Laden reviews...
259 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de grondige inspecties, duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Veel reviews benadrukken snelle planning en snelle rapportage. De feedback laat een hoge tevredenheid zien op gebied van communicatie, professionaliteit en bruikbare adviezen voor besluitvorming. Al met al voelen klanten zich comfortabel en goed ondersteund tijdens het proces.
Verkopend makelaar had aanwezig moeten zijn. Ongemakkelijke situatie met verkoper. Woningkeur was professioneel
27 July 2026
Hidde
Wageningen
Ik vond de bouwtechnische keuring een hele fijne ervaring. Leon is heel goed in zijn vak. Tijdens de keuring licht hij duidelijk toe wat hij doet en waarom. Ook geeft hij veel tips over hoe een ruimte verbeterd kan worden.
24 July 2026
Pelle
Rotterdam
Met Peter van Rossum aan onze zijde voelden wij ons goed voorbereid en zelfverzekerd tijdens de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Na afloop ontvingen wij een overzichtelijk en duidelijk rapport van de woning, waarin alle bevindingen helder waren vastgelegd. Wij zijn zeer tevreden over de deskundige begeleiding en zullen in de toekomst zonder twijfel opnieuw gebruikmaken van zijn diensten.
24 July 2026
Tim van Hulst
Amstelveen
Ik vond de inspecteur een heel prettig persoon, die alle tijd nam, veel kennis had en dit ook graag uitlegde. Ik heb er veel van geleerd en had vertrouwen in deze man en zijn oordeel.
Linda Ameijde
Leusden
Wat fijn te lezen Linda, en bedankt voor je review voor Henk Bakker, Woningkeur Ermelo.
Alle geluk gewenst!
Team Woningkeur
Erg prettig geholpen door Peter. Hij was deskundig, had overal oog voor en heeft de hele woning grondig bekeken. Tijdens de inspectie gaf hij een fijne voice-over mbt wat hij zag en daarvan vond, op een manier dat het voor een leek ook begrijpbaar was.
Paul Metz
Hilversum
Beste Paul Metz,
Hartelijk dank voor de review voor Peter van Rossum, Woningkeur Ijsselstein.
Wij wensen jou alle geluk rond de woning!
Gewoon goed eindelijk uitstekende
Denise Wiegand
Naarden
Bedankt voor de eerlijke review voor inspecteur Peter van Rossum!
Alle geluk gewenst rond de woning,
Team Woningkeur
Heel erg duidelijk uitgelegd en fijn advies. Dit geeft toch een goed inzicht en duidelijkheid.
Hans
Drachten
Wat fijn om te horen Hans, daar is een bouwtechnische keuring in onze ogen ook écht voor bedoeld. En, fijn dat inspecteur Frans Veenboer jou van goed advies heeft kunnen voorzien!
Alle geluk gewenst met de woning!
Team Woningkeur
Geen enkel punt op aan te merken, Peter was erg vakkundig, professioneel en ontspannen in de omgang. Nam ons goed mee door de bevindingen die hij deed
Ivo
Utrecht
Beste Ivo,
Bedankt voor je feedback op de bouwtechnische keuring van Peter van Rossum, Woningkeur Ijsselstein.
Wellicht tot ziens én alle geluk met de woning gewenst,
Team Woningkeur
Een vriendelijke inspecteur met kennis van zaken. Alles goed uitgelegd in duidelijke taal, neem daarin de makelaar ook mee, dus goede en fijne samenwerking. Snelle afhandeling van het rapport.
21 July 2026
Anja van Lagen
Lunteren
Prettige keurder, goede uitleg gekregen over de gebreken. Ook een zeer duidelijk rapport met de termijnen wanneer iets opgepakt dient te worden
20 July 2026
Esther
Rotterdam
Echt iemand die weet waar hij over praat, dat begrijp ij als oud uitvoerder als geen ander.
16 July 2026
Hans Ruiter
Heiloo
I chose Woningkeur because I wanted a professional English technical inspection for my first home purchase in the Netherlands. The inspection itself was completed on time, and the report was delivered promptly. However, my experience after receiving the report has been disappointing. I asked several follow-up questions to better understand observations already mentioned in the report, such as moisture readings, crawl space conditions, bathroom drainage, and other inspection-related findings. Initially, I was informed that the inspector would review my questions. Later, I was told that the questions had been forwarded to the inspector. Despite multiple follow-up emails over several weeks, I have still not received any substantive response or clarification. I understand that not every question may fall within the scope of a standard technical inspection. However, I believe customers should receive reasonable clarification on findings already documented in the inspection report, especially after being told that the inspector would respond. I hope Woningkeur improves its after-sales communication and follow-up, as good customer support is just as important as the inspection itself.
Beveelt niet aan
16 July 2026
SANDEEP KONCHADA
Utrecht
Thank you for your detailed feedback. We appreciate that you took the time to share your experience.
We understand your desire for clarification on the inspection findings. The technical inspection report itself documents all observations made during the inspection, and the findings are based on standard building inspection protocols.
We want to clarify that our inspector has made two attempts to reach you by phone to discuss your questions. We remain open to a conversation if you'd like to call back directly.
We also want to be transparent: some of the questions you mention—such as detailed assessments of crawl space conditions or specific remediation advice—may extend beyond the scope of a standard technical inspection report, which is designed to identify and document conditions rather than provide engineering solutions.
We're committed to ensuring our customers understand their inspection reports. If you have specific questions about observations documented in your report, we encourage you to review the report thoroughly, as it contains detailed explanations and photographic evidence of all findings.
We appreciate your feedback and hope the inspection report itself provides the foundation you need for your home purchase decision.
