Filters

10

Zoals altijd, beleefd en goede communicatie.

Kom al weer aantal jaren bij Ron. M.n 3e motor gekocht. Geen geleur met je eigen motor. Fatsoenlijke inruilprijs en afspraak is afspraak. Netjes geregeld en thuisgebracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk zaken doen, met veel vriendelijkheid.

Via internet een motor gevonden en gebeld. Proefrit gemaakt en snel tot een overeenstemming gekomen wat betreft de prijs. Motor werd thuis afgeleverd zoals afgesproken! Veel kleine extra's wat niet nodig is maar wel fijn zaken doen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede prijs en service met hart voor motoren

Ros Motoren biedt zelfs tijdens een pandemie uitstekende motoren aan en bezorgd deze aan de andere kant van het land. Goed onderhouden motoren, breed aanbod en geen twijfelachtige aanbiedingen. Zoals het hoort. Blind een motor kopen vertrouw ik alleen aan Ros Motoren toe.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ongedwongen goed!

Heb diverse motoren bekeken waaronder mijn bij Ronnie aangeschafte Suzuki GSX-R750. Een mooie motor met slechts 2 eigenaren en pas groot onderhoud gehad dus ja wat wil je nog meer, alles ging verder gemoedelijk en na de proefrit was de deal snel gesloten. Bedankt en fijne jaarwisseling! Groet Ronald

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke Motor gekocht bij Ronnie!

Goeie Service, fijne communicatie en vriendelijk mensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hier wordt nog echte service verleend

Ronnie heeft echt goed met me meegedacht. In een informele setting probeert hij te begrijpen wat je wensen zijn en hoe hij je zo goed mogelijk kan helpen. Hij geeft een stukje extra service wat ik erg op prijs stel. Ik heb nu een motor waar ik helemaal blij mee ben, maar voor de volgende zou ik zeker weer bij Ros Motoren gaan kijken. Ook John was erg vriendelijk en je zult nooit kunnen vertrekken zonder dat je een bakkie koffie hebt gekregen. Heel fijn bedrijf, duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service door mensen die weten waar ze over praten

je wordt goed op de hoogte gehouden van het aankoopproces. Verder krijg je goed advies van mensen die zelf ook van motoren houden en weten waar ze overpraten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, flexibel en toegewijd!

Mijn eerste motor met heel veel plezier en een gerust hart mede dank zij Ronnie gekocht! Was zeker niet de laatste keer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goede service en vriendelijk personeel!

Werd goed geholpen met het terug voeren van mijn motor voor mijn A2 rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en persoonlijke service.

Er wordt met je mee gedacht om tot een deal te komen waar beide partijen tevreden over zijn. Daarnaast is de service persoonlijk en goed. Fijne zaak om een motor te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima, no nonsense, duidelijk

Duidelijk, mooie jonge motoren, helder verhaal

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service met duidelijke passie voor motoren!

Vriendelijk ontvangst neemt tijd voor een praatje en een bakje koffie. Mogelijkheid om direct op de motor naar keuze proef te rijden! Goede service en afspraken worden netjes nagekomen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne vent met gedegen kennis!

Ik kwam bij Ros Motoren voor mijn eerste motor, ik ging even naar een occasion kijken.. even werd bijna drie uur, en ik ging weer weg met een fijn gevoel, een berg extra kennis, én mn eerste motor. Die was vervolgens ook nog eens sneller dan afgesproken rijklaar, de vering was gelijk aangepast, en er werd me nog haarfijn uitgelegd wat ik aan onderhoud kon doen, etc etc. Ronnie is echt een fijne vent die uitgebreid de tijd neemt om je voor te lichten en je te helpen in je keuze. Wellicht een handelaar, maar dan wel eentje die verder kijkt, en je ook voor de toekomst aan hem bindt als klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ros motoren met eigenaar Ronnie is een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ronnie denkt met je mee alsof hij zelf de klant is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en betrouwbaar

Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Persoonlijke benadering en meedenkend. Kortom voor een gebruikte motor kan ik Ros motors aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de aankoop en het vertrouwen in ons Maurice. Veel rijplezier met de Z-1000 SX !

9

Goed geholpen en meedenkend!

Ik kom uit het midden van het land! Dus voor mij een eind rijden! Door het meedenken kon ik de motor meenemen! En werden de banden opgestuurd naar mijn garage! Anders moest ik weer terug, dat scheelt mij wel 5uur! Bedankt Ros Motoren voor jullie meedenken en jullie snelle handelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je William voor het prettige contact en bedankt voor de review ! Ook voor mij een mooi moment om zo'n bijzondere motor te verkopen aan de juiste klant.

