Filters

9

Fijne vent met gedegen kennis!

Ik kwam bij Ros Motoren voor mijn eerste motor, ik ging even naar een occasion kijken.. even werd bijna drie uur, en ik ging weer weg met een fijn gevoel, een berg extra kennis, én mn eerste motor. Die was vervolgens ook nog eens sneller dan afgesproken rijklaar, de vering was gelijk aangepast, en er werd me nog haarfijn uitgelegd wat ik aan onderhoud kon doen, etc etc. Ronnie is echt een fijne vent die uitgebreid de tijd neemt om je voor te lichten en je te helpen in je keuze. Wellicht een handelaar, maar dan wel eentje die verder kijkt, en je ook voor de toekomst aan hem bindt als klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ros motoren met eigenaar Ronnie is een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ronnie denkt met je mee alsof hij zelf de klant is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en betrouwbaar

Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Persoonlijke benadering en meedenkend. Kortom voor een gebruikte motor kan ik Ros motors aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de aankoop en het vertrouwen in ons Maurice. Veel rijplezier met de Z-1000 SX !

9

Goed geholpen en meedenkend!

Ik kom uit het midden van het land! Dus voor mij een eind rijden! Door het meedenken kon ik de motor meenemen! En werden de banden opgestuurd naar mijn garage! Anders moest ik weer terug, dat scheelt mij wel 5uur! Bedankt Ros Motoren voor jullie meedenken en jullie snelle handelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je William voor het prettige contact en bedankt voor de review ! Ook voor mij een mooi moment om zo'n bijzondere motor te verkopen aan de juiste klant.

9

Verstand van zaken & betrouwbaar

Mijn eerste motor; toch even spannend. Nogal uit de route maar ben blij dat ik bij (Ronnie) Ros Motoren ben uitgekomen. Woensdag bellen, vrijdag bezoeken en direct mijn geliefde Street Triple meegenomen. Afdronk: verstand van zaken en betrouwbaar. Ga zeker weer te rade bij Ronnie mocht ik aan een andere motor toe zijn!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Steven, heel veel plezier met die prachtige Street Triple-R en bedankt uiteraard voor de aankoop. Groeten Ronnie

10

Gewoon simpel relaxt en gezellig niets moet van alles kan. (koffie)

Toen ik bij Ros motoren kwam voor een eerste blik te werpen op een Ducati die ik erg mooi vond werd ik hartelijk ontvangen door Ronny Ros. Tijdens een goeie bak koffie ,wat gesprekken gevoerd over de motor en dagelijkse dingen iets wat ik als fijn ervaar. Ook de enthousiasme toont aan dat er met passie gewerkt wordt. Het breekt ook een beetje het ijs zeg maar. Dit heeft dus ook geresulteerd in mijn aankoop. Zo was het ook tijdens het afleveren schitterend gewoon. Ik kan met zekerheid Ros Motoren aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hey Ingo bedankt voor deze 10 punten ! Voor mij ook een leuke ervaring om jou te mogen helpen aan je rode raspaardje.

10

Uitstekende service

Toen Ros begon in Etten-Leur wist ik al hier koop ik mijn volgende motor, vandaag bijna 6 jaar later was het dan zover, super service geeft Ronnie. Ben erg blij met mijn aankoop kan je ros motoren zeker aan bevelen. Bedankt Ron voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartstikke leuk om te horen Edwin, tot ziens weer en heel veel rijplezier ! Groet, Ronnie

8

Dank je Ronnie voor je service. Ik ben goed geholpen door Ronnie

Ondanks dat het duidelijk was dat ik niet direct tot koop over zou gaan, omdat ik nog twijfelde over type motor, was een proefrit geen enkel probleem. Uiteindelijk toch gaan zoeken naar een andere motor. Uiteindelijk exact de motor die ik wilde gevonden bij Ros Motoren. Daarna snel en adequaat geholpen door Ronnie. Bedankt voor de vriendelijke, no nonsens service. Top.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooi zo Carlo, bedankt voor het vertrouwen en heel veel rijplezier !

9

Non nonsense, betrokken en professioneel zoals het hoort

Na een paar jaartjes de kriebels te hebben onderdrukt heb ik exact datgene gevonden wat ik zocht; een Triumph Tiger 800 XC en waar anders dan bij Ronnie Ros. Warme, vriendelijke ontvangst zodat je je snel op je gemak voelt, neemt uitgebreid de tijd voor je en voorziet je van deskundig en eerlijk advies. Wij waren er dan ook al snel uit. Tussendoor qua oplevering prima op de hoogte gehouden en de oplevering was dik in orde. Aankoop rijdt als een tierelier en nu volop genieten dus.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Klopt Frans, dit is weer een typisch geval van de juiste motor bij de juiste klant. Bedankt voor je recensie ! Groet, Ronnie

9

Professioneel, vriendelijke en behulpzaam

Zonder afspraak binnen gelopen en een half uur later zat ik voor een proefrit op wat later bleek mijn nieuwe motor. Goede voorlichting mbt de motor en rijeigenschappen. Flexibel met het regelen van alle formaliteiten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ja dat ging lekker snel Maarten, heel veel rijplezier met je Ducati !

10

Fijne service en een mooie aanbieding

Ik heb een goede deal gekregen bij Ros motoren. Ronnie komt betrouwbaar over en geeft goede en duidelijke informatie.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je Mathijs voor deze 10 !

8

Vriendelijk en accuraat

Komen afspraken na. Prettig in omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, zoals ik mijn eigen klanten ook bedien!

