Filters

9

Prima, snel, vriendelijk

Nog even afwachten of het geholpen heeft, maar ik heb er alle vertrouwen in. Vriendelijke monteur, snel gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en helder advies

Na een inspectie met vochtmeting bleek er geen sprake van een vochtprobleem binnen. Iets anders ventileren is genoeg. De situatie in de buitenmuur kan geen kwaad en is met een doe het zelf oplossing te verbeteren. Eerlijk en duidelijk advies waarbij er uiteindelijk niets is verkocht maar er wel een tevreden 'klant' is.

 • Aanbevelen? Ja
10

super top bedrijf met geweldige monteur

wat een super goede behandeling zowel het advies als de montage..keurig werkt en zorgvuldig opgeruimd..heb hier een heel goed gevoel bij

 • Aanbevelen? Ja
6

Goed

Werknemer was vriendelijk. Alleen voor een uurtje werk 5,5 meter € 1100 is dat snel verdiend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en goed werk geleverd

Vriendelijke geholpen, zowel aan de telefoon, uitleg bij het bezoek voor advisering en de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en goed werk afgeleverd. Is nog maar net geplaatst dus afwachten of het gaat werken. Hebben er veel vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en goed werk geleverd

Vriendelijke geholpen, zowel aan de telefoon, uitleg bij het bezoek voor advisering en de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en goed werk afgeleverd. Is nog maar net geplaatst dus afwachten of het gaat werken. Hebben er veel vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte service

Eind 2021 het systeem aan laten brengen. Keurig advies gehad. Monteur zeer vriendelijk en alles keurig achter gelaten. Nu afwachten of het ook echt gaat werken maar bij onze buren is het in ieder geval al bijna verholpen met dit systeem.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte afhandeling vanaf eerste contact tot plaatsing.

Goede ervaring vanaf eerste tot laatste contact. Monteur heeft netjes en vakkundig werk geleverd. Nu maar hopen dat het systeem werkt zoals beloofd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Erg professioneel geholpen, zij adviseerde een oplossing dat voor ons het beste was en niet zozeer voor het bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf

Erg klantgericht. Na twee keer een vochtmeting te hebben gedaan, bleek ons probleem te zijn opgelost. (Bleek toch een ander eerder probleem). Carebrick heeft niets in rekening gebracht. Mochten wij ooit nog een probleem hebben waar wat wel met Carebrick kan worden opgelost, zouden we zeker weten met dit bedrijf in zee gaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig advies gesprek aan de telefoon

Vanochtend het formulier ingevuld en dezelfde middag al teruggebeld om de situatie te bespreken. Men nam alle tijd en kwam met goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Friendly installers, great English speakers and a good service

I can't yet see that the work has done the job (only 3 days after it has been completed) but the service provided by Carebrick was excellent. The team were knowledgeable, worked quickly and also were able to communicate to me in English which made it a lot easier! Thanks!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb het al 4 jaar geweldig alles droog.

Ik heb een vooroorlogs huis een bonk vocht optreden in de benede woning. Sinds de installatie van dit product is alles weg. Met een woord geweldig. Ik raad het iedereen aan, eenmalig kosten en klaar.

 • Aanbevelen? Ja
7

Korte wachttijd voor plaatsen, lange wachttijd voor een reparatie. Maar alsnog opgelost.

2 maanden geleden is bij onze hoekwoning het Carebrick systeem geplaatst samen met nog 5 ventilatiekokers naar de kruipruimte. Plaatsing ging prima en kon snel plaatsvinden. Over het resultaat qua vocht kan ik nog niks zeggen, omdat het nog te kort geleden is. Een kleine 2 weken na plaatsing lag er een rooster van een van de ventilatiekokers op de grond. Deze was gelijmd en dat was los gelaten. Andere ventilatie roosters vind ik overigens ook niet netjes, want je ziet de lijm aan de zijkanten zitten. Dat moet netter kunnen voor de prijs die je ervoor betaald! Ik belde en ze zouden zo snel mogelijk het rooster repareren. 2 weken later nog een keer gebeld, maar ze waren ons niet vergeten. Nu zijn we nog eens ruim 4 weken verder en wie weet hoe lang ik nog moet wachten. Zo snel als de plaatsing kon, zo langzaam is het bedrijf bij een klacht. Service ook nadat het geld ontvangen is vind ik er ook echt bij horen. UPDATE: de dag na het plaatsen van deze review werd ik gebeld door Carebrick. Er was eerder iemand naar ons onderweg en belandde in een file waardoor die persoon naar huis is gegaan. Daarna zijn ze ons vergeten. Maar na dit telefoontje zijn ze snel gekomen en hebben de roosters naar tevredenheid gerepareerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed product

Keurig geplaatst en het doet wat het moet doen ..... optrekkend vocht uit de binnenmuren halen. Bijkomend voordeel, de muren voelen nu heel veel minder koud aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle vertrouwen in deze oplossing!

