Duidelijk uitleg en snelle service

Positief

Werkzaamheden verliepen vlot en vlekkeloos

Goede service, snel paraat en netjes afgeleverd

Nette medewerkers en goede service.

Zeer vriendelijk personeel en vakkundig gewerkt

Netjes gewerkt goede uitleg over hoe het werkt

Mooi systeem , goed uitgelegd door de installateur

De klus snel en vakkundig uitgevoerd. Blij dat er iets is voor ons vocht probleem.

Heel prettig bedrijf die hun vak verstaan

Hoewel ik nog moet afwachten of alles goed zijn werk doet (het droog maken en houden van mijn buitenmuren) ben ik zeer tevreden over de mensen van Carebrick. Eerst info aangevraagd via de website. Daarna gebeld door Jelmer, waar ik met aanvullende vragen terecht kon, ongedwongen en vrijblijvend. Vervolgens afspraak gemaakt om vochtdeskundige langs te sturen; Robin ook een prettige medewerker die zijn vak verstaat. De situatie bekeken, beoordeeld en een offerte op maat gemaakt. Snel beslist om het te laten uitvoeren en de afspraak werd ook redelijk snel geregeld. Installateur Martijn was er al vroeg, werkte snel en netjes, was duidelijk in zijn uitleg wat hij deed. Nogmaals ik heb een heel goed gevoel over dit bedrijf, dus als je last hebt van vochtige muren / optrekkend vocht zou ik ze zeker aanbevelen.

Netjes werk

Netjes werk geleverd en ziet er goed uit. Nu hopen dat de vocht problemen verledentijd zijn.

Netjes gewerkt

Snel afgewerkt

Snel en netjes gewerkt¡

Mooie afwerking en strak gewerkt. Ook voor deze oude bouw valt t goed weg tegen de kleur muur.

Uitstekend geholpen

Een eerdere oplossing voldeed niet optimaal. Dit is daarna keurig opgelost. Vriendelijke mensen die meedenken. Wij zijn tevreden!

Vlot en keurig

De afspraak was snel te maken. De heren waren keurig op tijd en hebben het werk vlot en netjes opgeleverd

Ziet er netjes uit

Maurice heeft alles netjes uitgevoerd. CAREBRICK systeem en injecteren. Totaal een 13 meter. Maurice geef goede adviezen en werkt netjes. Zeker aan te bevelen. Wel nog afwachten of het werkt zoals beschreven en aangegeven.

Perfecte ervaring

Snelle en kundige installatie door medewerker van CAREBRICK. Deskundig advies en alles wordt netjes afgewerkt opgeleverd. Een aanrader!

Volgens afspraak uitgevoerd.

Zeg ik niet

Professionele uitleg

Ik heb er veel vertrouwen in dat het systeem werkt . Net werk geleverd.

Heel netjes en vriendelijk

Vakkundig,snel en netjes

Bij ons kwam Martijn het Carebrick systeem installeren. Erg duidelijk uitgelegd wat er gedaan ging worden,daarna alles geïnstalleerd en super netjes weer achter gelaten.

Een hele goede service

Dit is onze laatste redding geweest. We hopen op veel succes.

Goed en netjes gewerkt.

Vriendelijk en proffesioneeel

Vriendelijke medewerker en proffesioneel te werk.

Goed en deskundig gewerkt

Goed en deskundig gewerkt

Netjes, vriendelijk en behulpzaam

Lang last van vocht in de muren. Na akkoord van offerte snel geholpen. Het zetten zelf was zo gedaan en ziet er super netjes uit. Vriendelijk en zeer behulpzaam tijdens het zetten! Top service

Heel net werk afgeleverd. Ziet er erg goed uit qua afwerking.

Bijsterhuizen 3007

6604LP Wijchen

Over Carebrick Nederland BV

CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.