Ik had veel last van vocht en het geweldige is dat het probleem nu is opgelost.

de verkoper die heb als goed uit gelegt

ze lever mooi werk af en als er nog vragen waren helpen ze je als je ze bellen waren ze heel erg vriendelijk en plaatsen ook

TOP service

Goed en snel geholpen. Nu resultaat afwachten.

Super snel en netjes

Binnen een week geregeld. Alles netjes afgehandeld.

Vakkundig advies over de mogelijkheden die mogelijk leiden tot de oplossing

De medewerker was netjes op tijd en ging direct aan de slag met het meten van de muren. Hij kwam tot de conclusie dat het geen optrekkend vocht was maar een probleem met de riolering. Hij gaf advies welke stappen we konden ondernemen en welke werklui we konden benaderen om deze uitdaging op te lossen.

Zeer tevreden over de werkzaamheden

Goede service. Systeem geplaatst in 2013 en werkt nog steeds naar behoren

Heel netjes gewerkt en achtergelaten

Net geplaatst en goed werk geleverd. Monteur is op tijd voor afspraak en ondanks de regen alles binnen een paar uur klaar. Nu afwachten op resultaat. Dank hiervoor alvast.

Snel en goeie service en personeel is vakkundig

Goeie service en snel. Personeel is aardig en denkt goed mee

Het systeem is goed geplaatst

De werkelijke werking van het systeem kan ik pas over 6 maanden beoordelen. De medewerker die het geplaatst heeft is op tijd op de afspraak gekomen. Hij heeft zelfstandig gewerkt en het systeem goed geplaatst.

Netjes

Netjes en keurig gewerkt top

Heel netjes gewerkt

Netjes gewerkt, ziet er goed uit

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden, expert kwam op tijd en had goede adviezen. Gezien de aard van ons vochtprobleem kom hij ons niks verkopen maar hielp ons toch verder met advies. Erg fijn!

Afspraak is afspraak

Heel fijn contact en zeer goed afgewerkt Mijn complimenten

Martijn heel netjes gemaakt

Top bedrijf

Duidelijk, snel, kundig en vriendelijk

Ik heb duidelijk advies gekregen van de adviseur. Daarna een snelle planning van de werkzaamheden. Installatie prima verlopen, meedenken in oplossingen om de juiste plaats van de ventilatie te bepalen. Erg vriendelijk en behulpzaam, alles keurig geïnstalleerd, afgewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg gekregen.

Al was het maar een belletje!

Jammer dat er na een bepaalde periode geen navraag gedaan wordt naar de effecten van het systeem. Wij waren in de veronderstelling dat ons dat was toegezegd. Dit bleek op een misverstand te berusten. Eind 2018 hebben we de vloer in de kruipruimte laten isoleren, waarna na onze mening het vocht pas echt minder werd. Al met al geen erg hoge waardering.

Net werk en snel

Zeer tevreden netjes achter gelaten

Prima werk

Ziet er netjes uit.

Geen oplossing

In 2016 systeem aangebracht. Vocht op de binnenmuren bleef. In 2018 spouwmuur vulling aan laten brengen en vochtprobleem op de binnenmuren binnen een half jaar verdwenen. Conclusie: in 2016 €2400,-- weggegooid.

Jammer dat het plastic is wat uit de muren steekt.

Hoop dat wij er over 2 jaar blij mee zijn. Mannen waren snel klaar met plaatsen, iets meer dan een uur! Netjes gewerkt. Valt mij wel erg tegen dat het plastic is wat uit de muren steekt, had ik niet verwacht. Ons werd verteld dat t mooi werd weg gewerkt.

De werkzaamheden zijn deskundig uitgevoerd

Hoewel we nu nog niets kunnen zeggen over het resultaat van het werk, zijn we tevreden over de manier waarop het contact verliep en hoe het werk werd uitgevoerd.

Goed werk, heel netjes gedaan, daarna ook heel netjes opgeruimd. Bovendien vriendelijk en extra tips

Zie boven

Snelle service. Net werk afgeleverd

Netjes gewerkt. Zitten er mooi in.

Netjes gewerkt. Zitten er mooi in.

Bijsterhuizen 3007

6604LP Wijchen

Over Carebrick Nederland BV

CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.