Laden reviews...
258 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de grondige inspecties, duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Veel reviews benadrukken snelle planning en snelle rapportage. De feedback laat een hoge tevredenheid zien op gebied van communicatie, professionaliteit en bruikbare adviezen voor besluitvorming. Al met al voelen klanten zich comfortabel en goed ondersteund tijdens het proces.
Verstand van zaken
Pien
Zandvoort
Beste Pien,
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en onze kennis en deskundigheid heeft ervaren. Veel succes met uw woning!
Team Woningkeur
Toen de woninginspectie plaatsvond werd er adequaat gewerkt . Dit zorgde voor een vlotte afhandeling.
Peter
Haarlem
Bedankt voor uw positieve review namens Frans Veenboer!
Fijn om te horen dat u onze werkwijze als vlot en adequaat heeft ervaren. We vinden het belangrijk om een inspectie zorgvuldig én efficiënt uit te voeren.
Veel succes met uw woning!
Team Woningkeur
Vriendelijke en zeer goede mondelinge toelichting. Nam echt de tijd en ging onder de kruipruimte en op het dak voor nadere inspectie.
Jort Kropff
MUIDEN
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u de toelichting van Peter van Rossum als prettig en duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk om de woning grondig te inspecteren en daarbij ook de minder makkelijk bereikbare plekken, zoals de kruipruimte en het dak, goed mee te nemen.
Bedankt voor uw vertrouwen en veel succes met uw woning!
Team Woningkeur
Goed bereikbaar, vlot in te plannen, keurig op tijd en snelle levering. Kundig en netjes te woord gestaan. Antwoord op alle vragen. Ga zo door.
8 September 2026
Maureen Tensen
Andijk
Beste Maureen,
Bedankt voor de review voor John de Haan!
Snel, op tijd, kundig, correct en goed bereikbaar: dat horen we erg graag. Dat is precies waar we voor staan, naast een hoge kwaliteit.
We zijn erg blij met je feedback, alle geluk gewenst met de woning!
Team Woningkeur
De heer Van Rossum is kundig en grondig. In mijn hele proces van het zoeken en vinden van een geschikte woning en alles wat erbij komt kijken heb ik met verschillende partijen met name individuen moeten samenwerken. Ik ben meermaals teleurgesteld in de integriteit en professionaliteit van mensen. De heer Van Rossum, bouwtechnisch inspecteur bewijst het tegendeel. Een kundig en prettig mens. Als de heer Van Rossum exemplaar staat voor het gehele bedrijf, dan echte aanrader!
7 September 2026
Brechtje
Naarden
Beste Brechtje, goedemorgen,
Ontzettend bedankt voor de moeite die je hebt genomen om zó'n mooi compliment te geven aan Peter van Rossum.
We geven de complimenten met heel veel plezier aan hem door!
Hartelijke groet & alle geluk gewenst met de woning!
Team Woningkeur
Keurmeester nam uitgebreid de tijd, fijn contact.
3 September 2026
Jan Willem
Utrecht
Beste Jan Willem,
Dank je wel voor de review voor onze inspecteur Peter van Rossum.
We wensen je alle geluk met de woning!
Team Woningkeur
Inspecteur met ervaring en Duidelijke uitleg
3 September 2026
Jan
Berltsum
Beste Jan,
Hartelijk dank voor de terugkoppeling voor Frans Veenboer, Woningkeur Surhuisterveen!
Alle geluk gewenst,
Team Woningkeur
Keuring van het huis gedaan en nauwkeurig te werk gegaan. Konden noet alles direct vinden maar doorgegaan tot het duidelijk was. Top werk
1 September 2026
Arlette
Haarlem
Hartelijk dank voor jouw review Arlette,
Die gaat over de bouwkundige keuring van Wesley Groffen. Top werk!
We brengen de complimenten graag aan hem over, dank voor de genomen moeite en alle geluk gewenst met de woning!
Team Woningkeur
Zeer deskundige man, met ook praktische tips.
1 September 2026
Arie
Dronten
Beste Arie,
Dank je wel voor je review voor Peter Kramer, onze inspecteur van Woningkeur Urk.
Fijn dat hij je ook van praktische tips heeft kunnen voorzien!
