Super tevreden. Leveren goed werk voor een zeer goede prijs

Hoe fijn is het als in de drukke tijd van verhuizen alles uit handen wordt genomen? Deze mannen hebben dat prima verzorgd. Ze verzorgden de complete verplaatsing, inclusief demontage en montage van kasten en bedden in het nieuwe huis. Dozen, inpakmateriaal en stickers worden tijdig aangeleverd. Ze zetten alles direct in de juiste ruimte. Ze zijn heel flexibel en behulpzaam. En dat alles voor een hele concurrerende prijs. Mannen, chapeau wat jullie gedaan hebben. Zeer zeker een aanrader.

Zowel het voortraject, de verhuizing als nazorg is prima verlopen. Ben zeer tevreden

Perfect uitgevoerde verhuizing

Clertax zorgt voor een zorgvrije verhuizing, een scherpe prijs en een prettig persoonlijk contact. Zou ze iedereen aanbevelen!

Wat een enorme hulp Zo vriendelijk en vakkundig

Super!!!

Verhuizing ging heel vlot van appartement naar ons huis. Er is goed meegedacht en werd heel flexibel met alles omgegaan. Wij zijn zeer tevreden en indien we ooit weer verhuizen zullen wij zeker weer gebruik maken van clertax!

Super. Goede service en werkzaamheden

Verder niks aan toe te voegen. Gewoon goed!! Bedankt mannen

Fatsoenlijk, netjes en hulpbereid

Werk wordt netjes en professioneel uitgevoerd. Ze hebben genoeg beschermingsmateriaal bij zich om je waardevolle spullen heelhuids een verhuizing te laten doorstaan. Verder zijn ze behulpzaam, vriendelijk en flexibel. Als ik weer zou moeten verhuizen, dan weet ik wie ik moet bellen.

Super service!

Een verhuizing brengt veel stress met zich mee. Je moet aan alles denken... vooral als alleenstaande vrouw.. Clertax heeft ervoor gezorgd dat de dag van verhuizing super relaxte heeft plaatsgevonden! Eind van de dag stonden alle meubels op zijn plek en oude woning werd bezemschoon afgeleverd! Aanraders!!!!

Vriendelijk, vakkundig en verhuisd in een ochtend

We hebben een hele goede ervaring gehad, prettig contact in de weken voorafgaand de verhuizing, waarbij verhuisdozen op flexibele tijden werden geleverd. De verhuizing zelf is ontzettend vlot gegaan. Kwetsbare spullen werd perfect ingepakt en met zorg verhuisd.

Prettig

Aardige jongens, degelijke verhuizing. Hoewel niet alles direct op de goede plek stond, werd dat probleemloos herstel. Al met al scheelt het zeker twee dagen van je eigen tijd.

Goed werk geleverd

Vakkundig en goede samenwerking

Voor alles werd een oplossing gezocht. Behulpzame en vriendelijke mannen. Ik zou het iedereen die gaat verhuizen aanraden het aan Clertax toe te vertrouwen.

Super verhuis team

Zeer goede ervaring vanaf eerste kontakt tot verhuizing zelf. Gaan goed met spullen om en zijn goed op elkaar ingespeeld als team.!

Fijne verhuizing in alle rust

De verhuizing is perfect gegaan. En voor de prijs hoef je het niet te laten

Fijn bedrijf, flexibel, kundig en zeer prettig in de omgang. Chapeau!

Heel prettig bedrijf in alle opzichten. Vriendelijk, kundig, goed meedenkend. Aanrader!

Toppers

Deze firma adviseer ik elke persoon wat gaat verhuizen. Wat n toppers. Niets is hun teveel Alles op zijn plek. Secuur!!!!! Zéér tevreden

Perfecte service

Wij zijn heel tevreden alles tot in de puntjes verzorgd

Goede service, snel, goede prijs

Prima werk geleverd!

Fijne rustige mensen die hun werk goed oppakken. Dankjewel Nicky

Perfecte verhuizing van A tot Z

Vanaf de opname thuis tot offerte tot verhuizing liep alles super. Werd er meegedacht en vakwerk geleverd. Alles verliep super er werd gewerkt als een geoliede machine. We kunnen iedereen aanbevelen de verhuizing door Cler Tax Verhuizingen te laten verzorgen!

in een woord zeer tevreden

perfecte verhuizing

Uitstekend werk geleverd, goede prijs en super service!

Heel prettig contact, alle afspraken nagekomen en meer. Kortom uitstekend werk geleverd door Clertax en dat voor een zeer scherpe prijs.

Perfect!!!

Zeer vriendelijk en zeer snel werkende mensen. Respect voor andermans spullen. Het is niet voor niets dat wij Clertax voor de 3e keer hebben ingeschakeld. En de prijs, ja daar kan je het zelf niet voor doen. Chapeau!!!!

Snel en vakkundig werk tegen een eerlijke prijs en een vriendelijke lach

Met Clertax zijn goede en snelle afspraken te maken waarbij vriendelijkheid en duidelijkheid voorop staan. De verhuizing is netjes uitgevoerd zonder schade en binnen alle vooraf gemaakte afspraken. Clertax is zeker aan te raden.

Top service!

Onze verhuizing is door (externe) omstandigheden zeer rommelig verlopen. Zo was de bovenverdieping helaas nog niet af voor de verhuizing. Clertax toonde maximale flexibiliteit en heeft alles op alles gezet om ons te ondersteunen en zijn zelfs nog een tweede dag gekomen om de verhuisde meubels alsnog boven te krijgen. De heren werkten vlot, secuur en professioneel. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Clertax gekozen hebben, zo’n service vind je niet gauw! Absolute aanrader!