Goed dat een deskundige alle facetten van een woning inspecteert én bovenal de opdrachtgever (de kla

Er wordt n.m.m. een hoge maatlat gehanteerd die huidige bouwkundige kwaliteitsniveau vertegenwoordigen. En dat moet ook vanuit de rol die inspecteur heeft. Alles wat niet 100% is moet worden benoemd en gekoppeld worden aan herstelkosten en tijd dat dit moet gebeuren. Voordeel is dat je geattendeerd wordt op punten die op korte termijn of die op wat langere termijn aandacht behoeven en wat ongeveer het kostenniveau is. Ik snap dat maar dat levert wel op, dat ik als klant me afvraag of alle aandachtsvragende dingen daadwerkelijk binnen die acceptabele termijn moet worden opgepakt. Kansen en risico's afwegen. Verder heb ik het idee dat de genoemde herstelkosten, soms te laag ingeschat zijn. Voorrijkosten, benodigde materialen en vooral arbeid, kunnen de rekening al gauw hoger laten uitvallen. Maar dat is ook een kwestsie van "juist" inkopen.

Snelle service

Keuring is in korte tijd uitgevoerd, ontvangen rapport is uitgebreid en compleet. geeft een uitstekende indruk van de woning. We waren niet zelf aanwezig. Daardoor deskundigheid lastig te beoordelen maar lijkt prima

• Het contact met kantoor/planning
  • De gang van zaken tijdens de inspectie N.v.t.
  • De deskundigheid van de inspecteur
  • De communicatie met de inspecteur N.v.t.

Zeer deskundig, duidelijk en helder advies

De inspectie heeft veel steun gegeven bij het nemen van de beslissing het huis te kopen en wat we wilden bieden.

• De communicatie met de inspecteur

Binnen een week was alles rond: van afspraak tot en met rapport.

Maandag belde ik voor een afspraak en donderdag had ik de rapportage via mijn mailbox. Tijdens de inspectie heb ik heldere uitleg gekregen over verschillende zaken. Ik ging een stuk wijzer en met een tevreden gevoel naar huis.

• De communicatie met de inspecteur

It was a thorough and comprehensive review

I had a good experience, the review was organized quickly, the whole process took around an hour. The person doing the review was very thorough and discussed with me all the points. I had time to ask questions, he was friendly.

alles oke

alles ging vlot en duidelijk.

grondig en deskundig onderzoek

De inspecteur was zeer grondig en tyer zake kundig. Een en ander is vlot afgewerkt.

Very professional service

Very helping with the whole process of checking and extimating the costs, absolutely essential to be aware of what is necessary to do in the property and also about expected costs and timing

Deskundige en grondige keuring

Op korte termijn geregeld door onze aankoopmakelaar. Binnen enkele dagen na acceptatie van ons bod werd het huis al grondig gekeurd. Tijdens de keuring werd er tot in de kleinste details gezocht naar eventuele gebreken en de werden gelijk toegelicht incl. impact en op welk termijn dit opgepakt dient te worden.

• De communicatie met de inspecteur

Duidelijk transparant en alles volgens afspraak

Goede ervaring.

• De communicatie met de inspecteur

Naar behoren de oplevering uitgevoerd

Bij de start wat twijfel of de inspecteur wel voldoende de belangen van de opdrachtgever verdedigde maar naar mate de oplevering vorderde is dit gevoel verdwenen. Wel wat afwijkingen in de uiteindelijke, na een aantal werkdagen, ontvangen rapportage met het opleverrapport van aannemer welke de inspecteur voor ons heeft doorgenomen met de uitvoerder ter plaatse.

snelle actie

Binnen 1 dag een afspraak, dezelfde dag nog de rapportage.

• De communicatie met de inspecteur

prima werk geleverd bij de oplevering

deskundige begeleiding initiatief juiste toon

Kritische en deskundige onderzoeker

De bouwkundige nam ruim de tijd om de woning in detail te keuren en beoordelen. Maakte ook duidelijk wat hij aan het doen was en beschreef zijn handelen in heel begrijpelijke taal.

Ging goed

Omdat de betreffende heer ook op tijd was. Deze ook specifieke informatie over nieuwbouw aan mij verschafte.

• De communicatie met de inspecteur

Loek Goossens werd zeer ijverig gevraagd naar mijn zorgen en gaf uitstekend advies tijdens de inspectie, wat resulteerde in onze gemoedsrust met betrekking tot de aankoop.

Snel proces, goede rapportage

De inspecteur was moeilijk bereikbaar, het contact was goed.

• Het contact met kantoor/planning N.v.t.
  • De gang van zaken tijdens de inspectie N.v.t.

Helder verhaal

Na het lezen van het rapport kregen wij direct een indruk welke zaken we het eerst moeten aanpakken. Goed om te ervaren dat een bouwkundige van zijn kant een verhaal maakt van wat hij aantreft in en om de woning. Het rapport is helder en duidelijk. Misschien een kopie in excel zodat je kunt filteren op onderwerp, prioriteit, etc.?

• De deskundigheid van de inspecteur
  • De communicatie met de inspecteur N.v.t.

Duidelijk, meedenkend en direct

De inspecteur dacht mee, vroeg actief vragen en was uitermate goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Algemene voldoende/afronding onvoldoende

Kennis en ervaring van keurder goed. Beantwoorde vragen goed. Tijdens keuring werd er aangegeven dat onderzoeken mbt de fundering later zullen volgen. Dit doordat er geen mogelijkheid aanwezig was om onder het huis te kijken. Een week later gevraagd wanneer wij deze nadere te onderzoeken delen zullen ontvangen. Echter bijna twee weken later nog geen reactie.

Prettig

Rapport verbazend snel klaar

• De communicatie met de inspecteur

Prima keuring van de woning met een helder en duidelijke uitleg.

Keurig op tijd was de inspecteur aanwezig. Hij heeft alle details van de woning goed bekeken en ook nog tips ter verbetering gegeven. Al met al hebben we nu een mooi overzicht van de verbeteringen die we kunnen aanbrengen en van het onderhoud dat op korte termijn dient te gebeuren.

Heel helder en persoonlijk

Zeer begrijpelijke en heldere uitleg, ook tijdens de keuring veel aandacht voor wat ik zelf belangrijk vond en een extra rondje om het pand. Persoonlijk vond ik het fijn dat er meer naar mijn informatie geluisterd werd dan de makelaar die er steeds met onjuistheden doorheen kwam... dat was het mindere aan de keuring, maar daar kon Leon goed mee omgaan! Bedankt, de volgende keer schakel ik je weer in!

• De communicatie met de inspecteur

Goed rapport en profesionele benadering

Prima ervaring

• De communicatie met de inspecteur

Helder rapport, communicatie en verwerking moeizaam

Het rapport is helder en duidelijk geformuleerd, inhoudelijk prima. Echter rapport niet af binnen afgesproken termijn. Werd verwezen naar de spam-box, waar het echt niet is binnen gekomen. Gevoel wat er heerst is dat het rapport gewoon niet tijdig af was en dit niet eerlijk wordt aangegeven. De financieel adviseur heeft het namelijk ook later pas ontvangen. Daarnaast was de tenaamstelling verkeerd, moet dan 2x achteraan gegaan worden voordat alle documenten daarop zijn aangepast (factuur en rapport). Het bedrag van 12,50 euro voor een geprint exemplaar is veels te hoog. Qua communicatie en verwerking dus minder tevreden.

Pruimendijk 137

2989 AH Ridderkerk

Over Woningkeur

De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.