Team Woningkeur
Onze bouwkundige keuring is geheel naar wens verlopen. Inspecteur was kundig, nam de tijd om vragen nauwkeurig te beantwoorden en vond het geen enkel probleem dat ik uit nieuwsgierigheid mee wilde lopen. Het rapport was zeer snel verzonden en bood alle informatie die we nodig hadden voor een goed toekomstbeeld. Niets dan lof voor Woningkeur!
27 August 2026
Tim
Heelsum
Beste Tim,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de keuring naar wens is verlopen en dat Stefan Willemse jullie goed heeft kunnen helpen. We wensen jou veel succes met de woning en heel veel woonplezier voor de toekomst! 🍀
Team Woningkeur
Zie onderwerp. Kortom alles goed gedaan, compleet en heel veel aan gehad.
26 August 2026
Lucas
Zevenhuizen
Beste Lucas,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat Léon van Drielen jullie goed heeft kunnen helpen en dat jullie veel aan de keuring hebben gehad. We geven het compliment graag aan hem door! 😊
Team Woningkeur
We waren erg tevreden met Martien voor het grondige onderzoek aan de constructie van het huis. Het betrof een oude woonboerderij met scheuren in de muur. Martien heeft goed de tijd genomen om alles te inspecteren en meten, en daarmee een uitgebreid rapport aangeleverd. Ook contact met het kantoor ging soepel. We hadden alleen gehoopt dat in het funderingsrapport iets uitgebreider zou staan welke plekken in het huis het meeste aandacht vereisen. Gelukkig konden we achteraf nog met Martien bellen om hier meer opheldering over te krijgen.
25 August 2026
Stephan Bouwman
Nijmegen
Beste Stefan, meneer Bouwman,
Hartelijk dank voor jullie uitgebreide en waardevolle review! Fijn om te horen dat Martien de tijd heeft genomen voor een grondige inspectie en dat het rapport jullie goed op weg heeft geholpen. Ook goed om te lezen dat jullie achteraf met Martien contact konden opnemen voor extra toelichting. We nemen jullie feedback over het funderingsrapport zeker mee. Bedankt voor het vertrouwen in Woningkeur!
24 August 2026
Nico Heinsbroek
Gouda
Beste Nico,
Hartelijk dank voor de feedback op de keuring van Stefan Willemse, Woningkeur Wageningen!
Graag tot ziens,
Team Woningkeur
Met grote zorgvuldigheid is de inspecteur het hele gebouw doorgelopen en heeft alle vragen beantwoord die er waren. Daarnaast zijn er duidelijke adviezen gegeven. Er is de tijd voor genomen en tegelijkertijd is er efficiënt doorgewerkt. Het was eerder afgerond dan verwacht ondanks een extra bouwwerk dat los van het huis stond. De inspecteur was vriendelijk, netjes en voorkomend.
13 August 2026
Ingrid
Eindhoven
Beste Ingrid, dank je wel voor deze fijne review!
We zijn erg blij dat Björn je een zo'n positieve ervaring heeft bezorgd. Het is fijn om te horen dat hij de inspectie grondig en efficiënt heeft uitgevoerd, al je vragen heeft beantwoord en duidelijke adviezen heeft gegeven. Dat je ook nog tijd hebt bespaard ondanks het extra bouwwerk, is mooi meegenomen!
Dit soort feedback motiveert ons om dit niveau van service en zorgvuldigheid vast te houden. Björn zal je complimenten zeker waarderen.
Bedankt dat je voor Woningkeur Tilburg hebt gekozen. Alle woon geluk gewenst,
Team Woningkeur
Dankzij Henk Bakker duidelijke uitleg over alle verschillende zaken gehad. Leuk om het huis op deze manier te leren kennen.
13 August 2026
Larissa
Ermelo
Bedankt voor je review, Larissa!
We zijn blij dat Henk Bakker jou een prettige en duidelijke keuring heeft gegeven. Het is mooi om te horen dat hij alles goed heeft uitgelegd – zo leer je inderdaad je nieuwe huis beter kennen! Dat is precies wat we willen bereiken.
Henk zal je waardering zeker op prijs stellen. Dank je wel dat je voor Woningkeur Ermelo hebt gekozen!