9

Verstand van zaken & betrouwbaar

Mijn eerste motor; toch even spannend. Nogal uit de route maar ben blij dat ik bij (Ronnie) Ros Motoren ben uitgekomen. Woensdag bellen, vrijdag bezoeken en direct mijn geliefde Street Triple meegenomen. Afdronk: verstand van zaken en betrouwbaar. Ga zeker weer te rade bij Ronnie mocht ik aan een andere motor toe zijn!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Steven, heel veel plezier met die prachtige Street Triple-R en bedankt uiteraard voor de aankoop. Groeten Ronnie

10

Gewoon simpel relaxt en gezellig niets moet van alles kan. (koffie)

Toen ik bij Ros motoren kwam voor een eerste blik te werpen op een Ducati die ik erg mooi vond werd ik hartelijk ontvangen door Ronny Ros. Tijdens een goeie bak koffie ,wat gesprekken gevoerd over de motor en dagelijkse dingen iets wat ik als fijn ervaar. Ook de enthousiasme toont aan dat er met passie gewerkt wordt. Het breekt ook een beetje het ijs zeg maar. Dit heeft dus ook geresulteerd in mijn aankoop. Zo was het ook tijdens het afleveren schitterend gewoon. Ik kan met zekerheid Ros Motoren aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Ingo bedankt voor deze 10 punten ! Voor mij ook een leuke ervaring om jou te mogen helpen aan je rode raspaardje.

10

Uitstekende service

Toen Ros begon in Etten-Leur wist ik al hier koop ik mijn volgende motor, vandaag bijna 6 jaar later was het dan zover, super service geeft Ronnie. Ben erg blij met mijn aankoop kan je ros motoren zeker aan bevelen. Bedankt Ron voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartstikke leuk om te horen Edwin, tot ziens weer en heel veel rijplezier ! Groet, Ronnie

8

Dank je Ronnie voor je service. Ik ben goed geholpen door Ronnie

Ondanks dat het duidelijk was dat ik niet direct tot koop over zou gaan, omdat ik nog twijfelde over type motor, was een proefrit geen enkel probleem. Uiteindelijk toch gaan zoeken naar een andere motor. Uiteindelijk exact de motor die ik wilde gevonden bij Ros Motoren. Daarna snel en adequaat geholpen door Ronnie. Bedankt voor de vriendelijke, no nonsens service. Top.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooi zo Carlo, bedankt voor het vertrouwen en heel veel rijplezier !

9

Non nonsense, betrokken en professioneel zoals het hoort

Na een paar jaartjes de kriebels te hebben onderdrukt heb ik exact datgene gevonden wat ik zocht; een Triumph Tiger 800 XC en waar anders dan bij Ronnie Ros. Warme, vriendelijke ontvangst zodat je je snel op je gemak voelt, neemt uitgebreid de tijd voor je en voorziet je van deskundig en eerlijk advies. Wij waren er dan ook al snel uit. Tussendoor qua oplevering prima op de hoogte gehouden en de oplevering was dik in orde. Aankoop rijdt als een tierelier en nu volop genieten dus.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Klopt Frans, dit is weer een typisch geval van de juiste motor bij de juiste klant. Bedankt voor je recensie ! Groet, Ronnie

9

Professioneel, vriendelijke en behulpzaam

Zonder afspraak binnen gelopen en een half uur later zat ik voor een proefrit op wat later bleek mijn nieuwe motor. Goede voorlichting mbt de motor en rijeigenschappen. Flexibel met het regelen van alle formaliteiten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ja dat ging lekker snel Maarten, heel veel rijplezier met je Ducati !

10

Fijne service en een mooie aanbieding

Ik heb een goede deal gekregen bij Ros motoren. Ronnie komt betrouwbaar over en geeft goede en duidelijke informatie.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je Mathijs voor deze 10 !

8

Vriendelijk en accuraat

Komen afspraken na. Prettig in omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, zoals ik mijn eigen klanten ook bedien!

De manier waarop Ronnie en ik hebben gecommuniceerd omtrent de aankoop, kan menig merken dealer een voorbeeld aannemen. Er speelde wat kleine puntjes omtrent de motor waar mijn oog op was gevallen. Ronnie heeft hier open en eerlijk over gecommuniceerd via de telefoon dat hij dit eerst wilde oplossen. Ik heb toen verteld wat ik wilde en zodoende heeft Ronnie mij voorzien van updates. De proefrit was uiteindelijk een bijzaak om alles correct af te ronden! Ronnie merci voor de fijne manier van "zaken" doen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Erik voor het vertrouwen, heel veel rijplezier met je prachtige Ducati !

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd