Snelle afspraak en flexibele inzet
Erg tevreden over de deskundigheid van de bouwkundige en zijn uitleg
Voor de tweede keer hebben wij Leon ingeschakeld, nadat we bij de eerste keer ook goede ervaring met hem hadden. Helaas konden we door Corona deze keer niet aanwezig zijn bij de keuring, maar omdat we dit al een keer hadden meegemaakt, hadden we daar alle vertrouwen in :) Net als de eerste keer ook een volledig rapport en de volgende dag ontvangen.
De inspecteur was professioneel en deed alles heel nauwkeurig. Een echte vakman en legde alles duidelijk uit.
Fijne ervaring. Ik raad het iedereen aan om met woningkeur samen te werken.
Beste Maxime, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. De inspecteur heeft u zeer graag geholpen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Heel deskundig, rapport was dezelfde avond al binnen. Liet alles zien wat hij tegen kwam en legde dit netjes uit in simpele burger-taal.
Fijne keuring. Duidelijk in communicatie en komt goed ter zaken.
Goed en snel gewerkt. Rapport was duidelijk.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Fijn contact, snelle en deskundige uitvoering
Ondanks de drukte op korte termijn afspraak kunnen maken. Rapportage en Energielabel waren zeer snel binnen
Bijzonder weinig op aan de merken.
Beste Yara, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Aandachtspunt is om goed elkaars verwachtingen vooraf af te stemmen. Verder zeer meedenkend en deskundig advies. Er is geen formeel adviesrapportage gemaakt in overeenstemming met klant. Keuring heeft geholpen in de oplossingsrichting.
Met de heer van Kooten hebben jullie een deskundig, vakbekwaam en een prettige persoonlijkheid in dienst. Dit was reeds eerder zo bij eerdere ervaringen met mijn kinderen.
Het was erg prettig. Geen vraag was teveel en de inspectie oogt erg grondig.
Afspraak was snel gemaakt via formulier. Telefonisch contact ook als positief ervaren. Het rapport was er binnen 24 uur. Heel duidelijk en uitgebreid. Ook werd ik nog gebeld hierover. Positieve ervaring
De heer Keulen is kundig neemt de tijd en komt vriendelijk en betrouwbaar over.
Beste Tonny, Bedankt voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Inspectie van aan te kopen huis gedaan, met inspecteur die veel kennis heeft , en heel kundig te werk ging, en direct diverse vragen zorgvuldig kon beantwoorden
Uitstekende keuring gehad. De keurmeester kwam betrouwbaar en deskundig over. Alles is zeer naar wens, aanrader!
Een afspraak gemaakt met het Keurloket en de afspraak gemaakt voor een bouwkundige keuring. Keurmeester was keurig op tijd en heeft een rondgang door het huis gedaan en daarbij veel uitleg gegeven over gebreken (of niet) en hoe deze te verhelpen. In de rapportage komt dit allemaal heel duidelijk aangegeven terug. Een aanrader als je een bouwkundige keuring moet laten uitvoeren.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Wij zijn blij om te horen dat de communicatie met de inspecteur als prettig is ervaren en de rapportage duidelijk voor u is. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Nette meneer
De inspectie was snel gepland. Er werd duidelijk uitleg gegeven over ieder punt van het huis en ik heb goede adviezen gekregen hoe ik zo lang mogelijk plezier van het huis kan hebben. De inspectie was uitgebreid, grondig en voelde ook professioneel. Binnen 24 uur na de inspectie was het rapport al binnen. Een dikke tien dus!
De betrokken adviseur was zeer professioneel, ervaren en klantvriendelijk.
Kundige prettige man
Beste Jan Willem, Hartelijk dank voor de mooie cijfers, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Was enigszins verbaasd over de zeer uitvoerige rapportage!
Goed, keurig netjes op tijd, snelle oplevering van het rapport welke volkomen duidelijk is
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.