De keuring werd snel geaccepteerd en uitgevoerd. Makkelijk en overzichtelijk contact gehad met de keurder. De uitkomst van de keuring was iet wat summier en had misschien iets meer in detail uitgewerkt kunnen worden. Bijv. er was mogelijk asbest houdend materiaal gevonden in de woning. Maar nergens uit het rapport was duidelijk waar dit zou kunnen zijn en de grote van dit probleem. Dit soort zaken mogen wel iets uitgebreider beschreven worden.
John en onze aannemer spraken dezelfde taal en konden ons erg veel extra's vertellen over de woning in Santpoort. Hij heeft ons een realistisch beeld gegeven van de staat van de woning. De volgende dag lag een zeer uitgebreid rapport al in onze mail. Werkelijk ieder punt in en om het huis is bekeken en beoordeeld, heel betrouwbaar. Zelf een grove kostenberekening, waardoor de keuzes en het stappenplan voor ons nu erg helder is geworden. John bedankt!
Zie boven
goed keurmeester en verstand van zaken
Uitdrukkelijk aangegeven dat ik aanwezig wilde zijn bij keuring, echter keuring gedaan (zeer snel) zonder mijn aanwezigheid. Gepoogd telefonisch contact te krijgen met keurder om enkele vragen achteraf beantwoord te krijgen. Keurder heeft enkele keren beloofd terug te bellen, maar het is er nooit van gekomen. Teleurstellend.
Ik had hogere verwachtingen van de keuring. De keurer deed wat routine is, denk ik, maar dat was op geen enkele manier analytisch. Ik twijfel er ook aan of hij eventuele structurele gebreken zou vinden als die er waren.
contact met woningkeur liep via mijn Eigen makelaar, deze heeft mijn nummer doorgegeven , dus contact verliep prima.
Inspectie is echt de tijd voor genomen! Van het dak tot de kruipruimte, alles is tot detail bekeken! Zeer vriendelijk personeel en keurige rapportage! Tijdens keuring veel tips gehad! TOP!
Correct, zorgvuldig
Ik kon elke vraag stellen die ik wilde en kreeg op alles keurig antwoord. De inspecteur ging grondig te werk.
Plezierige keuring, degelijk en overtuigend, het gevoel dat alle belangrijke aspecten beoordeeld zijn.
voor het verkrijgen van een hypotheek werd er snel gereageerd en de keuring uitgevoerd
Goede inspecteur met veel kennis van zaken.
Very good, efficient and knowledgeable inspector.
Goede service en snel.
Op aanraden van onze makelaar hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Arthur de Pater. Dit is erg prettig verlopen en dankzij Arthur hebben we nu een goed beeld van de bouwtechnische zaken in onze nieuwe woning.
Wat een fijn bedrijf! Korte en duidelijke communicatie, daar hou ik van. Opdracht verzonden, en er is direct actie ondernomen. Ook werden we van alles op de hoogte gebracht en het keuringsrapport was dan ook in korte tijd in de e-mail box - maar ook netjes thuis op papier met de post. Dit bedrijf zal ik zeker bij iedereen aanraden.
We zijn erg blij met het uitgebreide rapport en het feit jullie op zo een korte termijn al konden komen.
Ik was zelf aanwezig bij de keuring en de persoon in kwestie naam de tijd, werkte accuraat en vond mijn verhoor niet erg en naam de tijd ervoor. Rapport is zeer uitgebreid en duidelijk. Dit is mijn eerste en meteen een goede ervaring. Zou zeer zeker aanraden aan al mijn vrienden en kennissen. Nog iets, prijs en kwaliteit is een super match.
Vakkundig, snel en duidelijk. Wij hebben Frans Veenboer als keurmeester gehad en zeer prettig in de omgang zowel voor ons als kopers maar ook voor de verkopende partij. Grote aanbeveling waard!
Snelle service, duidelijk rapport, kundige inspecteur, die ook nog aanvullende tips gaf.
Positief.! Duidelijk over de manier van werken en zeer deskundig
was er zelf dit keer er niet bij,maar de vorige keer ging het goed tussen Attur de Pater en mijzelf.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.