Fijn dat de keuring erg grondig werd gedaan, de tijd werd genomen en zelfs mee werd gedacht over verbouwplannen. Behalve de bekwaamheid vonden wij de vriendelijkheid van de bouwkundige ook fijn
Geachte mevrouw Everts, goedemorgen, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij zijn erg blij dat de keuring als grondig en bekwaam is ervaren door u! Mede namens onze inspecteur Frans Veenboer, hartelijk dank! Team Woningkeur
Fijne inspecteur die me meenam bij de keuring, waarbij de tijd werd genomen om alles te laten zien en waar alle gelegenheid was voor het stellen van vragen.
Hartelijk dank voor uw positieve review voor onze inspecteur Henk Bakker, Jack! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Hartelijk dank voor uw review voor onze inspecteur Peter van Rossum, Graag tot ziens wellicht in de toekomst! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Kwam deskundig over en nam tijd voor al mijn vragen
Beste Axel, meneer Willemse, Hartelijk dank voor uw positieve feedback op de inspectie van onze collega Wesley Groffen. Hartelijke groet, Team Woningkeur
Snel geregeld, kundige keurder!
Mick, goedemiddag, Hartelijk dank voor de review voor onze inspecteur Peter van Rossum! Snel en kundig, fantastisch! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Leon heeft een zeer uitgebreide bouwtechnische keuring uitgevoerd. Hij ontdekte zaken die wij zelf nooit hadden opgemerkt. We konden al onze vragen stellen en zijn heldere perspectief helpt ons enorm bij de voorbereidingen op de aankomende verbouwing. Echt een topper, aanrader!
Céline & Max, goedemiddag, Hartelijk dank voor jullie positieve review over de bouwtechnische keuring van onze inspecteur Léon van Drielen. We wensen jullie alle geluk en plezier bij de verbouwing! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Ik heb een positieve ervaring. Ik kreeg waar ik om vroeg. Ik heb het huis uiteindelijk niet gekocht omdat er teveel mis was.
Beste Malou, Dank je wel voor de review voor onze inspecteur Martien Jansen. Wat jammer om te horen dat je het huis niet gekocht hebt. Maar wel fijn te vernemen dat de keuring van Martien dus voldoende informatie gaf om hier een wijs besluit over te nemen! We wensen jou alle succes in een mogelijke verdere zoektocht en helpen je graag weer bij een potentiële nieuwe woning! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Het was een prettige ervaring, er werd ook uitleg gegeven over de aandachtspunten.
Fijn Luuk, dat jouw keuze de goede was! En, Peter van Rossum een prettige ervaring heeft geleverd en uitleg over de aandachtspunten. Hartelijk dank voor de feedback en graag tot ziens in de toekomst! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Zie hierboven.
Fijn Peter! Dank! Alle geluk gewenst en graag tot ziens! Hartelijke groet, Team Woningkeur
100% Vakman Betrouwbaar Duidelijke uitleg Duidelijk rapport Snelle en professionele service
Beste mevrouw Belt, Manon, Hartelijk dank voor uw review! Daar zijn we ontzettend blij mee en precies waar we voor staan. Graag tot ziens! Team Woningkeur & inspecteur Peter Kramer
Het was een goede ervaring, het rapport was heel duidelijk en omvatte alles in het huis.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback voor de inspectie van Peter van Rossum! We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Prettig en snelle, realistische keuring.
Beste Johanna, We zijn blij te horen dat de keuring van onze inspecteur Wesley Groffen goed, snel en prettig is verlopen! We wensen jullie alle woon-geluk! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Zeer kundige en ervaren inspecteur
Beste Michiel, Hartelijk dank voor de achter gelaten review voor inspecteur Wesley Groffen! Deskundig en ervaren, dat is een compliment waar we erg blij van worden want dat is Wesley zéker! Hartelijk dank en graag tot ziens, Team Woningkeur
Ik werd in de aanloop naar de keuring uitstekend geïnformeerd over het doel en de procedure ervan. Tijdens de keuring was de inspecteur helder in zijn bevindingen en de uitleg daarvan. Vragen die ik had werden ook snel en objectief neutraal beantwoord, wat ik als prettig ervaarde. Het uitgebreide keuringsrapport met alle bevindingen, uitleg en kostenraming is ook helder en fijn om te hebben. Al met al ben ik zeer tevreden.
Dank je wel voor de review Niek! Mede namens onze inspecteur Wesley Groffen, Hartelijke groet, Team Woningkeur
Hij was lekker duidelijk en kon ons voorzien van alle info. Fijn in contact, direct maar met een grapje. Keuringsrapport was ook duidelijk met rood groen geel en advies.
