Perfect!

We hebben Woningkeur ingeschakeld voordat we een bod op een woning gingen doen. De inspecteur, Frans Veenboer, is zeer deskundig en neemt tijdens de inspectie alle tijd om de bouwtechnische punten door te nemen. Het rapport is duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor hebben we een beter inzicht gekregen in de bouwkundige staat van de woning en bij het bod hier rekening mee kunnen houden. En met dat bod hebben we de woning kunnen kopen. Bedankt Frans!

• De communicatie met de inspecteur

Goed geregeld, ook de onafhankelijkheid

Bouwkundige heeft zowel de buitenschoolse van het pand als de betreffende appartement zorgvuldig en nauwkeurig beoordeeld. Omdat het een appartement betreft in monumentale omgeving heeft hij de vastgestelde gebreken en situaties gescheiden wat voor de VvE komt wat voor mijn rekening komt

Geen

Geen

Klantvriendelijk en professioneel

Tijdens de keuring had ik alle mogelijkheden om vragen te stellen. Frans gaf overal antwoord op en dacht mee. Fijne ervaring. In het rapport was erg duidelijk en er stonden geen verassingen in, omdat Frans tijdens de keuring al toelichting gaf.

• De communicatie met de inspecteur

Uiterst persoonlijke en zorgvuldige aanpak

De inspecteur heeft ons behoed voor een miskoop. Aan onze kandidaat woning bleek (potentieel) een en ander mis met de fundering en de vloer. Die gebreken zijn ons pas duidelijk geworden na de inspectie van de keurder. Het rapport bevatte gedetailleerde informatie en de keurder was beschikbaar voor toelichting. Hij naam daarbij onze persoonlijke situatie in acht. Ik kan deze keuring aan iedereen aanraden.

• Het contact met kantoor/planning
  • De gang van zaken tijdens de inspectie N.v.t.
  • De communicatie met de inspecteur

John kwam op mij over als een zeer ervaren en kundige vakman!

Er ontgaat hem geen detail en hij gaat minutieus te werk. Ik was onder de indruk van zijn kennis en zeer tevreden over de bouwtechnische keuring van mijn nieuw aan te schaffen woning!

• De communicatie met de inspecteur

Prettige communicatie, no-nonsence en doortastend

John heeft prima werk geleverd:snel, compleet en met aandacht voor onze vragen.

• De communicatie met de inspecteur

Goed ervaring gekeurd ik ben helemaal tevreden

Professionele uitgevoerd

Niet alleen oog voor detail, en professionele aanpak, maar ook uitleg van de staat van alle hoeken van de woning. Top

Zeer kundig en professioneel

Ik ben ontzettend tevreden over de service. Het advies was zeer kundig en professioneel. Wat mij vooral opviel, was de dienstverlenende en empathische houding – er werd echt geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Een prettige en betrouwbare ervaring van begin tot eind. Zeker een aanrader!

• De communicatie met de inspecteur

Zeer capabele inspecteur met kennis van zaken

Ondanks dat ik 1 kwartier te laat aanwezig was, ging de inspecteur even terug wat hij al bezichtigd had. Verder een goede uitleg gehad van de te keuren onderwerpen en achteraf een duidelijk uitgebreid rapport

Zeer prettig en kundig

zeer prettig. Inspecteur was zeer kundig, duidelijk in zijn communicatie. Wist alles goed en duidelijk uit te leggen, in normale bewoording. Was ook in voor een geintje en informeel gesprek, daarnaast had hij hier en daar goed advies.

• De communicatie met de inspecteur

Ik heb nog niet eerder met een bouwkundig onderzoek te maken gehad. De inspecteur, dhr. Henk Bakker, is een zeer vriendelijke en kundige man met oog voor detail. Hij kan heel goed aan een leek (als ik) uitleggen waarom en hoe e.e.a. wordt beoordeeld. Tevens een paar goede tips van hem gekregen. Zoals boven aangegeven, kijk ik met een "lekenoog", dus zo ook naar het rapport. Wat mij opviel was vooral veel herhalende tekst maar dat zal zo wel horen.

