Filters

10

Perfecte dienstverlening en service

De installatie van de zonnepanelen was snel en efficiënt. De monteurs waren vriendelijk en hielden rekening met mijn planning voor die dag. Na afloop kreeg ik nog een follow-up telefoontje en een duidelijke uitleg over hoe de panelen werken. Ik ben tot nu toe zeer tevreden met het functioneren, alles werkt perfect en heb ik geen enkel probleem ondervonden."

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Vanaf het begin had ik het gevoel dat NZU mij, door Sophia Verhagen, goed begeleidde. Alles verliep soepel, van de opvolging door haar collega's tot aan de uitvoer. Ze zijn altijd bereikbaar en helpen je ontzettend snel! Ik zie nog maar weinig bedrijven waarbij je het gevoel krijgt dat het echt draait om de mens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Er werd mij verteld dat de Nederlandse Zonnepanelen Unie een gerenommeerde organisatie is die in Nederland zich richt op de verspreiding en ontwikkeling van zonne-energie. Tijdens mijn offerte traject is gebleken dat het bedrijf een uitgebreid aanbod aan zonnepanelen en bijbehorende producten en diensten heeft, waaronder installatie, onderhoud en klanten service. Het voortraject is zeer professioneel verlopen. Het advies, de opvolging en het uitbrengen van de offerte ging ontzettend vlot. Nu de panelen geplaatst zijn, prijzen ook wij de Nederlandse Zonnepanelen Unie aan om hun kwaliteit producten en professioneledienstverlening. De installatieprocedures zijn snel en efficiënt, en de after-sales service is uitstekend, waardoor wij als klant ons gerust en ondersteund voelen. Het bedrijf is ook zeer gefocust op duurzaamheid en milieubescherming, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor mensen die bezorgd zijn over het milieu. In conclusie, de Nederlandse Zonnepanelen Unie is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit zonnepanelen en professionele

 • Aanbevelen? Ja
8

De plaatsing van de zonnepanelen verliep gehaal naar wens.

De mensen die bij ons thuis de zonnepanelen kwamen plaatsen werken netjes en doen hun uiterste best om het de klant naar de zin te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend vriendelijk en vakbekwaam

De Nzu hebben wij ervaren als een gerenommeerd bedrijf die bijna bij onze hele straat zonnepanelen heeft gelegd. Wij waarderen de professionele en efficiënte benadering van de installatie en het deskundig advies tijdens het hele proces. De nzu biedt al met al een hoogwaardige dienstverlening met hoge kwaliteit aan materiaal. Kortom een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun zonne-energie-behoefte.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en professioneel geholpen

Het hele proces verliep soepel en we zijn tevreden met onze panelen.

 • Aanbevelen? Ja
3

Teleurgesteld

Afgesproken was dat eigen NZU personeel de installatie zou doen. Er kwamen echter externe monteurs die uitermate slecht werk leverden en tientallen dakpannen kapot gemaakt hebben op mijn pas vernieuwde dak. De installatie is hierna door NZU personeel naar tervredenheid overgedaan. NZU heeft eind oktober jl toegezegd de rekening van het herstel door de dakdekker te voldoen maar tot op heden niets ontvangen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer De Gier, Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de installatie die door externe monteurs is uitgevoerd. Het was namelijk onze bedoeling om dit zelf door onze eigen vakbekwame personeel te laten uitvoeren. Echter, door een ziekmelding moesten wij hier toch een alternatief voor vinden en dit is helaas niet helemaal naar wens verlopen. Onze eigen personeel heeft de panelen vervolgens keurig gemonteerd en alles weer naar uw tevredenheid overgedaan. Wij hebben eind oktober jl toegezegd de rekening van het herstel door de dakdekker te betalen, maar tot op heden heeft u hier niets van ontvangen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit ergens vast is blijven hangen en zullen dit snel voor u uitzoeken en in orde maken. Het is namelijk niet onze bedoeling om u met een rekening achter te laten. Onze klanten hebben voor ons de hoogste prioriteit en wij willen u graag laten weten dat wij ons daarom snel bij u zullen melden om dit direct op te lossen. Wij hopen dat wij u hiermee het vertrouwen kunnen geven dat wij alles in orde zullen maken. Met vriendelijke groet, Team Nzu

10

Alles prima verlopen.

Het traject om aan zonnepanelen te komen verloopt volgens vaste stappen die elkaar goed opvolgen. Als er vragen zijn wordt er naar een klantvriendelijke oplossing gezocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

support, installatie, begeleiding, de samenwerking en organisatie SUPER!!