Team Woningkeur
We are really satisfied from the process, we highly recommend it
12 August 2026
Nikolaos
Eindhoven
Dear Nikolaos,
Thank you for the fantastic review and 10-star rating! We're delighted that Björn Sparidaens and our team could provide you with such an excellent experience. Your kind recommendation is greatly appreciated, and we look forward to working with you again.
Best regards,
Team Woningkeur
Prettig contact, snelle afspraak, deskundige beoordeling, met duidelijke uitleg, zowel mondeling, als in het rapport. Transparant in de kosten.
12 August 2026
Andrea Wijker
Vlaardingen
Beste Andrea Wijker,
Dank u wel voor dit mooie compliment! We zijn verheugd dat Léon van Drielen u zo goed van dienst kon zijn met deskundig advies, snelle communicatie en een helder rapport. Uw waardering voor onze transparantie en professionele aanpak stellen we erg op prijs.
Tot ziens!
Met vriendelijke groeten,
Team Woningkeur
Binnen wat zichtbaar was, snel, een helder en goed opgebouwd rapport ontvangen, wat de juiste inzichten gaf.
2 August 2026
Ruben Visser
Rotterdam
Beste Ruben Visser,
Hartelijk dank voor je review voor Léon van Drielen, Woningkeur Rotterdam!
Wellicht tot ziens in de toekomst,
Posetief en duidelijk
31 July 2026
Anita
Nieuwegein
Beste Anita,
Dank voor de waardering voor de uitgevoerde bouwtechnische keuring door Peter van Rossum.
Hartelijke groet en alle (woon-)geluk gewenst,
Team Woningkeur
De ronde met de expert was verhelderend. Hij weet goed waar hij over praat. Het rapportage volgde snel en was duidelijk.
31 July 2026
Peter Vijn
Amsterdam
Hartelijk bedankt Peter Vijn, voor de terugkoppeling over de uitgevoerde keuring door John de Haan, Woningkeur Heiloo.
We wensen je alle woongeluk en wellicht tot ziens in de toekomst,
Team Woningkeur
Peter van Rossum weet waar hij het over heeft en heeft alle geduld van de wereld om alle uit te leggen. Erg prettig.
30 July 2026
Kirsten
De Meern
Bedankt, Kirsten, voor de moeite die je hebt genomen om Peter van Rossum te beoordelen met een 10!
Team Woningkeur
Verkopend makelaar had aanwezig moeten zijn. Ongemakkelijke situatie met verkoper. Woningkeur was professioneel
27 July 2026
Hidde
Wageningen
Wat fijn Hidde, dat Stefan Willemse, Woningkeur Wageningen, er was bij de ongemakkelijke situatie met verkoper.
Wat een goed besluit om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren dus!
Hartelijke groet en graag tot ziens,
Team Woningkeur
Ik vond de bouwtechnische keuring een hele fijne ervaring. Leon is heel goed in zijn vak. Tijdens de keuring licht hij duidelijk toe wat hij doet en waarom. Ook geeft hij veel tips over hoe een ruimte verbeterd kan worden.
24 July 2026
Pelle
Rotterdam
Dank voor je prachtige review Pelle!
Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op!!
Hartelijke groet, mede namens Léon,
Team Woningkeur
Met Peter van Rossum aan onze zijde voelden wij ons goed voorbereid en zelfverzekerd tijdens de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Na afloop ontvingen wij een overzichtelijk en duidelijk rapport van de woning, waarin alle bevindingen helder waren vastgelegd. Wij zijn zeer tevreden over de deskundige begeleiding en zullen in de toekomst zonder twijfel opnieuw gebruikmaken van zijn diensten.
24 July 2026
Tim van Hulst
Amstelveen
Wow, wat fijn om te lezen Tim!
Alle geluk gewenst in jullie nieuwbouwwoning!!
Team Woningkeur
Ik vond de inspecteur een heel prettig persoon, die alle tijd nam, veel kennis had en dit ook graag uitlegde. Ik heb er veel van geleerd en had vertrouwen in deze man en zijn oordeel.
23 July 2026
Linda Ameijde
Leusden
Wat fijn te lezen Linda, en bedankt voor je review voor Henk Bakker, Woningkeur Ermelo.
Alle geluk gewenst!
Team Woningkeur
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus.
De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software.
Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk