Prettig ontvangen, gebit nauwkeurig bekeken.
Fijne tandartspraktijk
Heel goed advies gekregen, op een erg prettige manier.
Vriendelijk en deskundig.
Weer professioneel behandeld
Ben alweer paar jaren patiënt bij de praktijk van Corine Pauw en bij elke behandeling goede uitleg en overleg wat de mogelijkheden en kosten zijn. Prima.
Prettige tandartsen. Er wordt overlegd over de behandeling en voorzichtig gewerkt. Dit geldt ook voor de mondhygiëniste.
Tandarts en mondhygiëniste waar ik regelmatig kom zijn beiden heel vakkundig en hele sympathieke persoonlijkheden
Onze zoon van 9 moest 3 melktanden laten trekken ivm ruimtegebrek voor de grote mensentanden. Hij vond dit behoorlijk spannend. Dames namen alle tijd en uiteindelijk ging hij blij naar huis. Het was hem echt meegevallen.
Bij de preventie medewerker moet elke keer weer op een ander mannier poetsen je kan na afloop niet je mond spoelen en er wordt slecht afgezogen heb elke keer een keel vol water moet dit tussen door elke keer weg slikken is niet lekker met wat er in je mond zit
Hele fijne tandarts. Echt een verademing na mijn vorige tandarts. Hoop wel dat dat zo blijft nu de praktijk groter wordt. En dat er geen beulen aangenomen worden. Ik weet niet of de prijzen overal hetzelfde zijn, maar het is wel een hele dure hobby.
Was weer een prima afspraak waarbij ik weer goed geholpen ben.
Een fijne bekwame, vriendelijke, goed en mooi opgezette tandartspraktijk. U bent hier in goede handen.
fijne mensen..ze vragen of je ergens last van heb en als je zelf vragen heb mag je ze altijd stellen.
Er is bij mij een implantaat geplaatst met een kroon en eeb afgebroken kies kon hersteld worden met een nieuwe opbouwvulling. De,e behandelingen zijn uiterst precies en zonder pijn uitgevoerd, echt complimenten voor het resultaat. Ook de preventie assistent en mondhygiëniste werken ook uiterst zorgvuldig.
Zeer positief.
Flexibel met plannen afspraken
fijne, geduldige behandelaar
De controle voor mijn zoon was snel, effectief en voor mij als ouder ook informatief. Er wordt aangegeven wat er beter kan qua preventie, en er hangt een informele sfeer om vragen te kunnen stellen. Al met al een fijne ervaring, voor patient en ouder!
kiespijn ik kon snel langskomen, toen bleek een wortelkanaal behandeling nodig was. de eerste behandeling uitgevoerd en de pijn is wel
Dichtbij en goede tandartsen en assistenten etc.
Ik zelfvind het een hele goede tandarts
Een tandarts bezoek is nu niet iets waar ik naar uit kijk. Maar bij Pauw is het altijd een ontspannen bezoek en waar ik weer heel erg tevreden vertrek na een behandeling.
Op tijd en deskundig
Prima behandeling. Duidelijke uitleg.
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.