Snelle afspraak voor keuring en duidelijke rapportage. Alle vragen naar tevredenheid beantwoord.
De bouwkundige was professioneel, capabel en open voor vragen.
Beste Alwin, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Alles goed uitgelegd. Prettige keuring heel relaxt
Goede uitleg voordat het huis gekeurd wordt hoe de keuring gebeurd. tijdens de keuring netjes alle info wat er goed en niet goed is. de nazorg is ook goed.
Deskundige inspecteur, legde veel, en duidelijk uit. Vond ik prettig, veel geleerd over de stand van mijn huis. Prettige samenwerking.
Beste Pasqualle, Bedankt voor de goede samenwerking en uw mooie review. Wij wensen u veel geluk en gezondheid in uw toekomstige woning toe. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
ik heb een zeer uitgebreid en vakkundig bouwkundig rapport ontvangen waar veel nuttige informatie in staat.
Zie boven
Beste Martin, Hartelijk dank voor de mooie cijfers, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Zeer deskundige inspecteur, die op alle vragen direct een antwoord kon geven. zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Voor de volgende keuring zal ik dit bedrijf weer inschakelen.
Wesley kwam onze woning keuren. Kwam heel vakbekwaam over en heeft ons voorzien van enkele tips en goede adviezen.
de inspecteur was erg grondig en gaf veel tips, helaas kon de keuring niet voltooid worden wegens elektrische gebreken in de woning maar alsnog erg tevreden
Beste Meryem, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. De Inspecteur heeft u graag geholpen. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Naast het geven van een goed bouwkundig advies wist Léon ook goed en rustig uit te leggen waar de problemen door ontstaan en hoe je ze eventueel kunt verhelpen.
VIa onze makelaar hadden we snel contact met Woningkeur, de keuring kon op korte termijn en de inspecteur was snel en doortastend.
Beste Tim, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Fijn dat u tevreden bent over het verloop van het traject. Onze inspecteur Wesley heeft u zeer graag geholpen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Eerlijk, duidelijk en nauwgezet
Tijdens keuring fijn contact met de uitvoerder en veel praktische- en veiligheidtips tussendoor. Zeer uitgebreide verslaglegging.
Persoonlijk advies en snel rapport
Beste Melvin, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Ik ben heel tevreden hoor
Wij hadden om keuring met advies gevraagd gezien wij het een en ander willen gaan verbouwen dit hebben we ook naar tevredenheid gekregen.
Beste Stephan, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden over het verloop van de keuring. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Snel, vakkundig en fijn contact
Prettig contact, veel geleerd door uitvoerige toelichting van bevindingen en nog dezelfde dag een uitgebreid rapport in de mailbox.
Nauwkeurig uitgevoerd en resultaat snel in bezit.
Bete Pieter Jan, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Prettig en rustige man.
Vriendelijk in de omgang. Positief kritisch inspecterend, ook oplossingen aandragend.
Beste Ytsje, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat wij u na tevredenheid konden helpen. De inspecteur heeft u zeer graag geholpen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
De inspecteur was kundig en alert. Gaf tips tijdens de keuring en dacht mee over oplossingen.
Afspraak werd snel ingepland. En ik had binnen een paar uur na de keuring een uitgebreid rapport (wat ik als leek ook prima begreep) in mijn mailbox. Top!
We hebben afgelopen woensdag een bouwkundige keuring laten uitvoeren voor onze ‘nieuw aangekochte’ woning. We kunnen niet anders zeggen dat wij enorm blij waren dat deze bouwkundige, alles werd netjes nagekeken en er werd direct uitleg gegeven over de status van de woning. We hebben dezelfde avond al het rapport mogen ontvangen. Deze was zeer gedetailleerd uitgeschreven. En we hebben enorm veel informatie over de woning ontvangen. Ik geef deze afspraak een 10+! En zullen woningkeur aan iedereen aanbevelen.
Beste Joyce, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn wel blij dat de opname van de keuring goed verlopen is en het contact met de keurder ook als prettig is ervaren. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijk groet, Woningkeurgroep
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.