Ik kocht zelf aanwezig zijn tijdens de bouwtechnische keuring. Tijdens de keuring werd er veel aandacht besteedt aan het uitleggen van eventuele gebreken en waar er exact naar gekeken werd. Toen uiteindelijk het rapport binnenkwam, was dit voor mij ook duidelijk.
Lekker snel en vakkundig.
Beste meneer Brouwer, Hartelijk dank voor de mooie cijfers, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Er kon heel snel een afspraak gemaakt worden. Wij waren zelf niet aanwezig bij de keuring, maar we hadden dezelfde dag nog het rapport ontvangen. Achteraf hebben we nog contact gehad met de inspecteur voor verdere uitleg.
Mijn vrouw en ik hebben een jaren '30 woning gekocht. Die is dus bijna honderd jaar oud. Belangrijk om dan geen kat in de zak te kopen. Daarom zijn we blij dat Woningkeur, met verstand van zaken, een heldere en voor ons begrijpelijke inspectie en rapportage heeft gedaan.
Woning werd van boven naar beneden helemaal bekeken en getest. Compleet advies ontvangen.
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Ben erg tevreden Goed advies gekregen
Ik heb de bouwkundige keuring op zeer korte termijn kunnen regelen. De inspecteur was deskundig en het verslag was uitgebreid, ik ben tevreden.
Samen met Robert Jan door het huis gegaan. Elk onderdeel werd besproken en wanneer er iets aan de hand waswerdalles helder uitgelegd en besproken. Aangenaam en rustig persoon. Zeer ter zake kundig.
Beste Bo, Bedankt voor uw review. Wij zijn wel blij dat de opname van de keuring goed verlopen is en het contact met de keurder ook als prettig is ervaren. Met vriendelijke groet, Woningkeur
Nauwgezet en met aandacht voor de aangegeven punten heeft dhr Bom met mij de woning doorlopen. Steeds met uitleg of verduidelijking op mijn vragen.
Heel prettig en vriendelijk contact. Een duidelijke persoonlijke toelichting. Gewoon top.
Beste Otto, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Ik vond de inspecteur goed benaderbaar, positief en kundig. Jammer vond ik dat ik gevraagd heb om een aantal zaken (concrete oplossingen van probleem situaties) in het rapport specifiek te duiden, doch ondanks 'toezegging'is dit niet gebeurt. Daarnaast is het mij niet duidelijk obv welk tarief het herstel wordt berekent d.w.z. wat zijn aannemersprijzen. Verder is duidelijk aangegeven dat ik telefefonisch contact op kan nemen als ik dat wil. Ik zou dat standaard onderdeel van het proces maken als ik jullie was. Het is de beste klantenbinding voor jullie bedrijf.
Snelle service met een uitgebreid, overzichtelijk rapport dat duidelijk herstelpunten aangeeft
Vriendelijke keurmeester, snel een keuring kunnen inplannen, en dezelfde dag, na een persoonlijk gesprek al het uitgebreide rapport in de mail
Inhoud rapport veel algemene teksten, had meer diepgang verwacht. Inspecteur heeft wel nagebeld voor toelichting. Contact met hem ook vooraf was goed. Ik was zelf niet bij de inspectie aanwezig
Voldoende helder en alles is opgehelderd.
De keurmeester was zeer kundig en erg precies. Hij koppelde zijn ervaring telefonisch terug direct na de inspectie. Het rapport was zeer gedetailleerd en voorzien van een gedegen kostenraming. Vakwerk!
Goed en snelle deskundige service
Het maken van de afspraak verlies wat rommelig en moest ik zelf achteraan bellen. Keuring zelf was zeer uitebreid en kundig. Leon was een vriendelijke man die veel uitleg gaf over wat hij zag.
Tijdens de onderzoek mochten wij vragen stellen, waarop wij netjes antwoord kregen. Ook kregen wij tips mee. Het rapport kregen wij heel snel op ons mail binnen. In het rapport staat uitleg bij de foto's met wat ongeveer de kosten zijn voor het herstellen. Tijdens de uitleg en de kosten daarvoor, wordt ook verteld of je het snel moet verhelpen, of uitstellen (niet gelijk noodzakelijk).
De uitleg tijdens de keuring was erg goed, ook het rapport was duidelijk. Daardoor konden wij ook een weloverwogen keuze maken. Erg blij dat we de keuring uit hebben laten voeren.
Efficient in te plannen met een complete, goede rapportage.
Heel goed bevallen. Vanaf het begin tot de rapportage. Snel actie ondernomen.
De afspraak kon snel gemaakt worden en de keuring werd erg netjes uitgevoerd met uitleg en foto’s. Zeer tevreden.
Snel, professioneel en vriendelijk
Goede, vlotte en oprechte inspectie
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.