super goede service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De reviews benadrukken een professioneel team en goed advies. De montage verliep vlot en volgens afspraak. Het personeel werd als prettig gezelschap omschreven en inzetbaar. Kortom, de klanten zijn zeer tevreden over vakwerk en service.
goed overleg, fijn contact
4 November 2021
Bert
Goes
Is in 2 dagen tijd vakkundig geplaatst met waar nodig advies.
16 October 2021
M.I.Ars
Goes
Goed netjes en ervaren montage en alles netjes geregeld.
7 October 2021
Bert E
Hulst
Keurig en netjes goed gewerkt ziet er fantastisch uit.
6 October 2021
René Sandee
TOP SERVICE.
28 September 2021
Ronald
Vlissingen
Goede informatie. Hele vriendelijke, aardige mannen die kwamen plaatsen en netjes werkten. Gewoon goed.
23 September 2021
Tineke
Kapelle
We genieten sinds een paar dagen van een prachtige aluminium overkapping bij onze sta caravan in Renesse. De overkapping hebben we gekocht bij PMA Montage uit Goes. We zijn zeer vriendelijk ontvangen in hun showroom en deskundig en open en eerlijk geadviseerd, met als resultaat een aankoop. De levering en opbouw was op de afgesproken datum en PMA Montage heeft de overkapping zeer deskundig geplaats in een hele goede sfeer. 'Pas-gemaakt' op onze wensen. Kortom, wij zijn zeer tevreden van de aankoop tot de levering/plaatsen en genieten nu volop van onze overkapping.
18 September 2021
Arie
Renesse
Onze terrasoverkapping netjes en kundig geplaatst door de fijne monteurs. Alles netjes in overleg zodat alles meteen naar wens is uitgevoerd.
17 September 2021
D elcor
de Klinge
Paul Hoogervorst heeft ons goed voorgelicht over de mogelijkheden van dit DEPONTI lamellendak. duidelijke offerte. Alles op de afgesproken dag geplaatst. We zijn trots op het eindresultaat: Het Pinella lamellendak van DEPONTI.
20 July 2021
Bert en Ria Gijzel
Heel erg tevreden
21 June 2021
Riet
Terneuzen
Paul weet heel goed waar hij over praat en is duidelijk in zijn advies. De sfeer is rustig en er was alle tijd om onze wensen te bespreken wat heeft geresulteerd in een prachtige overkapping van glas met dichte zijkanten, in de toekomst gaan wij zeker terug voor glazen schuifwanden en wie weet een zonwering.
2 June 2021
Ruis
Goes
Levert net werk af en komt zijn afspraken na. Gaat voor kwaliteit en werkt netjes. Paul is goed bereikbaar, neemt nagenoeg altijd zijn telefoon op en is plezierig in de omgang. Enige verbeterpuntjes zijn: Communicatie m.b.t. planning/levering e.d. zou nog iets beter kunnen.
29 April 2021
Domien
Colijnsplaat
PMA heeft een fantastisch mooie terrasoverkapping met sunscreen op professionele en prettige wijze geplaatst. De beide heren werken als een zeer goed op elkaar afgestemd team samen en zijn er alleen maar op gericht hun werk zo goed mogelijk op te leveren. Een grote aanrader dit bedrijf!
16 April 2021
Jan
Goes
Wij zijn zeer tevreden met onze veranda van PMA montage, bedankt heren!
13 February 2021
John
Goes
Een maand na montage lieten er bij ons elektrische rolluik op zolder lamellen los. Waarschijnlijk door vriezen. Wij kregen de schuld omdat we er niet goed mee omgingen. Lamellen moesten vervangen worden. Wilden ze niet doen. Rechtsbijstand erbij. Wij gewonnen. Ipv vervangen heeft meneer ze gewoon weer in elkaar gepropt. Nu na drie jaar bleken de hoeklijnen te smal, het rolluik zakte er voorbij, bleef hangen en de onderste lamel vloog eraf. Daarbij kwam er water langs waardoor er een verschrikkelijk geluid kwam bij regen. Ander bedrijf kwam kijken en gaf aan dat het aan verkeerde montage lag. PMA wilde er eerst Onderuit komen door te zeggen dat deze door de leverancier waren opgemeten terwijl meneer zelf bij ons alles heeft ingemeten. Daarbij, als jij tijdens montage ziet dat het niet klopt, dan moet je daar wat mee lijkt mij.... Hoeklijsten moesten breder en dus besteld worden. Na twee maanden (met een dicht rolluik) kwamen ze eindelijk aan. Hebben niets vervangen, alleen opnieuw vastgezet. De kapotte lamel onderaan eraf gehaald, de losse lamel die op de dakrand was gevallen (en gelukkig niet op de auto’s eronder) en voor ons onbereikbaar was smerig geworden maar deze is smerig als hij was gewoon terug geplaatst. Er is wel opnieuw gekit maar er kwamen al volop excuses waarom dit niet zou werken. Echt een waardeloze gang van zaken.....
Beveelt niet aan
4 February 2021
Linda
Roosendaal
Geachte,
Jammer om uw reactie via deze weg te mogen ontvangen.
Allereerst (04-2018;
Als een rolluik vast gevroren zit is het niet verstandig om het rolluik op de motor te blijven forceren, hierdoor is het mogelijk dat er schade ontstaat.
De rechtsbijstand mag dan wel beslist hebben maar ook zij kunnen er naast zitten.
PMA-Montage heeft u weldegelijk een aanbod gedaan om het rolluik te repareren maar deze paste niet in uw straatje.
