zeer tevreden met de zonnepanelen en netjes aangelegd, niks op aan te merken.
Erg goed in meedenken, buiten de standaard oplossingen, erg flexibel mbt het oplossingen van problemen ivm langere levertijd inverter. Snelle en deskundige reacties op soms moeilijke technische vragen. Goed en helder advies bij het zelf installeren.
Goed en duidelijk advies. 100% goede service :-) Degelijke materialen, hoge kwaliteit. Vriendelijk personeel :-)
weinig op aan te merken, zeer tevreden en zijn blij dat we het hebben gedaan! ga zo door.
Heldere informatie, no nonsens, professionele installatie kortom wij waren en zijn dik tevreden!
Prettige communicatie en chapeau voor het vakmanschap van jullie installateurs!
Bij het aansluiten van de panelen kwamen wij materiaal te kort deze werd meteen gebracht. Het gereedschap dat nodig was om de koppelingen te monteren werd ook uitgeleend (en natuurlijk terug bezorgd). al met al zeer goede service! Alleen maar positieve geluiden van onze zijde en het werkt fantastisch.
Goede installatie verder zeer tevreden.
Goeie monteurs met ervaring en goed kunnen inspelen op onvoorziene situaties
Goede persoonlijke en vriendelijke benadering. Kwalitatief goed personeel. Ronduit tevreden.
De installatie is in 2 keer geplaatst; de eerste keer door 3 personen die in 6 uur tijd de helft van de twaalf panelen geplaatst hebben. De 2e ploeg bestond uit 2 personen die in een behoorlijk tempo de rest geplaatst hebben en het werk van de eerste ploeg gedeeltelijk over moesten doen.
Zeer net en vakkundig personeel
Na een half jaar een tweede systeem gekocht, tegen een nette prijs het tweede systeem geleverd.
Deskundige installateurs vriendelijk en snel. Goede service weten snel om te schakelen bij veranderde situatie.
Prijs is bijzonder scherp. Comminicatie via de site is erg goed. Per email trouwens ook. Bij vragen heb ik altijd een goed antwoord gehad. En de bezorging was zoals afgesproken. Er was wel iets terug te zenden, en dit werd heel netjes afgehandeld
goede service , mooie installatie , scherpe prijs
Voor zover we het kunnen beoordelen na 7 maanden ziet het er prima uit en is het keurig aangebracht. Afdeling verkoop was goed telefonisch te bereiken. Deskundig advies en altijd dezelfde contactpersoon. Goede web-site
Geen omschrijving nodig. Alles spreek voor zich.
Heb goede ervaringen met NZU ,ook als er problemen zijn worden die meteen opgelost, ben zeer tevreden!
Van a tot z prima geregeld! Geen verkoop- maar een adviesgesprek! De enige die opbrengstgarantie biedt.
De informatie en het advies was duidelijk wij hoefde niet lang na te denken wie we het zouden laten installeren wij wil ik mee zeggen mijn buren hadden ook al elders al offertes aangevraagd maar zeer summier en geen duidelijke garantie termijn werd aangegeven. Wij raden u de Nederlandse Zonnepanelen Unie aan.
Prima communicatie, verrassende deskundigheid, uitstekende prijs kwaliteit verhouding, meedenkende installateurs, van begin af aan prima werkende installatie. Kortom klasse.
Het is het eerste bedrijf dat ik tegenkom dat werkelijk alle gemaakte afspraken nakomt. Alles is keurig geregeld en geïnstalleerd. Chapeau!
Duidelijk advies in welke panelen en de hoeveelheid. Duidelijk advies over de randapparatuur. Installatie verliep super. Wij raden de nederlandse zonnepanelen unie iedereen aan!
Ik ben zeer tevreden over de nzu. Alle verstrekte informatie was duidelijk en begrijpelijk. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen en de installatie verliep vlekkeloos.