Zelf heb ik technische achtergrond en bezoek gehad van de verkoper ,dus kritisch wat er gaat gebeuren en veel vragen gesteld (van de domme gehouden) nou, deze jongens zijn gewoon eerlijk en regelen het gewoon. KWALITEIT !! Plaatsing na ongeveer 6 weken en niets in back order. Alles in een keer gemonteerd en werken HOPPA! Had veel keuzes in leveranciers maar NZU sprongen er met kop en schouder bovenuit. Ondanks dat ze het druk hebben blijven ze contact houden met je - om je op de hoogte te houden - (hoe vaak maak je dat nu nog mee?). en je krijgt gewoon antwoord op al je vragen. Respect respect voor diegene die de panelen plaatst. netjes, geduld en legt alles uit. De samenwerking met de elektricien supergoed. En daarnaast op verzoek ook gewoon extra werkzaamheden erbij doen. Bedankt Jullie hebben er een zeer tevreden klant erbij. NZU is een Aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer goede informatie over mogelijkheden vooraf. Daarna snelle levering en plaatsing. Bekwame en vriendelijke monteurs, netjes gewerkt. Erg blij met de zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Het 1e adviesgesprek was zeer prettig en deskundig. De levering op tijd en goed geplaatste panelen. Ook service nadien was zorgvuldig en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en professionele installatie

De mannen waren op tijd begonnen en binnen 3 uur was alles geïnstalleerd en werkend. Ook had ik nog oude zonnepanelen op het dak liggen en ook deze waren in een handomdraai verwijderd. Ik heb met verschillende mensen van NZU gesproken en bij allen had ik het gevoel dat ze wisten waarover ze spraken. Zelf ben ik jarenlang eerste monteur elektrotechniek geweest en kan daarom wel zeggen dat de elektricien zeer goede vaardigheden op dit vlak bezit. De monteurs waren alle drie zeer vriendelijk en stonden echt voor mij klaar om bij alles te helpen. Volgende keer zal ik absoluut weer met ze in zee gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel geleverd voor goede prijs/kwaliteit

Na een onderzoek om een drietal leveranciers van zonnepanelen te vergelijken kwam NZU als beste uit de bus, mede door een andere tevreden klant uit onze straat. Een aantal aanpassingen op basis van onze wensen werd snel aangepast en zo tot een goede keuze gekomen voor NZU.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker woorden waargemaakt

Samen met de buren installatie laten plaatsen en we zijn beide super tevreden. Wij zijn zelf via mijn vader bij jullie terecht gekomen en die gaf al aan super tevreden te zijn maar uiteraard is het altijd nog mooier om dit zelf ook te mogen ervaren. Netjes werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Top bedrijf heel goed geholpen. Snelle levering, goed service en fijne installatie. Kortom een top bedrijf! Vanaf begin tot eind is alles vlekkeloos gegaan! Zeker aan te beleven!! Na lang onderzoek te doen en offertes te hebben vergeleken zijn we bij de NZU terecht gekomen. Geen moment spijts gehad en al 4 familieleden aanbevolen!! Keep up the good work!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend gewerkt!

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de installatie. Super fijn dat het ook nog eens zo snel geleverd kon worden. Wij zijn blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is zoals het hoort!

Heb nu precies 1 jaar zonnepanelen van de Nzu. Het hele traject is top gegaan. Fijne mensen die op een fijne en professionele manier werken. De panelen hebben meer opgebracht dan de verwachte opbrengst. Wij zijn dan ook erg te tevreden met de geleverde diensten van de Nzu! Niet verder zoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik heb vanaf het begin het gevoel gehad dat NZU mn Sophia Verhagen, mij bij hand pakte en mij door het heel proces heeft begeleid. Van de opvolging door haar collega's tot de uitvoer. Alhoewel ik na de installatie had 'moeten' helpen met opruimen, dit heb ik met plezier gedaan. Ook om mijn ondersteuning te verlenen aan de electrician die op een andere klus moest zijn. Mocht ik een tweede huis hebben en weer zonnepanelen moet plaatsen, NZU zal zonder twijfel meteen gekozen worden. Anytime, Anywhere, Anyhow! Dankje NZU (en Sophia;-))

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring.

Na lang nadenken, meerdere offertes aangevraagd. Na een gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd gelijk zonnepanelen bij de Nzu besteld. Deze zijn keurig netjes gelegd en geïnstalleerd. Alles us gegaan zoals vooraf beloofd! Wij zijn super blij met onze panelen en de staat van dienst van de Nzu!! Niet verder zoeken als je panelen wilt met goede garanties.

 • Aanbevelen? Ja
5

Goed product, zeer slechte communicatie.

