Top geregeld

Alles volgens afspraak, professioneel, zorgvuldig en goede prijs

Zorgvuldig, open, behulpzaam.

Wij zijn naar de Auvergne verhuisd. Wij kunnen Nicky aanbevelen ! Het is heel prettig om met hem te werken. Hij is zorgvuldig en behulpzaam, open, ruim , ongekunsteld en eerlijk. Hij heeft geduld is zachtzinnig voorkomend en bescheiden. Nog een tip voor mensen die verhuizen : Nu bij het inrichten van ons huis in la Carte Biollet zien we dat we in Nederland meer hadden kunnen weggooien. Een verhuizing is een uitgelezen moment om te zien : Wat is belangrijk voor me en wat heb ik echt nodig.

geweldige service

Wat een geweldig team, goede hulp bij de verhuizing. Alles netjes opgeruimd en het overtollige meubilair afgevoerd. Flat netjes achter gelaten. zeker een aanrader. Bedankt team Clertax

Goede verhuizing voor goede prijs

Wederom goede ervaring met ClerTax. Alles veilig en op tempo verhuisd. Denken met je mee, geven advies en zorgen dat je voorzin bent van de juiste spullen om mee in te pakken.

Goed verhuisbedrijf! Op tijd, snel en volgens afspraak.

Zeer positief ervaren. ClerTax is een fijn verhuisbedrijf! De service was goed, op tijd en prima personeel. Het maakte onze verhuisdag een prettige dag. Wij zijn zeer tevreden!

positieve ingestelde verhuizers die alles met goed inzicht doen

Het was een goede keuze om op advies van mijn piano stemmer te kiezen voor dit verhuisbedrijf. Alles in korte tijd verhuisd en met grote zorg. Zelfs de kleine tegenvaller die bij mijn verhuizing ontstond is door hun positief opgelost.

Prima keurig netjes alles geregeld!

De verhuizing prima geregeld en alle spullen indien nodig goed ingepakt !

Betrouwbaar, professioneel en snel

We hebben een zeer positieve ervaring met Clertax. Ze zijn professioneel, erg vriendelijk en werken snel en zorgvuldig tegen een goede prijs.

Zeer efficient en zorgvuldig in- en uitladen, zeer professioneel

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit familiebedrijf. Prettige gezellige sfeer, zeer behulpzaam en voorzichtig. Geen moeite te veel, ook tijdens de voorbereiding van onze verhuizing waarbij we tot twee keer toe extra dozen nodig bleken te hebben. Kortom: verhuizen doe je gewoon met hulp van ClerTax Verhuizingen

Geweldig hoe mijn verhuizing is verlopen!!.

Het is een fijn en vakkundig team. Behulpzaam, vriendelijk en een super service. Bedankt voor alles!

Top team

Deze 3 mannen werken als een geoliede machine. Zijn bijna niet bij te houden zo snel gaan ze te werk. Alles wordt vakkundig uit elkaar gehaald, ingeladen en weer ter plekke in elkaar gezet. Bij verhuizen nooit twijfelen om dit team in te huren !!!

Uitstekende budgetverhuizer !

Uitstekende budgetverhuizer !

Professioneel, vriendelijk en aanpakkers!

Wij hebben getwijfeld om de verhuizing zelf te doen of door een verhuisbedrijf. Uiteindelijk heel erg blij dat we clertax hebben benaderd. Ze hebben goed werk geleverd. Ze gingen te werk als een geoliede machine, goed op elkaar ingespeeld. Bovendien beschikken ze over inzicht en spierkracht; we hadden het zelf nooit zo efficiënt kunnen doen!

Prima verhuizing door professionals

Onze verhuizing is zeer voorspoedig voorlopen. Nicky en zijn team zijn echte professionals. Met veel aandacht, vakbekwaamheid en voorzichtigheid hebben ze al onze spullen verhuisd. Kasten weer keurig gemonteerd, fantastisch. De rust die het team uitstraalde kwam als geroepen bij een verhuizing die altijd veel stress met zich meebrengt! Zeer aan te bevelen.

Een snelle en fijne verhuizing.

De verhuizing is snel en keurig verlopen zoals was afgesproken vooraf.

Degelijk, vakkundig en prettig in omgang

Zeker tevreden over jullie werkzaamheden. Alle grote meubelen werden snel uit elkaar gehaald en waar dit niet bij ging goed ingepakt en voorzichtig mee omgegaan. Zeer goede en prettige ervaring met Clertax.

gedegen verhuizers met kwaliteit, gewoon een goed verhuisbedrijf

Clertax reageerde als eerste op onze verhuizing, kwam als eerste met een offerte en kwam ook nog eens met de beste prijs. De mannen gingen voortvarend aan het werk en handelden de verhuizing praktisch zonder pauze met snelheid en voorzichtigheid af. Een kast die te zwaar bleek voor de 1e etage werd enige dagen later alsnog met en lift omhoog getakeld. Al met superieure prijs/kwaliteit met een glimlach!

Prima verhuizer!

Alles ging goed en snel.

Verhuizing is naar wens verlopen.

Ondanks de extreme hitte, is de verhuizing volgens plan verlopen. Harde werkers, chapeau!!!

Geweldige service, rustige werkers ,voldoende dozen en inpakpapier leuk familiebedrijf zeker een aanrader

Deze mannen zijn snel, betrouwbaar, goed voorbereid en leveren zo fantastisch werk!

Zij leveren al het materiaal om de spullen goed in te pakken (dozen, bubbeltjespapier) enkele weken van tevoren en zorgen er op de verhuisdag ook zelf voor dat alle grote dingen (zoals de koelkast en wasmachine) nogmaals met folie worden ingepakt. Het inladen en lossen gaat zeer snel, maar toch secuur. Daarnaast gaan ze een uitdaging niet uit de weg. Top werk!

Very practical move.

ClerTax made the move very easy, quick and effective. Would definitely recommend!

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Als goed prima personeel werk goed niks op aan te erken goed zo jongens

Als prima goede werk mensen

Correct, netjes , vriendelijk , prima prijsstelling

Nicky is nog persoonlijk de verhuis dozen komen brengen en een week na de verhuizing netje komen ophalen, super service Heb hun contact gelegen via een vriend van me die al eerder goede ervaring met hun hadden. Thanks

Geweldig hoe onze verhuizing is verlopen!!!

Ik ben zeer tevreden! Onze inboedel staat zonder beschadigingen in ons nieuwe huis en het proces rondom de verhuizing hebben ze ons ook heel goed mee geholpen. Het zijn vakkundige mensen die goed weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken!