Goede, snelle en eerlijke behandeling.
Met mijn 3 kinderen voor controle geweest. Er is oprecht interesse voor ze, ze worden op hun gemak gesteld en er word duidelijk uitgelegd wat er gedaan word en wat belangrijk is bij de mondverzorging.
Doordat ik vanaf dit jaar ben overgestapt naar Pauw&Co waren er helaas best wel een aantal gaatjes te zien op de foto's. Deze werden allemaal ingevoegd in een behandelplan. Financieel gezien viel dit erg tegen dus hebben we in samenspraak besloten om het plan op te delen. Hier stonden zij volledig voor open en we konden dit in overleg regelen. Tijdens de behandelingen voelde ik mij op mijn gemak ondanks dat ik echt veel spanning heb voor de tandarts.
Ik heb alleen goede ervaringen tot hiertoe, maar ben nog maar kort bij deze tandartsenpraktijk. Er moest erg veel gebeuren in korte tijd, dit is heel fijn verholpen. M'n complimenten! 0
In alle rust en ruim de tijd nemend wordt je behandelt op een fijne manier
Prettige sfeer, zorgvuldig werk met een uitstekende kwaliteit.
Ervaren, deskundig
Persoonlijk vindt ik het wel prettig om bij elke behandeling dezelfde tandarts te hebben.
Ik ben naar Pauw overgestapt, omdat ik bij mijn vorige tandarts het gevoel kreeg dat er eigenlijk niets aan de hand was met mijn gebit, en er dus altijd iets extra's moest worden gedaan. Mijn tanden moesten nodig gepolijst, er moest ineens een foto worden gemaakt of een vulling die nog prima was moest worden vervangen. Daarna kreeg il daar natuurlijk weer de rekening van. Na mijn eerste bezoek aan Pauw heb ik het idee dat dat hier niet het geval is. Een goed gebit, is gewoon een goed gebit. Daar hoeft dan niets aan te gebeuren. Daarnaast kreeg ik uitgebreide info over het komende melkgebit van mijn zoon.
Rustig en vriendelijke tandarts, nam alle tijd en zelfs mijn zoon werd nog even bekeken.
Daar ik veel angst heb voor een tandarts en Corine dat weet, vindt ik dat ze het zo goed doet. Zo rustig en lief. Heel erg fijn.
ik ben tevreden
Werd erg op mijn gemak gesteld.
Ik was jarenlang niet naar de tandarts geweest door vervelende ervaringen. Nu ben ik goed en netjes geholpen alles goed nagekeken en vrijwel pijnloos vriendelijke mensen en iedereen heeft aandacht voor je tot nu toe de beste tandartsen praktijk die ik in jaren heb meegemaakt
Er werd uitgebreid de tijd genomen, alles nauwkeurig uitgelegd. Ruimte voor een persoonlijk praatje.
Deskundigheid lijkt een vanzelfsprekendheid te zijn voor een tandartspraktijk, maar niets is minder waar. Ook tandartspraktijken moeten hun kwaliteit bewijzen en Pauw en Co doet dat. Na jarenlang een onnodige gebitsmishandeling te hebben doorstaan bij een andere praktijk, kan ik bij Pauw en Co weer fatsoenlijk ademhalen en is er weer ruimte ontstaan voor vertrouwen.
Goed, de tandarts legde netjes uit wat ze ging doen en vroeg toestemming hiervoor.
De behandelaar was een iemand van een tandtechnisch laboratorium
Aan de behandeling zelf geen opmerkingen. Wat ik wel fijn zou vinden is als er een iDeal link toegevoegd wordt in de mail om de restfactuur te betalen
M’n oudste dochter moest een gaatje laten vullen en ze gaf geen kick! Ze werd helemaal gerustgesteld door de tandarts en haar assistente. M’n andere dochter vond het de vorige keer super spannend. Hoewel zij nu helemaal niet in de stoel hoefde, wilde ze zelf toch graag en had ze een heel leuke en positieve ervaring. De angst is in ieder geval weg!
Eerst geholpen door de preventieassistente voor het verwijderen van tandsteen. Heeft dit zover ik weet natuurlijk, goed en duidelijk uitgevoerd met een gezellig gesprek tussen door zover dat mogelijk is. De tandarts heeft daarna een oude vulling verwijdert en opnieuw erin gezet ZONDER pijn! Ik ben zeer tevreden!
Maar een beperkt dagen om afspraken te maken. Als je ver weg werkt,en niet op vrijdag kan , maar Een vrije dag moet nemen...
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling! Afspraken kunnen bij ons doorlopend worden gepland op elke dag van de week tijdens onze openingstijden (8.00-17.00 en op vrijdag tot 12.30). Het kan voorkomen dat een specifieke behandeling tijdelijk niet op een gewenst moment kan worden ingepland. In dat geval zoeken we samen met u naar de best passende oplossing. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.