Als er kracht wordt uitgevoerd zoals bij u naar onze mening het geval is geweest kan ook de bak van het rolluik worden losgetrokken waardoor er regenwater achter de bak door kan gaan lopen.
PMA-Montage heeft deze reparatie na uitspraak van uw rechtsbijstand dan ook gewoon uitgevoerd in Maart 2018.
In December 2020 kregen wij uw melding binnen dat het rolluik kapot was gelopen doordat de lamellen voor de valse vensterbank waren gelopen.
Hierop hebben wij geschakeld en een collega uit Roosendaal bij u langs laten komen, deze had helaas een te korte ladder bij zodat hij niet met 100% zekerheid heeft kunnen vaststellen wat er precies aan de hand was.
De diepte van de valse vensterbanken waren geheel toereikend maar waren los gekomen omdat de schroeven geen houvast meer hadden in het zachte hout door rotten, dit hebben wij u aangegeven.
Ook hier hebben wij kosteloos de reparatie voor u uitgevoerd en het advies gegeven om uw kozijn eens te laten nazien door een schilder (Deze was door u al een jaar uitgesteld).
Hierop kregen wij de volgende reactie, het was u bekend dat de kozijnen niet goed waren en dat deze al bij meerdere woningen bij u in het rijtje behandeld/vervangen waren met daarbij ook de melding dat de woningen niet goed gebouwd waren.
De bestaande hoeklijnen zijn opnieuw vast gezet met een extra versteviging om uitzakken in de toekomst te voorkomen.
Het kit werk op de bak is opnieuw uitgevoerd.
Als de werkzaamheden niet zouden deugen zouden de problemen van lamellen voor een valse vensterbank in de 2 jaar en 8 maanden eerder aan het licht gekomen zijn.
PMA-Montage is dan ook niet verantwoordelijk voor achterstallig onderhoud aan uw kozijnen en of schilderwerk.
Bedankt voor uw review.
M.v.g.
Paul Hoogervorst.
PMA-Montage.
Paul heeft passie voor zijn bedrijf en dit merk je ook als je met hem in gesprek gaat. Productkennis heeft hij ruimvoldoende waardoor hij ons perfect kon helpen met onze wensen. De mannen hebben precies gedaan wat er besproken was en in de offerte stond. De offerte was zeer uitgebreid met foto's van vergelijkbare tuinkamers. Ook hadden wij in de offerte de optie om onderdelen te kiezen of uit te stellen voor later, zo hebben wij onze opdracht in een keer akkoord kunnen geven.
29 January 2021
Rijn
Serooskerke
Opdracht volgens afspraak correct uitgevoerd.
18 December 2020
Verhulst
Domburg
Na de opdracht door ons gegeven is de montage datum afgesproken, voor de dag van uitvoering zijn we nog gebeld, perfecte timing en werk op prima wijze uitgevoerd
2 December 2020
Jaap huissen
Goes
Wij hebben goed rondgekeken naar terrasoverkappingen en zonwering en bij diverse bedrijven offertes opgevraagd. Qua prijs en kwaliteit sprong PMA Montage er duidelijk gunstig uit. Na een aantal gesprekken met de eigenaar van PMA, Paul Hoogervorst en de mogelijkheid om een vergelijkbare terrasoverkapping die al afgebouwd was, bij de koper, met vooraf diens instemming, zelf te beoordelen, besloten wij te gaan kijken. Deze klant heeft alles laten zien en was erg te spreken over de terrasoverkapping en ook over de “after-sale”! Daarna akkoord gegaan met de offerte van de terrasoverkapping en de gewenste onderdak zonwering. Nu alles op zijn plaats zit en goed functioneert zijn wij uitermate tevreden met zowel de terrasoverkapping als de onderdak zonwering
25 September 2020
Roel
Kapelle
Ook met de nu tweede opdracht bijzonder goede ervaringen, PMA werkt klantgericht en met gevoel voor service, van harte aanbevolen!
19 August 2020
Hans
Burgh Haamstede
Super service
21 July 2020
Csbz
VLISSINGEN
Ze hebben de markies en uitvalscherm goed gemonteerd. We zijn er blij mee!
27 June 2020
Loes
Goes
heel netjes afgewerkt en klant vriendelijk
25 June 2020
w van der klooster
goes
Prima prijs-kwaliteit verhouding, afspraken worden netjes nagekomen, goede service en vriendelijke medewerkers. Wij zijn tevreden klanten en zouden PMA zeker aanbevelen!
21 June 2020
J. Szarafinski
Middelburg
Afspraken en montage nagekomen volgens offerte afspraak en op een klantvriendelijke en nette manier geplaatst
18 June 2020
Guus de Block
Terneuzen
Alles voor zorgeloos buitenleven
Steeds meer woningeigenaren willen niet alleen van hun huis, maar ook van hun tuin genieten. En dat het liefst zo vaak en comfortabel mogelijk. Naast serres winnen de tuinkamers en uitbouwen de laatste jaren aan populariteit. Dit is de ideale oplossing om optimaal te genieten van je tuin. Bij PMA-Montage in Goes vind je alles voor zorgeloos buitenleven: van zonwering en rolluiken tot veranda’s en complete tuinkamers.
Bestand tegen ‘Zeeuws weer’
Het assortiment van PMA-Montage is zelf samengesteld. Daarbij houden wij nadrukkelijk rekening met de invloeden van weer en wind in Zeeland. “Met name de kwaliteit van de lak
Wij nodigen u van harte uit.
Anthony Fokkerstraat 30
4462 ET Goes