Kon voor ons last minute nog een keuring uitvoeren. Was zeer gewaardeerd! Bedankt!
Zeer tevreden met een compleet en vakkundig advies
Prettig gesprek, goed en degelijk advies gekregen. De vragen die we hadden zijn naar tevredenheid door Robert-Jan beantwoord.
Zie boven
Het was van re voren moeilijk en ik maakte me zorgen maar meneer Vaessen was erg vriendelijk en deskundig en hij stelde me op mijn gemak. Gaf zelfs een compliment en toonde begrip. Het rapport ziet er indrukwekkend uit. Het duurde even voordat ik het terugvond op mijn telefoon. Erg groot en veelomvattend document. Ik moet het nog een keer opnieuw doornemen en overleggen met Simone Schurian hoe nu verder. Hartelijk dank voor de keuring en rapportage. Groetjes van Mieke
N.a.v. onze opdracht is de keuring snel uitgevoerd en kregen wij ook vlot een goed verzorgd rapport. Heel duidelijk en overzichtelijk.
Uitstekende inspectie, to the point, helder en duidelijk.
Woning is goed gekeurd door Robert en hij had goede tips over onderhoud van het huis.
Het is mijn eerste keer dat ik een huis ga kopen. Door jullie professionalisme kreeg ik een duidelijke beeld over het huis dat ik ga kopen.
De heer van Drielen is zeer vakkundig, secuur en uiterst benaderbaar en prettig in omgang. Hij legt keurig alles persoonlijk uit tijdens de keuring en gaat daarbij grondig te werk. Ook werkt hij het verslag snel uit en is de communicatie met hem uitstekend. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en vakkundige technisch bouwkundige nodig heeft!
Fijne keuring, inspecteur duidelijk over zaken en meedenkend in oplossingen.
Prima!
Goede ervaring met Wesley. Hij legde alles op een begrijpelijke manier uit en dacht mee over de renovatie. Compleet rapport, makkelijk leesbaar.
everything went well and the inspector gave also suggestions on what to do and what was not needed as good already. very useful
De keuring werd uitgevoerd door Stefan. We hebben deze keuring als prettig ervaren. Stefan was vriendelijk en deskundig. Hij legde uit wat hij deed, wat hij zag en wat er nog aan moest gebeuren. Ook het rapport biedt goede aanknopingspunten tot het onderhouden en aanpassen van de woning.
Het was fijn communiceren met Woningkeur. Goed en kundig. Bedankt!
Aardige vent, die zijn werk zorgvuldig en serieus doet. Geeft goede adviezen.
De keuring kon op korte termijn worden ingepland en het rapport was een dag na de keuring al beschikbaar. De inspecteur was vriendelijk en professioneel.
ik had op zeer korte termijn een bouwkundig rapport nodig. dat is er ook gekomen en is mij bijzonder van dienst geweest in de onderhandeling die ook tot aankoop heeft geleid. bovendien heb ik het keurige optreden van de inspecteur en zijn uit alles blijkende kundigheid buitengewoon gewaardeerd. Aan zulke mensen heb je niet zomaar wat, maar een dikke steun in de rug
Ze staan echt klaar voor je! Erg klantgericht en zo hoort het.
Het was prettig dat het maken van de afspraak voor de bouwkundige keuring soepel verliep omdat de plannen bijgesteld moest worden. Ook fijn dat het mogelijk was om bij het onderzoek aanwezig te zijn en vragen te stellen. Het rapport was dezelfde dag nog binnen. Ik ben zeer tevreden en beveel de organisatie van harte aan!
Correct afgehandeld, snel, vlot en bedankt voor de tips
Zeer kundig , rustig, snelle beoordeling
Tijdens de keuring vertelde meneer waar hij allemaal naar keek en hoe hij beoordeelde wat de staat van onderdelen van het huis was. Inhoudelijk goed op de hoogte en tijdens het keuren ook een goede balans tussen wat echt aangepakt moet en wat een advies zou zijn (hoeft niet, maar bespaart bijvoorbeeld op energie). Rapportage was nog uitgebreider. Naast de highlights die tijdens de keuring al benoemd waren, kwamen hier nog wat aanvullende (kleine) zaken aan de orde. Ik zou deze meneer bij een volgende verhuizing, zeker vragen om wederom een keuring uit te voeren.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke review. Fijn dat de communicatie met de inspecteur goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier in u nieuwe woning toe. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep
Kerkstraat 36
3341LE Hendrik-ido-ambacht
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.