Fijne tandarts, heel vriendelijk en duidelijk. Goede communicatie vanuit de assistente omtrent afspraken.
Er is een goede sfeer, en vriendelijke mensen.
Ik ben zeer op mijn gemak . En dat terwijl ik een angsthaas ben .
goed en efficiënt behandeld, met persoonlijke aandacht voor de patiënt
super goed \
Zeer fijne tandarts, altijd belangstelling voor de patiënt. Luisterend oor. Geeft goede uitleg. Een en al lof.
Een team wat Super klant vriendelijk is en vakkundig advies en behandeling.
Goede en zeer nette behandeling, vriendelijk personeel.
eigen tandarts en helpende hand aardig en geduldig en ze doen de behandelingen goed
Je word goed geholpen, gewoon super fijn.
Zeer prettig geholpen en snel
Ik ervaar deze tandartspraktijk als vriendelijk, betrouwbaar. Ook waardeer ik hun positiviteit over de verzorging van mijn gebit door mijzelf.
Nauwkeurige controle Cliëntgericht
Wat volgens mijn vorige tandarts niet kon, Wilde Corine wel doen
Ik was hier voor het eerst en ben nog niet behandeld
Door de tandarts word je goed behandeld
Ik wordt altijd zeer goed en uiterst vakkundig geholpen. En ook wordt er altijd gevraagd hoe of het met me gaat, en met mijn gezin. Er is altijd volop aandacht voor de patiënt. Waarvoor dank!
Fijne kleine en persoonlijke praktijk, met deskundige medewerkers.
Was er voor gebitsreiniging. Heel netjes wordt alles uitgelegd wat er gaat gebeuren en ook niet onbelangrijk; een pijnloze behandeling.,( heb slechtere ervaringen bij mijn vorige tandarts)
Word op tijd geholpen, aardig personeel, krijgt uitleg wat en waarom ze iets gaan doen , en vertellen je ook hoe je het zelf kan bijhouden
Ik vond het een prima bezoek bij een vriendelijke tandarts. Wel vind ik het fijn als er af en toe wordt verteld wat er wordt gedaan of hoe lang het nog duurt, bijvoorbeeld bij tandsteen weghalen. Dan weet je enigszins wat je kan verwachten en dat het bijv. niet zo lang meer duurt (of wel).
Een praktijk met een frisse uitstraling en vriendelijke, deskundige, medewerkers.
Fijne tandartspraktijk met betrokken mensen die vriendelijk zijn.
Prima. IK weet niet of de Verzekering voldoende vergoed??? Er is wel het een en ander nodig, maar pas als ik weet ,dat het voldoende wordt vergoed,zal ik het verder met de TandArts bespreken.
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.