvuldige en duidelijke controle uitgevoerd
Heb alleen nog controles gehad zonder ingrepen maar is prima bevallen. Nooit lang wachten, mooie nieuwe praktijk met gedreven jonge mensen.
PRIMA CONSULT
Ik kwam voor controle en alles verliep gladjes, op tijd beginnen en weer snel klaar.
Na minder fijne ervaringen bij een tandarts, hier een fijne tandarts gevonden.
Het was een ontspannende ervaring met de tandarts en 2 assistentes De voorbereiding werd gedaan door de assistentes - maken van een foto van de te trekken kies - verdoven van de plaats van de kies Het trekken van de kies: Het was een hardnekkige kies en die werd in r delen verwijderd wat nogal wat tijd kosten. Het afwerken van de wond d. m. v. hechten was het slot van de behandeling Instructies voor de komende dagen werden zowel mondeling als per brochure duidelijk gegeven en nog een steriel gaasje voor eventuele nabloeding. De volgende dagen heb ik ook minder napijn gehad als voorgaande keren Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren ( een pluim)
Vriendelijke bejegening; duidelijke uitleg.
Lief voor de kinderen, alle geduld en erg vriendelijk
Ik was op zoek naar een nieuwe tandarts en kwam via via bij Pauw & Co terecht. Ik ben erg goed geholpen en er werd rekening gehouden met mijn angst die ik voor de tandarts heb. Ook de persoonlijke benadering sprak mij erg aan.
Ik vind het al fijn binnenkomen. Niet te groot maar gewoon kleinschalig. Daarnaast vriendelijk geholpen door zowel assistent als tandarts zelf. Er wordt goed gereageerd op vragen en wordt duidelijk uitgelegd.
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.