De panelen zijn prima, maar de communicatie is zeer slecht. Al menig email gestuurd, zouden een passelijke attentie meesturen (nooit gekregen) omdat ze een paar keer niet op kwamen dagen of wel kwamen maar geen tijd genoeg hadden en ik of mijn vrouw speciaal vrij moesten nemen, eindelijk antwoord. Wilde 1 extra paneel erbij en hiervoor vroegen ze bijna 2x zoveel als wat buren voor een extra paneel betaalden. Ik dat teruggeschreven en er zou contact opgenomen worden door een leidinggevende, maar tot op heden en na diverse mailtjes nog niemand gehoord en niets gelezen. Wil volgend jaar 12 tot 15 nieuwe panelen op mijn schuur zetten, maar ik betwijfel of ik het bij dit bedrijf aanschaf. Ligt eraan of ze communicatief actiever worden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Anninga, Dank voor uw feedback. Wij streven erna om binnen 2 werkdagen alle e-mails te beantwoorden maar door extreme drukte lukt dit helaas niet altijd. Waarvoor onze oprechte excuses! In december 2021 hebben wij veel regenachtige dagen met veel wind gehad. Hierdoor moesten onze installateurs soms stoppen met werken tijdens de installaties tot dat de wind ging liggen of regen ophield. Uw installatie stond ingepland op een van deze donkere dagen. Dit is dan ook de reden dat onze installateurs uw installatie niet in 1 dag afkregen. Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend voor u is. U heeft er twee keer voor vrij moeten nemen en wij zijn hiervoor twee keer moeten op komen draven. Uiteraard was dit onmacht. U geeft aan dat er een presentje aan u is beloofd. Normaal gesproken geven wij geen presentjes bij onmacht. Maar omdat wij u toch graag blij maken zullen wij contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat dit gewoon voor u geregeld gaat worden. Want wij laten u liever blij achter, Wij dienen, helpen en geven met plezier : ) Het klopt dat het aanschaffen van een extra paneel vele malen meer kost dan de totaalprijs gedeeld door het aantal panelen. Dit komt omdat er een startarief gehanteerd word bij iedere installatie. Wij proberen goed mee te denken in het voortraject en oprecht advies te geven. Als na de installatie toch besloten wordt om meer panelen aan te schaffen dan kunnen wij deze helaas niet meer toevoegen aan de eerst installatie en wordt bij de berekening van de nieuwe offerte het starttarief gehanteerd. Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelende is maar helaas zijn wij afhankelijk van kosten die standaard gemaakt worden bij een installatie ongeacht hoe groot de installatie is. Wij proberen hier een oplossing voor te vinden maar met de alsmaar stijgende prijzen in de maatschappij lijkt de enige oplossing op dit moment om gelijk de juiste keuze te maken wat betreft de hoeveelheid panelen die iemand wenst te laten installeren. Uw heeft op dit moment 11 prachtige zwarte panelen op u wdak liggen meneer Anninga. Op heel uw systeem heeft 25 jaar garantie. En wij gaan ervoor zorgen dat de komende 25 jaar uw systeem als een zonnetje blijft draait! Wij dank u nogmaals voor de vertrouwen die u in ons heeft getoond en zoals de oude wijze zeiden "het einde kroont het werk"

10

Vriendelijk en doen wat ze beloven

Na lang onderzoeken heb ik het product en service die ik zocht bij de NZU gevonden. Het is uiteindelijk tot in de puntjes meer dan uitstekend voor ons verzorgd. Wij raden daarom dan ook iedereen aan om de de Nzu zaken te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan tevreden

Kan niet anders zeggen dan dat wij de Nzu aanraden aan iedereen die zonnepanelen wilt aanschaffen. Hun manier van benaderen en adviseren is grandioos. Alles word tot de puntjes voor je uitgelegd en in een mooie en duidelijke offerte voor je gepresenteerd. De jongens die het installeren zijn super vriendelijk en hebben verstand van zaken. Ook de backoffice staat voor je klaar, meerdere personen aan de lijn gehad, Luuk, Sophia en Jalid, dank jullie wel voor de goede begeleiding en service!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit, eerlijke prijs en fantastisch service!

Absoluut niet de duurste, ook niet de goedkoopste. Wel de beste garanties en kwaliteit. Adviseren eerlijk en denken me. Precies waar wij naar op zoek waren. Ze nemen de tijd voor je in het voortraject en hebben veel kennis in huis. Vriendelijke monteurs die goed werk leveren. En precies doen wat er vooraf beloofd is. Wij zijn zeer tevreden over hoe de Nederlandse Zonnepanelen Unie te werk gaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg vriendelijk, doen wat ze beloven.

Correcte mensen en technisch erg goed, alles klopt en goed geregeld van begint tot eind. Snelle levering en Installatie in halve dag uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals

Op aanraden van mij dochter ook een offerte aangevraagd bij de NZU. Ik kreeg goed advies vooraf én een goede offerte met een duidelijke prijs. Uiteindelijk na het vergelijk van meerdere offertes Zonnepanelen laten installeren door de Nederlandse Zonnepanelen Unie. Het is hele traject van begin tot eind is prima vlekkeloos verlopen. Kan niks anders zeggen dat de service en installatie uitstekend zijn!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd