Filters

9

Goed en betrouwbaar bedrijf, wat afspraken goed nakomt, en meedenkt met de klant.

Tom en Daniël hebben een mooie overkapping bij ons geplaatst. Hardwerkende mannen, ondanks de warmte op de tweede dag. Maar met koele drankjes kunnen ze toch goed werken. Het resultaat mag er dan ook zijn. Ze denken mee met de klant en doen hun werk heel netjes. Kortom erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, snelle offerte, snelle reactie op vragen, goed advies en zeer snelle plaatsing. Ook de mannen die hem geplaatst hebben top werk geleverd, keurig gemonteerd en alles netjes opgeruimd. Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Goed geadviseerd door Paul. Komt zijn afspraken na en is vriendelijk en makkelijk in de omgang. Doet zelfs nog iets meer dan de afspraak. Overkapping netjes geplaatst met dank aan deze kundige vakmannen. Ik raad PMA montage zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig opgemeten en gemonteerd

Zeer snel na aanvraag ontvingen wij een duidelijke en interessante offerte voor het aanbrengen van een spiekozijn met glas in onze veranda. Na acceptatie werd door PMA het spiekozijn vakkundig ingemeten en werd ruim de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Na zes weken volgde de montage, waarbij keurig werk is afgeleverd. We zouden PMA iedereen aanraden, bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig gewerkt, kwaliteit en uitstraling screen perfect

Snelle en complete offerte, goed advies Plaatsing vakkundig en fijne omgang, plus aantal handige gebruikstips

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaring was top!

Mooi geplaatste overkapping, goed advies op maat en directe communicatie tot de oplevering. Komt de gemaakte afspraken na! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne flexibele mensen

Pma montage staat voor mij als een prima zaak, waar meegedacht wordt en de monteurs vakkundig tewerk gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantgericht en goede prijs- kwaliteitverhouding

Denkt mee met de klant, komt met goede aanbevelingen. Prima product, deskundig geplaatst en vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos

Was een geweldige ochtend om de schuifdeuren te plaatsen. NIET dus! Kou en later nog een flinke plens regen. Wat een pech voor de jongens die bij ons aan het werk gingen. Paar keer een bakkie koffie deed wonderen maar desondanks waar ze toen ze klaar waren doorweekt. Schuifdeuren zijn werkelijk prachtig geplaatst. Daar gaan we superveel plezier van krijgen. Dank je wel Paul en team!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bongen

Door PMA een overkapping laten plaatsen aan ons Chalet in Oostkapelle. Deze is vrijstaand met een constructie neer gezet zodat er niet in ons nieuwe chalet geboord zou worden. Het zijn mensen met kennis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes en goed

Onze tuinkamer laten plaatsen door PMA en het resultaat is in een woord geweldig. De tuinkamer is in meerdere keren opgebouwd omdat alles speciaal op maat moest. Nu alles af is gaan we er goed van genieten. Bedankt Paul en de zeer vriendelijke monteurs!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, echte vaklui

Het contact met Paul was heel fijn. Hij reageert snel en geeft duidelijk en eerlijk advies. Het vervangen van de oude polycarbonaat platen was niet makkelijk maar het zijn echte vaklui en hebben het super weer in orde gemaakt. We zijn heel blij met het resultaat en zou ze absoluut weer ergens voor inschakelen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Snelle levering van mijn terrasoverkapping

Terrasoverkapping was snel geleverd en geplaatst. Helaas was mijn tuin daarna een grote ravage met hopen zand en stenen die niet teruggelegd waren. Ben een dag bezig geweest om het weer fatsoenlijk te krijgen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte HJW, Zoals telefonisch met u besproken ben ik enorm geschrokken van de door u toegezonden foto's. Dit is voor PMA-Montage niet de normale gang van zaken en dit wordt dan ook zeer hoog opgenomen. Ondertussen heb ik dit met de desbetreffende monteur besproken. M.v.g. Paul Hoogervorst. PMA-Montage.

9

Het rolluik is naar volle tevredenheid geplaatst

Het rolluik is naar volle tevredenheid geplaatst door erg vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf, goede vakmensen en prachtig resultaat

Prima bedrijf: goede prijs- kwaliteitverhouding, klantgericht, vriendelijke en deskundige vakmensen en altijd bereid tot overleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Nieuwe rolluiken besteld voor dakkapel, maar niet de standaard witte en grijze uitvoering die je overal ziet maar met het meedenken van Paul werden de Rolluiken geleverd in de mooie RAL 9016 Staal blauw net zoals de kozijnen van de dakkapel, ziet er perfect uit en alles zeer netjes gemonteerd door de monteurs. ook de elektrische bediening binnen keurig gemonteerd op de plaats waar ik ze wilde hebben. Mannen van PMA-Montage hartelijk dank!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zondermeer een feest

Donderdag 9 december 2021 arriveerden twee werknemers van PMA-Montage bij Steengrachtstraat 69 in West Souburg. Onder zeer slechte weersomstandigheden (regen en ijskoud) begonnen de ervaren man met een jongeman in opleiding aan de dakbedekking van onze carport. Af en toe even beschutting zoekend in de garage vorderde het karwei redelijk vlot. Er moest een aantal keren naar goede oplossingen gezocht worden omdat dit niet een standaard klus was. Het resultaat: perfect! Drie uur s'middags waren de bouwers en wij uitermate content met dit prachtige dak. Ook het voorwerk, het bekijken en samen bedenken van de constructie, verliep uitermate plezierig, daarvoor dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

PMA heeft bij mij een terrasoverkapping geplaatst. Geplaatst volgens afspraak door fijne monteurs

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmanschap

Glazen schuifdeuren gemonteerd in veranda alles maatwerk perfect opgemeten paste precies Zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over het geleverde werk

Door de ervaring van 3 jaar geleden (het plaatsen van een overkapping, is de keuze om de overkapping dicht te maken opnieuw gevallen op PMA montage. Er wordt duidelijke taal en afspraken gemaakt, die ook trouw worden nagekomen. Door de werknemers is er weer netjes en zorgvuldig gewerkt. Zeer beleefd in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
9

super goede service

goed overleg, fijn contact

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en zeer goed gemonteerd

Is in 2 dagen tijd vakkundig geplaatst met waar nodig advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Goed netjes en ervaren montage en alles netjes geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig en netjes gewerkt.

Keurig en netjes goed gewerkt ziet er fantastisch uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komt zijn belofte na.

TOP SERVICE.

 • Aanbevelen? Ja

Over PMA-Montage

Alles voor zorgeloos buitenleven Steeds meer woningeigenaren willen niet alleen van hun huis, maar ook van hun tuin genieten. En dat het liefst zo vaak en comfortabel mogelijk. Naast serres winnen de tuinkamers en uitbouwen de laatste jaren aan populariteit. Dit is de ideale oplossing om optimaal te genieten van je tuin. Bij PMA-Montage in Goes vind je alles voor zorgeloos buitenleven: van zonwering en rolluiken tot veranda’s en complete tuinkamers. Bestand tegen ‘Zeeuws weer’ Het assortiment van PMA-Montage is zelf samengesteld. Daarbij houden wij nadrukkelijk rekening met de invloeden van weer en wind in Zeeland. “Met name de kwaliteit van de lak Wij nodigen u van harte uit.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd