Beste Peter, Hartelijk dank voor de review en de tip! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Dear Szabi, Thank you very much for the enthusiastic review!! Yours sincerely, Woningkeurgroep.
Beste Theun, Hartelijk dank voor de review. Jammer om te horen dat u bedragen mist bij enkele beoordelingen in het rapport. De meest voorkomende redenen hiervan zijn o.a. het advies voor een uitgebreid en nader onderzoek door een gespecialiseerd bedrijf voor het geconstateerde specifieke probleem. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Klaas, Hartelijk dank voor de email, aan onze inspecteur van Woningkeur Joure zullen wij uw aanbeveling doorgeven! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Pauline, Hartelijk dank voor de fijne review, u heeft zelfs gemaild of wij deze toch wel hebben ontvangen... zeker! Ontzettend fijn om feedback te ontvangen over onze diensten. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Born, Hartelijk dank voor de review, goed te lezen dat u zeer tevreden bent over de keuring en de inspecteur! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Amber, Weer een mooie review voor "onze" Peter van Woningkeur Ijsselstein, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Marius, Hartelijk bedankt voor de review en de complimenten voor ons bedrijf en aan het adres onze inspecteur, we geven deze uiteraard door!! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
Beste Dick, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de inspectie naar volle tevredenheid is verlopen, u had een voorkeur voor een inspecteur, vanwege een eerdere fijne ervaring, deze inspecteur is niet werkzaam in de regio waar u een keuring nodig had en dat bracht bij u twijfels. Extra goed om te lezen dat het naar volle tevredenheid is verlopen. Wij hebben ook het volste vertrouwen in de deskundigheid van al onze inspecteurs! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.