De manier waarop Ronnie en ik hebben gecommuniceerd omtrent de aankoop, kan menig merken dealer een voorbeeld aannemen. Er speelde wat kleine puntjes omtrent de motor waar mijn oog op was gevallen. Ronnie heeft hier open en eerlijk over gecommuniceerd via de telefoon dat hij dit eerst wilde oplossen. Ik heb toen verteld wat ik wilde en zodoende heeft Ronnie mij voorzien van updates. De proefrit was uiteindelijk een bijzaak om alles correct af te ronden! Ronnie merci voor de fijne manier van "zaken" doen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Erik voor het vertrouwen, heel veel rijplezier met je prachtige Ducati !

10

Prettig zaken doen, zeer betrouwbaar en komt afspraken na

Zeer tevreden. Fijne persoonlijke manier van zaken doen. De motor is volgens afspraak netjes afgeleverd. Een betrouwbaar adres om een motor aan te schaffen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Alexander, heel veel rijgenot ! Groet, Ronnie

10

Vanaf de eerste minuut genieten

Proefrit was al geweldig met voorrijder zodat ik me helemaal op de Rocket kon concentreren, en afspraak is afspraak. Super afgeleverd met nieuwe banden, accu en voor remmen. Blij dat ik rij, vanaf de proefrit al een feestje. Klasse geregeld

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super leuk te horen Alex, veel plezier met je aankoop !

9

Zeer goede ervaring

Nette en vlotte service. Komen de motor indien gewenst halen en retour brengen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Tot de volgende keer Maarten ! Bedankt voor de review. Groet, Ronnie

10

Top service

Zeer goede service en afwikkeling. Tevens echt nette motoren staan. Fijn bedrijf waar ik zeker terug kom.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Marco, heel veel rijplezier met je Ducati ! Groet, Ronnie

8

Klantvriendelijk en deskundig

Via Ros Motoren een mooi Z1000 gekocht. Heel prettig en deskundig geholpen. Aan de presentatie en het voorkomen is duidelijk te zien dat er met liefde voor motoren gewerkt wordt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je aankoop Martijn, heel veel plezier ermee en tot ziens weer ! Groet, Ronnie

10

Fijne, bijna ouderwetse service.

Vanaf het eerste telefonische contact met Ron goed gevoel bij zijn stijl van zaken doen, klantbenadering: Hij houdt zich aan de afspraken, belangrijk, en doet wat hij zegt. Ontvangst en benadering op locatie prettig, informeel maar wel met de juist benadering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Klopt Mark, doen wat je zegt en zegt wat je doet. Dat waardeer ik zelf ook altijd wanneer bedrijven of mensen dat doen. Groet Ronnie en heel veel plezier met de mooie Triumph Tiger !

10

Gastvrij ontvangen en snel zaken gedaan

We zijn gastvrij en vriendelijk ontvangen waarbij alle tijd is genomen om ons iets te vertellen over de motor waarvoor we belangstelling hadden. Ook in deze tijden van corona voelden we ons veilig aangezien regel was dat alleen op afspraak klanten werden ontvangen. Na een proefrit was het besluit de motor te kopen snel genomen en kwamen we zeer snel bij elkaar. De motor is keurig afgeleverd en Ros motoren heeft alles snel en netjes afgehandeld. We zijn prima tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed te horen Jur, harstikke mooi te horen dat jij en je zoon helemaal blij zijn met de aankoop van de Ducati Monster. Groet vanuit Brabant, Ronnie

9

Voor vakkundige, persoonlijke en gepassioneerde advies bij aanschaf van uw motor? dat is ROS motoren

ROS motoren had een V-strom 1000 als occasion waar mijn oog op gevallen was. Helaas maar 100% begrijpelijk is door de Corona maatregelen een proefrit paar maal uitgesteld. Eenmaal bij ROS motoren ontmoete ik een "zeer" gepassioneerde ,vriendelijke man die de motor tot in de puntjes verzorgd en vertroeteld klaar had staan. De proefrit zelf was voor mij de finishing touch en ik was om. Met grote regelmaat word de klant telefonisch op de hoogte gehouden en word er een grote mate van transparantie gehouden. Kortom, ik zou ROS motoren "zeker" aanbevelen en ga absoluut terug komen voor mijn volgende motor.!! Leuk weetje, ik woon 120km van ROS motoren vandaan.(H'sum) Had het profiel van de achterband niet disputabel geweest en vierkant en had dit bespreekbaar geweest dan had ROS motoren een dikke 10 gescoord.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Ronald, bedankt voor het leuke contact en de aankoop. Over de achterband zouden we nog wat afspreken echter voordat ik je wilde bellen ontving ik een berichtje dat je het zo goed vindt. Wil je uiteraard alsnog tegemoet komen daarin hoor.

9

Goed geholpen.

Ik ging kijken voor een specifieke motor, en deze was zoals in de advertentie. Ik ben goed geholpen en er werd tijd aan de verkoop besteed. Een paar dagen later opgehaald en meteen rij klaar zonder extra kosten. Een top zaak!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed te horen Timen !

10

Top

Goede communicatie en service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je Ronald voor het vertrouwen en heel veel rijplezier met je prachtige Triumph Street Triple-R. Tot ziens weer !

10

Fijn zaken doen met Ronnie Ros, bedankt

Enthousiast, betrokken en service, echte aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Was echt leuk gistermiddag Romano, goed dat je ons gevonden hebt ! Echt een hele mooie Ducati die je nu bezit.

10

Zeer tevreden en goeie service

Zeker een aanrader, professioneel en betrouwbaar bedrijf. Ze zijn een vaste klant rijker.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat horen we graag Mehdi, je bent altijd van harte welkom en je maatjes ook natuurlijk. Tot ziens weer !

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd