De benadering is vriendelijk en behulpzaam. De wachttijd is heel beperkt en soms kan wordt je direct geholpen.
Snel en fijn geholpen!
Fijne tandarts die alle tijd voor je neemt en op je gemak stelt. Alles wordt goed uitgelegd , zodat je met een zeer goed gevoel naar huis gaat!
Ik had een vraag voor de tandarts over inpantaten en kronen. Zeer duidelijj uitleg gekregen. En de controle was ook weer heel goed. Altijd goede uitleg. En vriendelijk.
De fijnste tandarts die ik tot nu toe gehad heb, vanwege haar vakbekwaamheid en vriendelijkheid. Zo ook het team en ze zijn nog lief ook!
Fijn ontvangen en op je gemak gesteld. Goede uitleg van behandeling en echt weg gegaan dat ik daar met zorg behandeld was.
Cok iyi
Met een Mond protheses sinds je 25e Kan er niet zo veel verkerd gaan? Het advies is goed ,en daar heb je dan ook genoeg aan.
ik had met de tandarts hiervoor geen goede klik en dat vind ik eigenlijk heel belangrijk. i vond dat ik goed ben behandeld
Vriendelijk voor kinderen en duidelijk in informatie.
Vragen werden duidelijk beantwoord
De receptie is niet altijd bezet; dan wordt de telefoon niet direct opgepakt
Mijn ervaring is positief. Er wordt goed geluisterd naar vragen. Oplossingen en adviezen worden gegeven.
Ze houden echt rekening met wat jij zelf wilt. Er wordt niks opgedrongen, en alles is bespreekbaar. En ze leveren goed werk
klantgericht, klantvriendelijk, betrokken, vakkundig, efficiënt, persoonlijk
Friendly service and very helpful.
Jaren lang ben ik enorm bang geweest voor de tandarts wat grote gevolgen had voor mijn gebit. Nadat ik toch de stap heb genomen om over te stappen naar Pauw en Co ben ik zeer tevreden. Met name de communicatie en de persoonlijke aandacht. Van de tandarts kreeg ik het gevoel mij niet te hoeven schamen voor mijn angst. Dit heeft erbij geholpen dat ik nu geen angst meer heb. Ik heb vertrouwen in de deskundigheid van mijn tandarts en de ondersteunende diensten die allen op hun eigen vak gebied hun werk naar mijn idee uitstekend uitvoeren.
Fijne tandarts. Kom er niet graag Maar dat ligt aan mij , niet aan de tandarts
Dinsdag 4-1 uitstekend geholpen door de assistent. Hele goede adviezen gekregen!
Top geholpen door vriendelijke mensen
Goede ervaring , rustige tandarts legt alles goed uit .
vakkundig
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.