Prima verzorgt.

Nieuwe schokdempers en veren laten monteren. Nieuwe aluminium gasflessen met toebehoren gemonteerd.

• Communicatie

Zeer net en deskundig bedrijf

Onze eerste ervaring gaf vertrouwen. We konden snel terecht. Alles keurig gemonteerd en een goede uitleg hoe alles werkt. Hans heeft ook nog een afspraak geregeld voor inbouw webasto kachel. Kortom alles super geregeld!

Perfect, professioneel bedrijf

Alle afspraken nagekomen en perfect uitgevoerd.

• Communicatie

Echt alles op en aan mijn camper laten monteren; een dikke 10+ !!!

3 specialistische campertechnicus mannen hebben ECHT VAKWERK GELEVERD en dat alles tegen een LAGE en BETAALBARE PRIJS! Zeer professioneel en bijzonder goed geadviseerd. Een airco geplaatst, een schotel erop gezet almede zonnepanelen, een achteruitrij camera, luchtvering, luifel, een EP Levelsysteem onder de camper gemonteerd enzovoort. Zo heb ik mede door ZiZo een complete camper zodat ik ook meerdere maanden met mijn nieuwe huis op wielen eropuit kan. Eén heel klein minpuntje; er zijn 2 schroefjes vergeten terug te plaatsen maar heb dit natuurlijk zelf snel kunnen oplossen. Bedankt, Hans, Emiel en Inge!

• Communicatie

Super service ook voor buitenlandse klanten!

Wonend in het buitenland en toevallig in de buurt kon ZiZo de voorvering van mijn camper aanpassen met VB veren en Koni dempers. Vooraf goede informatie en een duidelijke prijsafspraak en binnen een paar dagen hadden ze tijd. Dit bedrijf straalt vertrouwen en deskundigheid uit. Hier kom ik zeker terug.

• Communicatie

Super service, betrouwbaar en kwalitatief

Snelle service en een zeer goed advies. Oplossing gericht meedenken met de cliënt. Het gevoel van partnership en verstand van zaken. Hans en het hele team, 10 met een griffel. Een betrouwbare team waar je op kunt rekenen!

Vriendelijke mensen

Deskundig

• Communicatie

Zeer vriendelijk en goede service

Kon na een paar dagen al terecht voor een reparatie en extra kleine dingetjes werden gelijk meegenomen.Klasse!!

Prettig en vakkundig geholpen met LPG inbouw in Camper

Vanaf het eerste contact een goed gevoel; goede uitleg, snel offerte, afspraak op korte termijn en inbouw geheel naar wens!

• Communicatie

zeer goede service en vriendelijke behandeling

Als er iets niet goed werkt of er is iets onbegrijpelijs dan wordt dat op een kundige en vriendelijke manier uitgelegd en/of opgelost

Deskundig en vriendelijk

Mijn eerste ervaring met ZIZO: Vriendelijke behandeling en communicatie. Deskundig personeel en een eerlijke prijs. Goede samenwerking met garagebedrijf Monster (ook deskundig).

• Communicatie

Door twee bekenden zijn we op ZiZo gewezen, zij waren zeer enthousiast over de service. Wij zijn inmiddels ook klant van ZiZo, hebben er een camper uit de verhuur gekocht en tal van aanpassingen laten verrichten. Ze zijn klantvriendelijk en leveren vakwerk. Zegt het voort! Kees en Anke Weltevrede

meer dan tevreden.

zeer goed met de afspraken nakomen. en op vakkundige wijze is alles gemonteerd en afgewerkt.

Top!! Alles volgens afspraak afgewerkt

Zeer vriendelijk ontvangen door mensen met kennis van zaken. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Afspraken worden nagekomen.

• Communicatie

Geheel volgens afspraak alles uitgevoerd

Zoals steeds een zeer positieve ervaring: werkzaamheden worden volgens afspraak en professioneel uitgevoerd. Ben zeer tevreden!

• Communicatie

Prima gehopen, goede service!

Prima gehopen, goede service!

• Communicatie

Een bedrijf die meedenkt voor de beste oplossing.

• Communicatie

Prima zaak voor het uitbreiden van de mogelijkheden van je camper.

Ben hier nu enige keren geweest voor diverse zaken tbv mijn camper. Zeer bekwaam geholpen door mensen die het echt snappen. Indien je het gebruikscomfort van je camper wil vergroten ga dan ge- rust naar deze zaak.

• Communicatie

Geweldig bedrijf met eerlijke en deskundige mensen.

Altijd netjes geholpen en reparatie of onderdelen geheel volgens wat afgesproken was. Als er iets niet of niet op tijd geleverd kon worden altijd een belletje of een e-mail berichtje.

Telefonische kan iets beter bereikbaar te zijn voor de rest prima service

Geweldig goed geholpen

De volgende keer komen wij graag terug

Prima en snel de C4 luchtvering gemonteerd onder Carthago camper.

Hele vriendelijke en deskundige behandeling ervaren.

Fantastische service en zeer bekwaam

Zoals altijd weet ZIZO een oplossing voor een probleem. Voeg daar hun kennis aan toe en je weet dat het altijd goed komt

Altijd prima service tegen een eerlijke prijs

Prima en altijd vriendelijke service

TOP

TOP bedrijf en service. Geven je goed advies

Kamerlingh Onnesweg 31

3316GK Dordrecht