Het eerste contact was professioneel en ook laagdrempelig. De vertegenwoordiger heeft goed advies uitgebracht, waarop we akkoord hebben gegeven. Vier weken later is het uitgevoerd. De monteur was zeer vriendelijk en professioneel. Alles is mooi symmetrisch geplaatst en alles is keurig opgeruimd nadien. Aanrader! Ik ben reuze benieuwd hoe het er over 2 jaar aan toe is bij het controle bezoek.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

Na een eerste gesprek waarin wij ons al jaren durende probleem hebben uitgelegd zijn wij samen met de vertegenwoordiger tot de conclusie gekomen dat zij de opdracht mochten uitvoeren. dit is op vakkundige wijze gebeurd en nu....... afwachten of dit de ultieme oplossing is. Wij hebben begrepen dat we nog even geduld moeten hebben voordat we dat zeker weten maar wij vertrouwen op de 40 jaar ervaring. Jan & Tineke

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed advies

De adviseur van Carebrick heeft onze situatie grondig beoordeeld en met alle beschikbare informatie een bruikbaar advies gegeven. Niet koste wat kost verkopen maar oplossingsgericht denken. Kortom super tevreden met het advies. Misschien niet in eerste instantie verwacht maar supr!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct en goed werk geleverd.

Zeer prettig bedrijf om in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Drie weken na de kennismaking werd de behandeling uitgevoerd. Nu zijn we twee weken verder en is het vochtgehalte al 20% minder en dat in deze natte novembermaand! Misschien wel een duur product, maar met levenslange garantie en zonder schadelijke middelen vonden wij het waard. Personeel kwam op ons kundig en gemotiveerd over. Bedankt Carebrick!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurige verkoper goede informatie vlotte levering, nette montage alles netjes

Goed verhaal vandaag hele systeem geplaatst. Nu afwachten hoe de vochtigheid afneemt maar daar hebben we alle vertrouwen in!

 • Aanbevelen? Ja
2

De communicatie was heel slecht

Het eerste contact voelde al niet fijn, ik werd naar heel veel persoonlijke dingen gevraagd, die er naar mijn beleving totaal niet toe deden en ik heb hier ook een heel slecht gevoel aan over gehouden. Ik had daar wat mee moeten doen. Vervolgens kwamen de medewerkers het werk uitvoeren. Er was geen rustig moment van voorstellen en vragen of dat een van hun wellicht even binnen mocht komen. In plaats daarvan kreeg ik heel veel vragen. Wat moest er gebeuren, en waar? Daar was ik niet genoeg van op de hoogte en ik vond dat heel vervelend. Toen ik er wat van zei bevroor de sfeer en ben ik slecht behandeld, zeker door 1 van de 2 mannen. Maar beide hebben de hele tijd duidelijk met elkaar gepraat over dit ongenoegen, dat er een eigenlijk nog naar de kapper wilde, maar dat dat nu niet lukte, dat het voor hun ook niet duidelijk was, enz enz. De reden dat ik nog niet heb gebeld was dat ik in een medisch traject zit en dat kost me heel veel moeite. Het vochtprobleem moest verholpen, maar het heeft me allemaal ontzettend veel energie gekost en ik heb niets meer van jullie vernomen, dan de rekening. Ik heb betaald, maar ik kom hier zeker nog op terug. Beide keren heb ik me met vertegenwoordigers van Carebrick, zowel de verkoper als de installatie me, me heel erg ongemakkelijk gevoeld. Ik vind dit een heeeel slecht visite kaartje..

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte Tineke, We stellen uw eerlijke mening op prijs! Het spijt ons zeer dat u de communicatie van onze medewerkers als onprettig ervaren hebt. U kunt ervan op aan dat dit een uitzonderingsgeval is. Wij steven naar 100% klanttevredenheid. Dit proberen wij te bereiken door uitstekende vochtbestrijding, maar zeker ook door een prettige en professionele ervaring met onze medewerkers. We hebben uw ervaring dan ook direct intern besproken, juist om dit soort ervaringen te voorkomen. Desondanks vertrouwen we erop dat u veel plezier zult beleven aan het resultaat van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Directie Carebrick Nederland

10

Deskundig en eerlijk advies

Onlangs heeft dhr. Bolt van Carebrick onze benedenverdieping geïnspecteerd in verband met schimmel op de muren. Hij heeft diverse metingen verricht, ons daarbij duidelijke informatie en een eerlijk advies gegeven. Kortom: zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar eerlijk advies

Keurig volgens afspraak optijd Nette zakelijke uitleg Nam de tijd voor vragen te beantwoorden Inspectie buiten,binnen werd de tijd voor genomen Kreeg advies wat ik zelf kon doen Een zeer prettig gesprek gehad. Een aanbeveling ,zeer zeker

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja

Over Carebrick Nederland BV

CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd