Prima werk

Prettig en goed behandeld

Nette monteur en netjes gewerkt ziet er allemaal goed uit en goede uitleg hoe het werkt

Vlot en netjes voor elkaar.

De klus was vlot geklaard en het ziet er netjes uit. Ook werd alles netjes opgeruimd. We zijn benieuwd naar het effect.

Netjes

Netjes schoon gewerkt.

Netjes afgerond

Alles is mooi afgewerkt, nog wat extra voegwerk geleverd, schoon achtergelaten.

Installatie keurig gedaan en zeer op tijd

Persoon professioneel en wist wat hij doen moest. Binnen no time zat alles er in.

Netjes gewerkt, meedenkend

Netjes

Zeer netjes

Zeer netjes gewerkt en alles na behoren gemaakt

Prima werk

Er is netjes en zorgvuldig werk geleverd. Duidelijke informatie en goed overleg.

Vocht en muffe geur verdwenen

Na een aantal maanden is er een heel duidelijke afname van vocht in de muren. Huis is uit 1921 met steens muren met vocht en muffe geur in kruipruimte en keldertje. Na een aantal maanden vocht en geur verdwenen. Erg tevreden dus. Aanbrengen gaat snel en zonder puin of stof of anderszins overlast.

Prima ontvangst werkzaamheden goed uitgevoerd

Ervaren man met kennis

Perfect systeem voor gemoedsrust

In 2017 heb ik Carebrick laten aanbrengen na zorgvuldige analyse. Ervaringen gedeeld met personen die het systeem al hadden en op locatie wezen kijken Binnen anderhalfjaar was alles droog. Sindsdien alleen maar genieten. Of het systeem overal goed werkt weet ik niet. Ik heb daarnaast een drainagesysteem op 1.10 cm en een waterpomp vanwege voorheen hoge waterstand in de kruipruimte. Optrekkend vocht is door Carebrick verdwenen.

Zeer goede voorlichting omtrent het Carebrick systeem en zeer vakkundige en nette montage

Snelle reactie en professionele advies/uitleg na aanvraag over het Carebrick systeem door zowel binnen en buitendienst medewerker bij bezoek ter plaatse. Binnen een dag na aankoop geplaatst door een zeer vakkundige en meedenkende monteur. Uiteraard moeten we de werking nog afwachten echter daar hebben we all vertrouwen in, dus kunnen wij het Carebrick systeem en medewerkers alleen maar aanbevelen!

Goede uitleg, snelle service en keurig werk. Geleverd in drie dagen van aanvraag tot afronding.

Zeer vriendelijk kundig personeel

Binnen een dag alles netjes afgehandeld. Geen verrassingen, alles conform afspraak. Monteur kijkt ook echt of de juiste diepte bereikt is voor het beste resultaat. Uitvoering dus een prima nu afwachten tot de ontvochtiging daadwerkelijk plaatsvind.

Super!

Keurig werk , alles netjes afgewerkt en leuke monteur. Goed advies , kortom erg tevreden.

Netjes en snel aangebracht

Heel efficiënt. Binnen een week na eerste afspraak elementen aangebracht. Alles weer netjes opgeruimd.

Heel netje gewerkt top bedrijf

Top bedrijf

Top bedrijf

Heel netjes👌👍

Snelle en top service!

Donderdag gebeld, dinsdag al geholpen! Alles fijn en duidelijk uitgelegd. De rotzooi is ook netjes meegenomen. Zeker een echte aanrader!

Netjes op geruimd

Heel netjes gewerkt👍

Uitstekend.

Goede voorlichting en prima uitvoering.

buitengewoon professionele outfit

Carebrick nam de moeite om goed te communiceren over data en tijdstip van de injectiewerkzaamheden en voorzag me van uitbundige informatie over hoe de injectie werkt en wat daarna moest gebeuren om muren duurzaam vochtbestendig te maken.

Snel en goed

Afspraak snel gemaakt, snel ingepland om te beginnen. Netjes achtergelaten. Nu nog wachten op het eind resultaat.

Snel en goed gewerkt.

Vriendelijke man, snel en goed gewerkt. Netjes opgeruimd.

Bijsterhuizen 3007

6604LP Wijchen

Over Carebrick Nederland BV

CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.