Ik vroeg om technisch inzicht in een woning en die heb ik gekregen. Waardevol.
Snelle afspraak mogelijk. Volledig rapport. Veel bruikbare tips. Sociaal en betrokken.
heldere communicatie vanuit jullie kantoor. Aardige inspecteur met kennis van zaken.
Het was erg aangenaam om met Arthur door de woning te gaan. Het was snel duidelijk dat hij veel kennis van zaken heeft en kwam tijdens het rondje ook met goede tips over de woning, hoe iets aan te pakken of waar we rekening mee moesten houden. Absoluut een meerwaarde om bij de keuring te zijn. Rapport is netjes en informatief.
Henk is een zeer deskundig en bevlogen bouwkundige! En als kers op de taart ook nog heel vriendelijk. Hij verteld heel duidelijk waar hij naar kijkt, wat hij ziet en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Op deze manier kon ik na de keuring met een gerust hart de koopovereenkomst tekenen.
zie boven
Aardige en zeer grondige keurder die alles duidelijk uitlegt en de tijd neemt
Snel en adequaat gekeurd. Alhoewel ed minded te keuren was vanwege minder toegankelijkheid. Tip: Woningkeur zou dan ook een prijsaanassi v ku nen doen.
Grondige en vakkundige inspectie
Beste Henk, bedankt dat u ons aanbeveelt. En fijn dat u de inspectie als vakkundig heeft ervaren. Groeten, team Woningkeur
Meneer ging vakkundig te werk en was erg vriendelijk. Super goede ervaring
Tevreden
Wij hebben het onderzoek als zeer deskundig en grondig ervaren. Alsmede de communicatie met de heer Veenboer hebben wij als zeer prettig ervaren.
We hebben de keuring heel fijn ervaren. De uitleg over de bevindingen was duidelijk en gaf ons niet alleen inzicht in de staat van de woning maar ook in het te verwachten onderhoud. De keuring was heel uitgebreid en geeft ons rust in onze beslissing de woning te kopen.
Duidelijk aan ons laten zien waar evt problemen liggen en wat dit in de toekomst zou kunnen gaan betekenen. Perfect advies!
Beste Saher, Fijn om te weten dat u zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Bedankt voor uw aanbeveling. Hartelijke groet, team Woningkeur
Op tijd beschikbaar, sommige verbetertips zouden wat duidelijker uitgewerkt mogen worden. Flinke prijs toch.
Goede ervaring.
Er kon al heel snel een afspraak worden gemaakt. De beoordeling was grondig en deskundig en rapportage duidelijk omschreven. Zeer tevreden over de service.
De inspecteur was zeer toegankelijk en gaf goede uitleg over de staat van de woning. Het rapport was duidelijk en overzichtelijk.
Helemaal blij me.
Het zit hem vaak in het kleine detail. Even de handdoek optillen van de badkamerradiator die de roestplek moest verhullen.
Beste Rik, Dank u wel voor het leuke review. Fijn dat u de keuring als positief heeft ervaren, met oog voor detail ;) Groeten, team Woningkeur.
Leuke keurmeester met veel kennis en historische verhalen! Fantastisch!
Niet alleen een grondige keuring, maar gaandeweg veel informatie over het pand, de gebruikte materialen, alternatieven. De moeite waard om met de inspecteur mee te lopen!
Super ervaring
Kerkstraat 36
3341LE Hendrik-ido-ambacht
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.