• De communicatie met de inspecteur

Meneer deed vol passie zijn onderzoek

Deskundig en vriendelijk

Mark was een persoon die vertrouwen uitstraalt en zonder poespas te werk ging. Gaf duidelijk aan tijdens de inspectie wat de gebreken waren en trok zich niets aan van een reactie van de verkopende partij. Zeer duidelijke rapportage met foto's en kon voor latere vragen telefonisch contact opnemen.

• De communicatie met de inspecteur

Very quick and to the positive, very kind inspector.

Very positive and kind person. Everything was very quick but without uneccessary rushing. All went well. Thank you!

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend uitleg tijdens de keuring

Duidelijk uitleg wat en hoe gekeurd werd. Gedegen en deskundige keuring. Met additionele tips voor gebruik en onderhoud. Was voor mij een leerzame ervaring.

Ter zake kundig.

Door het huis gelopen. Elke ruimte systematisch bekeken en van oordeelkundig commentaar voorzien.

• De communicatie met de inspecteur

De keuring zelf was erg professioneel, maar het rapport was helaas wat verwarrend.

De keuring zelf heb ik als professioneel ervaren. De keurder heeft de volledige woning netjes langsgelopen en is zelfs met het slechte weer het dak op gegaan. Alles werd ook goed toegelicht. Het rapport was er erg snel, maar gaf helaas een verwarrend beeld. Door een onduidelijke verdeling in de VVE (bij de keurder) is er een verkeerde verdeling aangehouden in het rapport. Dit zorgde voor verwarring en achteraf extra werk voor mezelf, omdat ik alles handmatig moest na berekenen. Wel heeft de keurder achteraf nog telefonisch contact gezocht om extra uitleg te geven.

Behulpzaam en goede service

Een hele goede en fijne inspectie.

Hele vriendelijke meneer

Wij konden merken dat deze meneer veel kennis had van materialen. We kregen daarbij ook de nodige tips. Het was een erg prettige ervaring

• De communicatie met de inspecteur

Prima inspecteur, waardeloze organisatie daarom heen

Plezierige en kundige inspecteur. Helaas is de organisatie er om heen minder kundig. Late opdrachtbevestiging en eindeloos gezeur om het rapportage tijdig te ontvangen. Ondanks toezeggingen waren vele e-mails en telefoontjes nodig (ook via de makelaar) om de rapportage op tijd te ontvangen. Het bekende kastje en de muur !!! Rapportage werd geleverd nadat het voorbehoud in mijn koopcontract was verstrekken. Kwalijke zaak.

• De communicatie met de inspecteur

voor herhaling vatbaar..... maar hopen voorlopig niet meer te verhuizen.

Duidelijk, goed omschreven en voorzien van foto's, zodat de punten die aangepast moeten worden goed in beeld en in kaart zijn gebracht. Heel prettig om een uur na de keuring al een telefoontje van Frans te krijgen met een kort verslag en hierdoor gerustgesteld worden over de kwaliteit van de woning.

• Het contact met kantoor/planning
  • De gang van zaken tijdens de inspectie N.v.t.
  • De communicatie met de inspecteur

De woningkeur-inspecteur handelde duidelijk en vakkundig, kwam betrouwbaar over en legde alles uit.

De woningkeur-inspecteur bekeek alles goed, nam foto’s en gaf ter plekke helder uitleg. Hierbij gaf hij ook tips. Het voelde echt vertrouwd en kundig waarmee wij dus ook na ontvangst van het rapport verder kunnen doorpakken.

• De communicatie met de inspecteur

Goede toelichting ter plaatse tijdens de keuring en duidelijk rapport met veel foto’s

Peter van Rossum liep samen met mij de hele woning door en lichtte per keuringspunt goed toe wat zijn bevindingen waren. In het rapport is dat allemaal duidelijk weergegeven.

Pruimendijk 137

2989 AH Ridderkerk

Over Woningkeur

De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.