Beste Martijn, Hartelijk dank voor de review die je achterliet voor onze inspecteur in het Noorden van het land John de Haan! Mooie omschrijving die precies weer geeft hoe hij is! Dank!! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Snelle en goede service
Beste Lisette, goedemorgen, Dank je wel voor de positieve feedback voor onze inspecteur Erwin van Ernst! Snelle en goede service, daar doen we het met zijn allen voor!! Hartelijke groet, en wellicht tot ziens in de toekomst, Team Woningkeur
Fijne inspectie met een fijn rapport die veel inzicht geeft in de staat. Ook de toevoegingen met slecht t/m goed en indicatie per tijdsperiode geeft een mooi inzicht in een mogelijk meerjarenplan voor onderhoud. Veel dank!
Beste Bas, meneer Kimman, Bedankt voor de positieve feedback op de rapportage en inspectie van onze inspecteur Peter van Rossum. Fijn dat het rapport zoveel inzicht geeft ook in de te verwachten kosten voor het onderhoud! Hartelijke groet, Team Woningkeur
De inspecteur Wesley was zeer kundig en gaf goede tips om op te letten.
Dank je wel voor je positieve review voor onze inspecteur Wesley Groffen, Marc! Hartelijke groet en wellicht tot ziens in de toekomst, Team Woningkeur
Heel tevreden. De afspraak werd snel gemaakt, uitgebreid rapport en snel opgeleverd
Hartelijk dank Esther, voor het achter laten van jouw ervaring met onze inspecteur Frans Veenboer. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet en wellicht tot ziens in de toekomst, Team Woningkeur
Onlangs heb ik naar tevredenheid een keuring laten uitvoeren. Dit was de tweede keer en ben nog steeds van mening dat Woningkeur een zeer professionele en snelle partij is.
Beste Fiona, goedemorgen, Hartelijk dank voor de review die je achter liet voor onze inspecteur Wouter van den Hazel! We doen er alles aan om een keuring snel, naar tevredenheid en professioneel uit te voeren, dus als we een review als deze mogen ontvangen zijn we daar enorm dankbaar voor! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Oktober jongstleden hadden wij de bouwkundige keuring van ons zojuist gekochte huis. Inspecteur Henk Bakker is enorm vriendelijk, vakkundig en secuur in zijn werk. Hij nam ons tijdens de inspectie mee in zijn bevindingen en betrok ons op deze manier echt bij de inspectie. Mijn partner en ik ervaarden de inspectie dan ook als een zeer leerzaam, echt een informatieve ochtend waarin we veel technische aspecten van het huis hebben geleerd.
Wow, wat een mooie ervaring bij de keuring van jullie nieuwe woning! Van harte nogmaals namens Henk Bakker en ons hele Woningkeur team met jullie aangekochte huis en wij wensen jullie alle woongeluk. Wellicht mogen we jullie in de toekomst nog eens helpen, Team Woningkeur
Een keurmeester met kennis van zaken. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is. Een zakelijke vaststelling van de staat van de woning, een opsomming van herstelwerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en de kosten die daarmee gemoeid zullen zijn.
Dank voor jouw reactie Jack voor onze keurmeester Wesley Groffen. Hartelijke groet, Team Woningkeur
Frans Veenboer is een hele fijne man die de tijd neemt voor de keuring en alles uitlegt wat hij ziet. Rapport is duidelijk en overzichtelijk.
Beste Glen, Dank je wel voor de review voor onze inspecteur Frans Veenboer, daar zijn we blij mee en trots op! Hartelijke groet en wellicht tot ziens in de toekomst! Team Woningkeur
De afspraak kon op korte termijn gemaakkt worden. De inspecteur liep alles kritisch langs. Het rapport was er de volgende dag en is helder. Er waren wat aandachtspunten en daar zit het enige puntje van lichte kritiek: in het rapport werd 20.000 eur genoemd als bedrag voor de tekortkomingen op korte termijn. In de mondelinge conclusie na afloop zijn deze tekortkomingen wel genoemd, maar er zat geen waarschuwing bij voor de kosten. De verkopende makelaar en de eigenaar kregen zodoende een iets te positieve indruk en wij konden niet meer terug komen op de overeengekomen prijs.
Beste M, Hartelijk dank voor de positieve feedback aan onze inspecteur John de Haan. We delen uw suggestie over het delen van een inschatting van kosten met hem! Wij wensen jullie veel geluk met de nieuwe woning! Hartelijke groet, Team Woningkeur
Hielp me met vragen vooraf, tijdens en achteraf.
Beste Lau, Hartelijk dank voor de feedback voor onze inspecteur Léon van Drielen! Wellicht tot ziens in de toekomst, Hartelijke groet, Team Woningkeur
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.