Snelle, grondige keuring. Zeer ervaren keurder!
Frans Veenboer was van begin tot eind betrokken. De keuring was op korte termijn ingepland, uitgevoerd, en het rapport was ook snel binnen. Aandachtspunten werden vooraf telefonisch besproken; na de inspectie volgde alvast een telefonische statusupdate. Ik was zelf niet bij de inspectie, maar de algemene indruk was netjes en nauwkeurig. Kortom: snelle service en een grondig rapport.
Rapport als verwacht
Beste Derk, Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Goede adviezen als het gaat om verbeteringen aan het huis waar wij zoal op moeten letten
Snelle en goede afwikkeling. Kundig en duidelijke rapportage opgesteld.
Wij zijn enorm goed bijgestaan door een vakkundig keurder. De keurder was bereid om alle vragen tijdens het uitgebreide bezoek van de woning te beantwoorden, kwam met handige tips en adviezen en was zeer vriendelijk. De rapportage was uitgebreid en zat dezelfde dag nog in de mailbox.
Beste Stefan, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. De inspecteur heeft u zeer graag geholpen. Fijn dat alles na tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Netjes, correct en uitgebreid rapport
Alles prima. :)
Beste Emma, Hartelijk dank voor de mooie cijfers, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Prettige, professionele houding
Rapport is te oppervlakkig. Verder OK.
Sneĺ een afspraak kunnen inplannen, rapport ook snel ontvangen, uitgebreid en volledig. Zeer tevreden.
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat de opname van de keuring goed verlopen is en het contact met de keurder ook als prettig is ervaren. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Uitgebreide keuring, veel tips en adviezen gekregen. Geeft vertrouwd gevoel.
Zie bovenstaand
De keurder weet waar hij over praat en beantwoord al je vragen. Heel fijn om mee te werken.
Beste Anique Tamara, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat er ook een goede communicatie is geweest met de inspecteur. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
De keurder, Diederik Teunisse, heeft uitgebreid mijn huis onderzocht. Hij heeft mij op vriendelijke wijze uitgelegd wat de verbeterpunten aan mijn woning zijn. Daarbij heeft hij ook aangegeven welke onderdelen daarvan direct verholpen moeten worden en welke wat minder urgent zijn. Dat deed hij op een rustige wijze en hij gaf mij ook nog een paar heel nuttige tips. De rapportage op schrift was erg duidelijk en daar kan ik dus op terugvallen, nu en in de toekomst.
Kennis van zaken, neemt de tijd om alles helder uit te leggen.
Beste Krisjan, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. De inspecteur heeft u zeer graag geholpen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
De keuring was heel vlot geregeld en verliep soepel. Arthur inspecteerde eerst zelf de ruimtes (ivm corona moesten we afstand houden), waarna hij de belangrijkste punten met ons besprak. De volgende dag ontvingen we het rapport al per mail. Fijn!
Snel en zeer gedetaileerd
Dhr. Wesley Groffen heeft op systematische wijze samen met ons het huis doorlopen. Daarbij heeft hij niet alleen gekeken naar de bouwkundige staat van de woning, maar ook nuttige adviezen gegeven over het onderhoud van installaties en het huis. Het was een prettig en leerzame ontmoeting!
Beste Tim, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Wij zijn blij dat de opname van de keuring goed verlopen is en het contact met de keurder ook als prettig is ervaren. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Afspraak was snel gemaakt. Inspectie ging vlot en het rapport was snel binnen.
Beste Ina, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Deskundig en communicatieve inspecteur, neemt alle benodigde tijd en komt met oplossingen.
Dit is het eerste huis wat ik koop en dus ook de eerste keer dat ik aanwezig ben geweest bij een bouwkundig keuring. Wesley Groffen nam op een snelle efficiënte manier heel goed de tijd om mij alles duidelijk te maken. Hele fijne man!
Zeer kundige keurder en heeft het snel gedaan en goed toegelicht.
Beste Irene, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de goede communicatie met de inspecteur. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Ervaren inspecteur, met kennis van zaken. Prettige persoonlijke benadering Neemt de tijd voor een grondige inspectie Goede tips Tijdens het hele proces heldere communicatie
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.