Filters

10

Zéér simplistisch eenvoudig systeem met optimaal resultaat

Niet de specifieke keuze op deze reeds zéér oude methode toepassingen in huidige bouwmethode toe te passen. Maakt deze systeem analyse uniek. En ligt simpelweg op de wijze deze in te zetten, Zeer milieu vriendelijk. Optimaal resultaat, bijzonder uitstekende verbeteringen voor gezondheidsklachten in ruimte te verlagen. En gewoon eenvoudig perfecte toepassing. Met ongekende beleefde uitvoering. Kortom. Doe je zelf niet te kort en ja, het is simpelweg waar. Succes gegarandeerd..

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig werk, uiterst vriendelijk en klantgericht!

Het begon allemaal met een duidelijk en uitgebreid advies over de werking van het systeem en de opties voor ons huis. Na de keuze voor Carebrick goed begeleid en op de dag van plaatsing uitgebreid meegenomen in het proces! Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers! Nu wachten op de resultaten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en oplossing gericht

Jan heeft bij ons de carebricks geplaatst en een gedeelte geïnjecteerd. De bricks zien er keurig netjes uit! Alles netjes achtergelaten en schoon gemaakt. Nu hopen dat het systeem zijn werk doet, kan ik jullie pas vertellen over 2 jaar. Maar tot zo ver zeker verdiende sterren! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Doet wat men afspreekt

De opname/offerte verliep al uitstekend, adviesgericht gaf een goed gevoel. Offerte was snel en duidelijk uitgebracht. De uitvoerende mensen waren sympathiek, dachten mee, namen je vragen serieus en gaven eveneens een goed gevoel. Alles netjes opgeruimd na afloop. Wat mij betreft een 10 met een griffel

 • Aanbevelen? Ja
6

Fijn apparaat, slechte instructies

Het automatisch ventilatie systeem lijkt te doen wat het belooft: de lucht verversen en de vochtigheid laag houden. Of het werkt voor de schimmel in onze kleerkasten is afwachten. Ik ben ontevreden over de manier waarop mijn vragen door de mensen van Carebrick werden beantwoord. De betekenis van de druppels (1-3) op de afstandsbediening kon men mij niet duidelijk maken. Ook de vraag wat er gebeurd als de luchtvochtigheid buiten groter is dan binnen bleef onbeantwoord. Mijn vermoeden is dat dan de luchtvochtigheid in de kamer ook zal stijgen. Het apparaat heeft sinds de installatie nu 6 weken geleden continue aan gestaan. Blijkbaar was de luchtvochtigheid nog steeds te groot, maar hoe groot blijft een raadsel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Op zoek naar oplossing voor vochtprobleem, via internet bij dit bedrijf uitgekomen, Na contact kwam binnen enkele dagen al vriendelijke medewerker voor een inspectie van het probleem. Hij gaf duidelijke uitleg over een mogelijke oplossing, en al snel volgde een offerte. Alle telefonische contacten werden nog eens per e-mail bevestigt. Na mijn goedkeuring van de opdracht, datum en tijd afgesproken voor de uitvoering. Op afgesproken datum en tijd Kwam vriendelijke werknemer die de werkzaamheden vakkundig uitvoerde. Alle afval werd al tijdens de werkzaamheden opgeruimd, en na afloop werd alles schoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

We zijn zeer tevreden over het voortrajekt van informatie&begeleiding tot de daadwerkelijke plaatsin

Wij hebben Carebrick benadert vanwege jarenlange vochtproblemen in onze woonkamer (koude/vochtige periodes van het jaar) met vochtaanslag aan de binnenkant van de ramen. Ook maken we gebruik van zogenoemde vochtabsorberende korrels. Carebrick kwam bij ons in beeld via een van haar advertenties in het blad van de VEH (Vereniging Eigen Huis). Omdat er een gratis inspectie kon worden aangevraagd hebben wij besloten om Carebrick hiervoor uit te nodigen. Er werden vochtmetingen in de woonkamer gedaan. Ook werd er gecontroleerd op loszittend stucwerk en al of niet voldoende ventilatie. De gevel werd daarna ook aan de buitenkant geïnspecteerd. Onze gevel is een paar jaar geleden na-geisoleerd met ISO-parels. De woning is gebouwd in 1979. Uit al deze informatie werd door de inspecteur een mogelijke oorzaak genoemd voor onze vochtproblemen. De spouw moest namelijk meer geventileerd worden. Hij heeft hiervan een rapport, advies en kostenplaatje opgemaakt en gelijk met ons doorgenomen. Voor ons was het vrij snel duidelijk dat de oplossing voor deze vochtproblemen met het unieke Carebrick-systeem verholpen zouden kunnen worden. Ons besluit stond vast, we hadden er alle vertrouwen in gekregen. Er zijn daarna afspraken gemaakt voor het installeren van dit systeem in onze buitengevels. De plaatsing is vlot verlopen en keurig verzorgd door een ervaren monteur. Alle troep werd ook nog voor ons opgeruimd. Ook voor vragen hebben wij nog regelmatig kontakt gezocht met de inspecteur van Carebrick. Uiteraard zal het bewijs dat dit systeem ook in onze gevel z'n werk doet nog wel een tijdje duren. Dat is ook duidelijk aan ons uitgelegd. We zullen dus nog wel even geduld moeten hebben. Met het Carebrick-systeem krijg je in ieder geval iets unieks in je gevel en heb je gelijk gespreksstof voor mensen die dit nog nooit eerder hebben gezien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service

's Morgens gebeld en 's middags kwam expert Maurice al langs voor de inspectie. Al snel bleek het geen vocht- maar ventilatieprobleem te zijn. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk advies. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Volgens afspraak werkzaamheden netjes uitgevoerd

Ervaren en vriendelijke monteur die alles netjes en vakkundig de werkzaamheden uitgevoerd heeft. Nu alleen nog afwachten of het systeem volgens Carebrick het probleem oplost

 • Aanbevelen? Ja
9

vakkundig en heel goede oplevering van het werk.

