Goede inspectie, goede aanbevelingen en vriendelijk advies.
Prettige communicatie en prima uitgebreide inspectie van de kruipruimte om een kwaaijtaal vloer uit te sluiten. Voor herhaling vatbaar.
Het viel mij alleen op dat er niet naar het meer -en minderwerk specifiek is gekeken / gevraagd. Daar werd vanuit gegaan dat de klant dit zelf al heeft gedaan tijdens voorschouw. Achteraf bleek dus ook dat bepaalde elektra punten niet volgens maarvoering zaten en op 4 stopcontacten de kinderbeveiliging mist en de afvoer in de badkamer vd gootsteen was “verdwenen” (dichtgesmeerd in de muur) Verder geen enkele twijfel aan de deskundigheid van de inspecteur, vriendelijke man.
Het hele traject is prima verlopen. We zijn heel blij met Onne Koning, die systematisch en in begrijpelijke taal ons heeft geloodst door de bouwkundige aspecten van ons nieuwe huis. Het rapport was er heel snel en maakt duidelijk wat ons te doen staat. Een fijne ervaring.
De inspecteur heeft zijn werk heel goed gedaan. Het formulier van de website werkt minder, die heb ik 3x in moeten vullen voordat hij goed verzonden werd.
Degelijk en uitgebreid rapport met goede inhoud. Veldje voor foto's was soms wat klein in rapport (moest inzoomen om te herkennen)
Zeer deskundig advies
Altijd prima zaken doen met Arthur de Pater
zeer prettig en kundig bijgestaan tijdens de keuring. Men heeft de tijd om het goed en uitgebreid te doen en zegt wat men doet en aantreft. Prima
Zeer uitgebreid rapport, fijn dat er tips en opmerkingen bij staan die het geheel verder verduidelijken.
zeer correct en vlotte afhandeling
Ik ben ontzettend tevreden over Onne Koning van Woningkeur. Heel kundig en duidelijk. Fijn ook dat je ook achteraf nog vragen kunt stellen.
Great work Onne / Roland ! Thank you very much
Kwalitatief prima. Fijne inspecteur! Keurig was niet alleen nuttig, ook leuk!
Grondig, prettig in omgang, veel tips ontvangen, ideale mogelijkheid om zwakke plekken van het huis te leren kennen. Top, zou het zo weer doen met Arthur de Pater Tip van Occo Postma was een goeie!
Snel en betrouwbaar advies met een vleugje humor. Erg goed om de samenwerking te zien, inspecteur en notulist via de ipad. Goed voorbereid en snel werk!
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.