Komen telefonische afspraken na en de mensen die er werken zijn zeer behulpzaam en vriendelijk
De gemaakte afspraak werd netjes nagekomen. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werken en prima plaatsing.
Dit was de eerste keer dat we onze camper voor reparatie bij Zizo brachten. Ik werd enorm vriendelijk ontvangen door een van de medewerkster achter de balie. De camper is vakkundig gerepareerd. De nota was conform de afgesproken prijs.
bijzonder klantvriendelijk altijd welkom in de zaak
Net voor de vakantie problemen met de camper. Zonder moeite heel snel geregeld voor wen keurige prijs. Scheelt heel wat stress als je zo geholpen wordt!!
Alles is naar wens uitgevoerd
Kwam voor verhoging voorvering en Koni schokbrekers. Vakkundig werden deze er onder geplaatst. Alles werd voor betaling netjes uitgelegd. Tweede afspraak gemaakt ivm nog geen levering van de Koni schokbrekers achterzijde. Dit vanwege COVID. Na binnenkomst afspraak voor montage op 9/8. In de week voor alsmede 1 dag voor deze afspraak bleek waterlekkage doorvoer kabel zonnepaneel en dakluik wc ruimte. Deze zaken werden ondanks drukte ingepland en afgewerkt. Dit werd door ons zeer gewaardeerd. Waar zie je dit nog. Een flinke duim omhoog voor medewerkers ZiZo. Wim en Marion Stensen
Hier terecht gekomen via een YouTube filmpje van "De Uitjes".. ;) Naar aanleiding daarvan een "vaste" LPG Fles in laten bouwen met buitenaansluiting in mijn buscamper. Duidelijke afspraak via mail gemaakt en alles netjes gemonteerd. Prima zaak en van harte aanbevolen!
Meedenken, niet het vel over de oren halen qua prijzen. Gewoon goed in wat ze doen.
Onze camper is al vaker bij Zizo gebracht voor verschillende dingen. Altijd goed geholpen. Soms gaat er iets mis in de communicatie en moeten we terugkomen voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Het wordt altijd keurig netjes opgelost. Medewerker Emiel is een topper!
Heel erg behulpzaam en vakbekwaam.
Er wordt maatwerk geleverd en er wordt echt meegedacht.
Updaten van de sateliet ontvanger. Prima volgens afspraak uitgevoerd en nadien duidelijk uitleg gegeven over de werking.
Zizo denkt met je mee en vindt het niet erg als je deels zelf in staat bent iets te installeren. Zijn bereid ook uit teleggen en mee te denken hoe je de klus moet klaren en wat je ervoor nodig hebt. Ook heel fijn dat je er terecht kan voor al je vragen. Een installatie uitvoeren wordt deskundig gedaan en er wordt van tevoren goed overlegd.
De 1e keer dat we hier kwamen zag allles er goed uit. Vandaar dat we er nu voor 3e keer weer komen. Niet omdat het niet goed was maar omdat we tevreden zijn over hun werk en nog meer wilden laten doen. Dussss ... niets aan de hand, maar wel een tevreden klant.
Onder onze camper hebben we het E&P hydraulisch levelsysteem laten installeren. De installatie was keurig op de afgesproke tijd gereed en werkt perfect. Geen getob meer met levelblokken en waterpasje om je camper waterpas neer te zetten (Hoewel dit ook zijn charmes heeft) Ga eigenlijk altijd naar ZiZo Campertechniek voor alle "aanvullingen" aan onze camper. Wordt altijd zeer vriendelijk en deskundig door Hans te woord gestaan en hij geeft een duidelijke uitleg/toelichting.
Netjes en vriendelijk geholpen ,goede uitleg en goede montage, TOP
Bij toeval een aantal jaren geleden bij ZiZo terecht gekomen. Altijd vriendelijk. Er wordt kwaliteit geleverd voor een goede prijs. Afspraken worden goed nagekomen. Ik kan ZiZo Hans en zijn team bij iedereen aanbevelen
Deskundig geholpen en goed advies. Maar uurtarieven behoorlijk stevig. Garage is een ander bedrijf.
Vandaag douche afvoer gerepareerd , was geen eenvoudige klus , maar weer perfect geklaard
Goed en deskundig personeel die de tijd nemen om de vragen van de klant te beantwoorden. Ik beveel dit bedrijf gaarne aan voor zaken aangaande de Camper.
Fijne zaak, vriendelijke, flexibele mensen die meedenken om een goede oplossing te vinden!
Binnen 15 minuten kwam de storing aan de TRUMA Combi 6d tevoorschijn. De kabel tussen bedienings paneeltje en boiler/kachel was de oorzaak.
Vriendelijk geadviseerd en vervolgens keurig gemonteerd.
Ook al kwam het de mensen, door de enorme drukte, de stoom uit de oren(!), geen snauw of grauw, maar gewoon in alle rust aandacht en vriendelijkheid! En het afgeleverde werk en deskundige advies is van dezelfde kwaliteit, top!
Kamerlingh Onnesweg 31
3316GK Dordrecht