Goed omschreven en keurig volgens afspraak
Ik ben tijdens de inspectie meegelopen met de inspecteur. Hij heeft een zeer grondige inspectie van mijn nieuwe woning uitgevoerd en mij geattendeerd op mogelijke gebreken en tevens mogelijke oplossingen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.
Beste Danielle, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat de opname van de keuring goed verlopen is en het contact met de keurder ook als prettig is ervaren. Wij wensen u veel geluk in uw toekomstige woning toe. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Binnen 24 uren een degelijk rapport. De controleur heeft een buitengewoon grondig onderzoek uitgevoerd. een aanweige aannmer was ook onder de indruk.
OK
Ik kreeg Frans als tip voor het bouwkundig onderzoek. Frans was erg open en gaf tijdens het onderzoek ook tekst en uitleg over zijn bevindingen en tips wat je er aan kon doen. De rapportage was erg helder en de aanbevelingen voor de toekomst kunnen we zeker als raadgever gebruiken. Uitstekende ervaring dus. Bedankt. Met vriendelijke groet, Sjaak Hofstede
Alles werd keurig nagekeken en uitgelegd. Zelf wat tips en leuke weetjes. Meneer was vriendelijk en rustig
duidelijk en snel , je kunt op Tom rekenen !
Prima bouwkundige kennis en prettig om mee samen te werken
fijne man om mee om te gaan
Prima.
Vriendelijk, veel kennis van zaken. En veel goede tips van hem gekregen
We kregen een duidelijke omscjrijving incl. fotos.
Uitstekende ervaring
Echter een prima ervaring met Robert-Jan Bom!
Goedemorgen, Meer tienen dat dit kunnen wij ons niet wensen. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Onze aankoop makelaar heeft de procedure in gang gezet. Wij waren aangenaam verrast over de snelheid en het gedetailleerde rapport
De keuring verliep rustig met veel ruimte voor vragen en heldere uitleg
Wesley is kundig, professioneel en zeer vriendelijk. Keuring verliep spoedig. Dank!
Beste Aukje, Namens onze inspecteur Wesley en het gehele Woningkeur-team: Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel geluk in uw toekomstige woning toe. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Reden dat ik contact met kantoor twee sterretjes heb gegeven is omdat op de achtergrond het erg rommelig was en vooral ook lacherig op vragen werd gereageerd. Vond ik storend en onprofessioneel.
Vriendelijk, heldere uitleg, vlotte keuring. Aardige man
Snel gekoppeld aan een inspecteur, rapport binnen 1 dag op de mat (het weekend niet meerekenend). Rapport is uitgebreid en gedetaileerd. Op sommige punten is er wel kosten kenbaar gemaakt. Maar is uit de omschrijving niet de locatie of het object te bepalen. Er is een verwarming met roest bijvoorbeeld, maar er staat niet bij in welke ruimte dit zou zijn. Niet dat dit essentieele informatie is die mist. Maar het zou het rapport nog beter maken.
Wij zijn zeer tevreden over hoe de inspectie is uitgevoerd. De inspecteur was deskundig en nam uitgebreid de tijd om alles te bekijken/controleren en vertelde meteen wat hij zag. Dit was fijn, omdat er dan direct eventuele vragen gesteld konden worden.
Beste Susanne, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over uw rapport en dat er ook een goede communicatie is geweest met de inspecteur. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
De inspecteur is zeer plezierig in de omgang. Gaat deskundig te werk en geeft de nodige tips buiten de inspectie om. Het gemaakte rapport geeft een duidelijke weergave van de staat van de woning. Het rapport is goed leesbaar.
Duidelijke uitleg bij alle gekeurde punten.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.