Hoge kennis van zaken en zeer netjes in het afwerken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes en correct, komen afspraken na

Goed advies en correcte opvolging bij de montage. Fatsoenlijke mensen die hun afspraken nakomen en op tijd zijn. Zeer tevreden over Carebrick

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werklui die duidelijk vertellen watze doen en dit vervolgens goed uitvoeren

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Naar alle tevedenheid is de opdracht uitgevoerd

Naar de metingen en uitleg over hoe het in zijn werk gaat, was het duidelijk wat er moest geburen. Hoop dat het is opgelost, dan zijn we zeer te vrede.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met zorg geplaatst

Mijn carebricks zijn vanochtend geplaatst. Alles is heel netjes gebeurd en met veel zorg. Echt professioneel en meedenkend. Ben er blij mee. Nu is het geduld hebben en afwachten dat de Bricks hun werk doen.... Over 2 jaar zal ik mijn ervaring weer delen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk geholpen en goed werk geleverd.

Wij zijn erg vriendelijk geholpen. Op korte termijn werd het vakkundig gemaakt bij ons thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend uitgevoerd!

In juli dit jaar hebben wij het systeem 2 jaar. Aanschaf juli 2020. De monteur was op de aangegeven tijd aanwezig, werkte lekker door, netjes, nauwkeurig en was zeer vriendelijk. Alles werd keurig schoongemaakt en wij waren (en zijn) dan ook zeer tevreden over het monteren van het systeem. 15 maart jl. is een medewerker van Carebrick langs geweest voor een controle daar wij ook last hadden van binnen muren met een hoge vocht percentage. Wij hebben een rondje gedaan in het huis en alle muren waren ruim onder de < 15% vocht. (hoogst gemeten 6% maar is een muur met minste zonlicht ivm bomen)

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en kundig

Uitstekend werk! De monteur was op de aangegeven tijd aanwezig, werkte hard, nauwkeurig en was vriendelijk. Alles werd keurig schoongemaakt en na demontage van luchtroosters werden deze weer netjes terug gehangen. Erg tevreden over het montagewerk! Nu afwachten of het systeem naar behoeven werkt, maar aan de hand van het contact, tot nu toe, met Carebrick hebben we er vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies zonder franje

Op 10 februari kwam Maurice bij ons langs omdat we een probleem met vocht op de muren van onze woonkamer hebben. Hij heeft het netjes van alle kanten bekeken, maar zijn inschatting was dat er met het Carebrick maar heel winst te behalen was en dat ik beter het mechanische ventilatiesysteem zou kunnen optimaliseren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top service, tot heden

Op het moment dat ik een terugbelverzoek plaatste, is het vrij snel gegaan! Een adviseur kwam langs en we hadden een goed gesprek. Vragen/opmerkingen werden duidelijk beantwoord. De vragen die ik o.a. stelde: - De nadelen (voordelen worden uiteraard benoemd in de folder ;) ) - Vragen m.b.t bestaande/huidige ventilatie in huis - Vragen m.b.t. huizen die niet geschikt zijn voor dit systeem - Etc. Etc. Dat getuigd van kennis van eigen product. In verband met privacy zal ik zijn naam niet noemen. De uitvoerders waren iets later dan afgesproken, maar dat was niet erg. Zij hadden immers dit op tijd aangegeven. Vriendelijke mensen, die (voor mij doen) snel klaar waren! Tot heden zal de organisatie zeker aanbevelen! Nu is het afwachten op het (eind)resultaat. Volgend jaar wordt er een her-meting gedaan en (hopelijk) is het vochtpercentage in de muren flink gedaald! Mocht dat het geval zijn, verdiend deze organisatie geen 8 maar een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima, snel, vriendelijk

Nog even afwachten of het geholpen heeft, maar ik heb er alle vertrouwen in. Vriendelijke monteur, snel gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en helder advies

Na een inspectie met vochtmeting bleek er geen sprake van een vochtprobleem binnen. Iets anders ventileren is genoeg. De situatie in de buitenmuur kan geen kwaad en is met een doe het zelf oplossing te verbeteren. Eerlijk en duidelijk advies waarbij er uiteindelijk niets is verkocht maar er wel een tevreden 'klant' is.

 • Aanbevelen? Ja
10

super top bedrijf met geweldige monteur

wat een super goede behandeling zowel het advies als de montage..keurig werkt en zorgvuldig opgeruimd..heb hier een heel goed gevoel bij

 • Aanbevelen? Ja
6

Goed

Werknemer was vriendelijk. Alleen voor een uurtje werk 5,5 meter € 1100 is dat snel verdiend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en goed werk geleverd

Vriendelijke geholpen, zowel aan de telefoon, uitleg bij het bezoek voor advisering en de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en goed werk afgeleverd. Is nog maar net geplaatst dus afwachten of het gaat werken. Hebben er veel vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en goed werk geleverd

Vriendelijke geholpen, zowel aan de telefoon, uitleg bij het bezoek voor advisering en de uitvoering van de werkzaamheden. Netjes en goed werk afgeleverd. Is nog maar net geplaatst dus afwachten of het gaat werken. Hebben er veel vertrouwen in.

 • Aanbevelen? Ja

Over Carebrick Nederland BV

CAREBRICK® is de meest structurele en milieuvriendelijke manier om van het vocht in uw woning af te komen. CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Door middel van de natuurlijke luchtstroom vindt er een verdampingsproces plaats.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd