Hij is deskundig en behulpzaam .
Kundig en goede mensen. Er is ook naar ons verhaal geluisterd, wat wij uiteindelijk na verbouwing hopen te kunnen realiseren. Denk mee en geven waar nodig advies.
Keurig op tijd, vriendelijk in de omgang, terzake kundig
Inhoudelijk sterk met goed communicatie. snelheid van opleveren rapport in een pre
Aangezien we een kans kregen een woning te kopen en dit allemaal snel geregeld moest worden hebben we woningkeur gevraagd een technisch bouwrapport op te stellen. Ze waren bereid snel te komen en het rapport was er de volgende dag! Super snel geregeld en erg fijn geholpen met tips en slimme weetjes die wij konden gebruiken voor het verbouwen en of opknappen. Aanrader!
Uitermate plezierig gewerkt met Robert-Jan Bom van woningkeur Burgh-Haamstede voor ons huis in Sint Philipsland! Snel en deskundig! Goede tips!
Goede ervaring met Woningkeur. Vriendelijke en deskundige adviseur die afspraken snel nakomt.
Prettige ervaring geen narigheden of verassingen.
na een tweede keer de agenda te bekijken kon er toch al iemand de volgende dag komen, top! meneer was heel vriendelijk en alles rustig bekeken en waar nodig uitgelegd. Diezelfde avond al het bouwtechnische rapport in mijn mail! Jammer alleen dat na afloop ik heb laten weten iets aan een bepaald punt vanuit de keuring te willen laten doen, maar hier geen reactie met bedrijven oid op gehad die dat zouden kunnen regelen.
Makkelijk en snel te regelen. Snelle oppak vindt wij heel goed.
duidelijke rapportage !
Een informatieve keuring die ons het inzicht gaf waar we naar op zoek waren.
We hebben een super snelle en goede service ondervonden van Woningkeur!
Woningkeur heeft al eerder voor mij naar tevredenheid een keuring uitgevoerd en ook deze keer weer naar tevredenheid. De keuring kon snel plaatsvinden en het rapport was zeer uitgebreid.
Aardige en vakkundige meneer, heldere uitleg
Alles ging volgens planning. De inspecteur was deskundig, alert en vriendelijk.
Wij hebben op zeer korte termijn een keuring kunnen inplannen. De communicatie verliep vlot en soepel. De inspecteur was erg vakbekwaam en heeft het rapport snel aangeleverd.
heb goede ervaring met Woningkeur en als ik vragen had werd het snel en beantwoord en ze gave mij goeden informatie.
Op tijd. Goed rapport met extra uitleg en ook advies over verbetering. Daarnaast is het handig dat ze ook met aanbevelingen komen om de reparaties te laten uitvoeren.
Gaf goede adviezen.
Heel prettige ervaring, duidelijke uitleg met een helder beeld over de staat van het huis en wat de te verwachten kosten in de toekomst worden.
-Heldere uitleg bij alle geinspecteerde punten. -Aanvullende text en uitleg op specifieke vragen.
Precies wat je kunt verwachten
Eenvoudige communicatie en bij de keuring de tijd nemend voor uitleg.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.