Alles ging volgens plan. De tandarts is heel vriendelijk.
Heel goed
rustige uitleg van de tandarts wat zei ging doen bij het vullen van een gaatje.
Tandarts is niet mijn favoriet. Maar wordwel op gemak gesteld
Goed geholpen en gerustgesteld. Bij vinden van gaatje bij mijn dochter ook meteen een duidelijk advies.
Ik ben vriendelijk geholpen en de oorzaak van mijn probleem werd duidelijk uitgelegd. Ook de vervolgstappen werden duidelijk uitgelegd.
Ze zorgen voor alle mogelijkheden om je te behandelen.
Deskundige tandarts, aardige assistentes.
preventieassisente Jeannette die goed advies geeft en gebit uitstekend reinigt, zoals een mondhygiëniste, goede tandarts! Goed team.
vullingen is nooit fijn maar wel noodzakelijk.
Ik weet wel iets leukers om te doen, maar als het dan toch moet dan graag bij jullie
Hartelijke mensen.. mooie praktijk en alles geordend en netjes.
Prettige wacht- en praktijkruimte, heel prettige medewerkers/ tandarts. Komen zeer kundig en vaardig over.
Prettige mensen die naar je luisteren en de tijd voor je nemen
Wij zijn goed te spreken over de behandeling. het is zorgvuldig en correct
Het was een fijn en prettig bezoek. Erg prettig in de omgang met kinderen. Duidelijke uitleg aan de kinderen
Als iemand nog een tandarts zoekt ga naar pauw en co hele fijne tandarts
Ik ben zeer te spreken over de benadering van zowel de tandarts Pauw als de assistente. Ik ben erg nerveus bij de tandarts en voelde me serieus genomen en gehoord. Dat maakt een bezoek al wat makkelijker. Door fibromyalgie en omdat ik hoogsensitief ben voel ik elke prikkel veel sterker, dus ook pijnprikkels. Veel gezondheidsproblemen en ziekenhuisopnames gehad. Vandaar ook mijn angst en nerveusiteit.
Ze begonnen mooi optijd aan de behandeling. En het verliep allemaal soepel en snel. Goed overleg en meedenken. Super tevreden
Fijne tandarts
idem dito
Ben nu een ruim een jaar klant, vele malen beter en fijner dan mn vorrige tandarts.
Prettig en geduldig in de omgang. Positieve opmerkingen tijdens mijn lange behandeling. Begrip en kundig en eerlijk! Patient op het oog, snel geholpen.
Gastvrije praktijk, stelt patiënt op gemak, goede uitvraag van evt. klachten en behoefte, en een heldere uitleg van behandeling. Nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Locatie goed bereikbaar.
Deskundige en vriendelijke tandarts
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.