Best regards,
Team Woningkeur
Dhr Veenboer heeft zorvuldig en toegewijd de woning onderzocht. Overleg vooraf en na inspectie was heel zinvol en aangenaam. Rapport is helder en uitgebreid, met goede instructies.
15 July 2026
Tjalling
Leiden
Beste Tjalling,
Hartelijk dank voor je positieve feedback voor Frans Veenboer,
Precies zoals wij Frans ook kennen!
We hopen je in de toekomst wellicht nog eens van advies te mogen voorzien!
Team Woningkeur
Ik vond de uitleg en aanpak van Peter enorm verhelderend en duidelijk. Hij nam veel vragen weg en zijn aanpak was gericht op de beste ervaring voor ons. Daarnaast gingen we met een mooi tempo door de woning heen.
15 July 2026
Darius
Bakker
Dank Darius, voor je review voor Peter van Rossum, Woningkeur Ijsselstein.
We geven jouw complimenten met veel plezier aan hem door!!
Team Woningkeur
Ik ben zeer tevreden over de bouwkundige keuring die wij via Woningkeur hebben laten uitvoeren. Marcel was de expert die bij ons de keuring heeft gedaan. Hij ging zeer grondig te werk en gaf daarnaast allerlei tips voor toekomstig onderhoud van de woning. Zijn vakkundigheid gaf ons een zeker gevoel in de voortzetting van de aankoop van de woning. Het resultaten rapport ontvingen wij al dezelfde dag, wat ook zeer prettig was.
14 July 2026
Judith
Amsterdam
Hoi Judith, goedemiddag,
Ontzettend bedankt voor je review voor Marcel!
Daar zijn we ontzettend blij mee!!
Heel erg bedankt en alle geluk gewenst met de nieuwe woning!!
Team Woningkeur
Inspecteur nam ruim de tijd om uitleg te geven op een begrijpelijke manier. Hij ga ook aanvullend ongevraagd advies voor ‘kleine dingetjes’ die eigenlijk buiten de inspectie vallen. Erg prettig voor een ‘leek’.
12 July 2026
Harmen
Hilversum
Beste Harmen,
Hartelijk dank voor de feedback op de bouwtechnische keuring van één van onze inspecteurs! De aanschaf van een woning is een grote, ingrijpende beslissing en we zijn blij dat we op deze manier een steentje mogen bijdragen met advies!
Hartelijke groet en veel geluk met de nieuwe woning,
Team Woningkeur
De manier van kijken naar je eigen woning is zeer interessant. Henk neemt echt de tijd, weet precies waar hij het over heeft en is zeer kundig.
10 July 2026
Julia
Harderwijk
Beste Julia,
Hartelijk dank voor de review voor onze inspecteur Henk Bakker.
We zijn blij dat Henk jullie met zijn kunde en tijd heeft mogen helpen bij jullie woning!
Team Woningkeur
Heel helder en zo weet je meer over het huis wat je koopt.
Claire
Amersfoort
Beste Claire,
Dank voor jouw review voor inspecteur Wouter van den Hazel, Woningkeur Nijkerk!
Team Woningkeur
Al veel ervaring met deze adviseur. Voldeed weer ruim aan de verwachtingen. Ook heel fijn dat het rapport zo tijdig is opgeleverd
Monique
Den Haag
Beste Monique, goedemorgen,
Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen om onze inspecteur Robert Kalmeijer een review te sturen!
Wat fijn te lezen dat je al veel ervaring hebt met onze dienstverlening en deze bouwtechnische keuring wederom aan de verwachtingen voldeed!
Jouw terugkoppeling is daarom helemaal fijn,
Hartelijk dank en we helpen je graag weer in de toekomst,
Team Woningkeur
Duidelijk uitleg tijdens de inspectie. Veel advies gegeven. Fijn in omgang.
Mark
Haarlem
Beste Mark,
Dank je wel voor je review voor inspecteur Wesley Groffen, Woningkeur Haarlemmermeer!
We delen jouw positieve woorden graag met hem.
Team Woningkeur
Correcte vent, kennis van zaken en plezierig in omgang. Niks op aan te merken
3 July 2026
Jasper
Alphen aan den Rijn
Hartelijk dank Jasper, voor de review voor onze inspecteur Peter van Rossum van Woningkeur Ijsselstein.
We wensen jou alle woon geluk en wellicht tot ziens in de toekomst!
Team Woningkeur
The inspection has been carefully done in every corner of the house and the inspector made himself sure to explain the better way to maintain the house overtime and everything that was to settle. It has been a informative experience.
2 July 2026
Mastronardi Anna
Nieuwegein
Dear Anna,
Thanks very much for the review for Peter van Rossum, Woningkeur Ijsselstein!
We hope to be able to help you again in the future,...
Kind regards,
Team Woningkeur
Onze keuring was echt super snel en fijn. Goed contact en leuke meneer die de keuring kwam doen. bedankt
Danielle
Nieuwerkerk a/d ijssel
Beste Danielle,
Dank je wel voor de review voor inspecteur Léon van Drielen, Woningkeur Rotterdam!
We zijn blij te horen dat het snel en fijn was!
Graag tot ziens,
Team Woningkeur
Hij vroeg ook keurig toestemming om verslag uit te brengen aan de verkoper waar wij ook bij waren. Echt fijn allemaal.
Harrie Ganzeboom
Heerhugowaard
Beste Harrie Ganzeboom,
Hartelijk dank voor de fijne review!
Alle geluk gewenst,
Team Woningkeur
Gewoon standaard bouwkundige keuring, niets meer of minder dan andere aanbieders doen.
Jan-Dries
Zandvoort
Beste Jan-Dries,
Hartelijk dank voor de review voor inspecteur Wesley Groffen van Woningkeur Haarlemmermeer!
Team Woningkeur
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus.
De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software.
Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk