Na een lekkage kon ik nog snel terecht bij Zizo. Ik kon nog net voor de vakantie weer op pad met de camper.
Fijne zaak voor je camper onderhoud enz... Je wordt er prima , vriendelijk en deskundig geholpen. Komen afspraken na zoals afgesproken. Aanrader.
Alles weer netjes gemaakt Fijn bedrijf. Waar ik al jaren kom en eerlijk zaken word gedaan Voor een vrouw alleen heb ik altijd Vertrouwen dat t goed kom Kan alleen er mee rijden en verder houd t op met mij kennis motoren en techniek
Nooit problemen mee en bovenstaande zegt voldoende
Zizo, is vriendelijk en zeer kundig, ze kunnen je goed helpen met je probleem, en ze zoeken naar een betaalbare oplossing. Dat is top, mijn camper rijdt nu lekkerder dan daarvoor, ze hebben oog voor de camper en m’n portemonnee. Er is nog maar 1 bedrijf die aan m’n camper mag sleutelen in ZIZO, daar krijg ik goed geholpen.
Goede service en vriendelijke mensen
Goede en snelle service werd goed meegedacht Kwa tijd/afspraak en gelukkig kon alles op tijd geleverd en netjes ingebouwd worden. Daarna ook goed uitleg van werking.
Altijd opzoek naar een oplossing en altijd vriendelijk en behulpzaam
Behulpzaam, duidelijk en verstand van zaken!
Kom hier al zeker 10 jaar en altijd goed en duidelijk advies. Altijd vriendelijk en tevreden over de werkzaamheden en de koffie. Inge en Hans hebben een mooi bedrijf en kan het zeker aanbevelen.
Voor het eerst geweest om verschillende dingen erop te laten monteren. Tijdens de werkzaamheden bellen ze nog waar ik bepaalde bediening het liefst wil hebben. Met ophalen netjes uitleg gekregen hoe alles werkt. Heel goed gevoel bij dit bedrijf.
Ik ben altijd vakkundig en snel geholpen. Ook bij spoed wordt aandacht besteedt en problemen verholpen. Vriendelijke ontvangst met kopje koffie. Al met al ZiZo campertechniek prima onderneming
Zeer deskundig en meedenken met de klant. Hans weet overal een oplossing voor te vinden.
Ondanks tegenwerking van de leverancier keurig opgelost door Zizo
Sinds een aantal jaren onderhoud bij het bedrijf. Kundig!
Had eerst verwacht dat er spullen moesten komen bij Dethleffs vandaan Wij hebben geluk gehad , n.l. deur vloog open op kleine rontonde in Frankrijk, was een enorme knal tegen de stijl van de deur, waardoor haast geen zichtbare schade. Zeer tevreden één kanttekening in mijn oude woonplaats was het arbeidsloon rond de 60 euro Groet en fijne Feestdagen Jopie en Cees Hokke
Wij wilden een omvormer met geschikte huishoudaccu laten inbouwen in onze camper. Daarvoor zijn we goed en helder geïnformeerd vanuit handige praktijkervaring. Tijdens het werk werd zelfs nog even afstemming gezocht en advies gegeven over de keuzes die er waren in de uitvoering en plaatsing. Bij de oplevering is rustige en heldere uitleg gegeven. Top ! Voor eventuele volgende inbouw features komen we terug
Dit bedrijf aanbevolen door vrienden , en erg blij een deskundig bedrijf in de buurt gevonden te hebben , en ook blij hoe er meegedacht wordt snelle service en tenminste nog eens tegen een net tarief .
Klantvriendelijk en vakkundig advies en uitvoering van achtervering en schokbrekers,
De titel zegt het al: zeer klantvriendelijk. Contact en arbeid aan de camper geheel naar tevredenheid.
begin van het jaar eens gevraagd naar de mogelijkheden van een aantal aanpassingen. na wat mailverkeer een offerte en een datum gepland half in het jaar. Maar toen ...... hebben we ons huis verkocht en had ik nog wel wat op mijn verlanglijstje staan. na weer wat mailtjes van mijn ideen en het Zizo advies tot een uiteindelijk plan gekomen en een datum in oktober. Nog een keer langs geweest om het te bespreken. En vanochtend de bus weer opgehaald en je kan er eigenlijk niets van zien maar onderhuids is er veel aangepast en de rit naar mijn werk was een aangename ervaring. OA vering aangepast en nieuwe banden. Ik bedank Zizo, Hans en Inge dan ook voor het uitvoeren van mijn ideeen en waarnodig de ideeen aan te passen naar jullie ervaringen. Ik kan maar 1 ding zeggen: vakmanschap
Ben nu een aantal malen geweest en zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het geleverde werk. Daarbij zijn het bijzonder aardige mensen! Ben inmiddels vaste klant.
Deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit: dit zijn nog de minste woorden die op ZiZo Campertechniek van toepassing zijn. Het bedrijf en de medewerkers zijn één groot compliment voor zichzelf.
Wij hadden alsmaar een rotte eierenlucht in de camper, dit bleek, na doormeten, een kapotte huishoudaccu te zijn! Zizo heeft dit binnen een uur gefixt. Wij kunnen nu weer veilig met de camper de hort op!
Kamerlingh Onnesweg 31
3316GK Dordrecht