Super, alles loopt vlotjes

Vanaf de afspraak tot de verhuizing zelf, alles is zeer goed verzorgd tegen een goede prijs. Daar kun je de allende van alles zelf doen en stres beter voor laten.

Uitstekende verhuizers

Onze verhuizing met ClerTax ging vlekkeloos. Ze denken vooraf goed mee, op de dag zelf was de verhuizing een fluitje van een cent. Geen beschadigingen, prima inpak materialen. Mailen voor extra dozen was geen probleem.

Een snelle professionele verhuizing

deze mensen kennen hun vak.

Super service!

Reageren heel snel en doen ontzettend goed en professioneel hun werk! Zijn echte toppers!

Ervaren, behulpzaam en efficient

Ik heb uitstekende ervaring met het verhuisteam van Clertax en ik kan ze van harte aanbevelen.

Uitstekende verhuizing

Uitstekende verhuizing

Perfect geregeld.

Verhuizing liep vlekkeloos, heel rustig, geruisloos en snel. Goede onderlinge samenwerking van de verhuizers. Communicatie verloopt ook heel goed, afspraken worden snel nagekomen. Een super bedrijf !

snel,netjes en alles volgens afspraak. Supergoed.

Ik heb niets anders dan lovende woorden en zal Clertax gegarandeerd aanbevelen bij anderen.

Goed op elkaar ingespeeld team die te werk gaan alsof het hun eigen spullen zijn

Blij gekozen te hebben voor dit bedrijf. Zeer zorgvuldig omgegaan met de spullen. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Komen gemaakte afspraken na.

Good service for a competitive price

We appreciated the good communication with the person responsible. Smooth service delivered on the moving day.

• Would you recommend us? Yes

Perfect Moving

I could not have imagined better service. They have been on time, always supportive, professional and fast.

• Would you recommend us? Yes

Perfecte service!

alles perfect verlopen vakkundig gedaan

verhuizing vakkundig en netjes verlopen een leuk en vriendelijk team echt aan te bevelen.

Top geregeld,zeer klantvriendelijk

Verhuizen op maat,zo omschrijf ik mijn ervaring met dit bedrijf.Afgestemd op situatie,super geregeld,snel en gemakkelijke communicatie.Erg fijn ook dat er zoveel mogelijk is.Ik had het niet anders gewild

Representief, bekwaam en behulpzaam verhuisbedrijf.

Professionele verhuizers met oog voor de klant. Onze verhuisdag is dankzij hun stressloos verlopen.

Familiebedrijf! Geweldig te ervaren hoe de mannen samenwerken, supersnel en serieus!

top bedrijf

we hebben een top ervaring met clertax, ze zijn meedenkend. Niks is hun teveel en zijn erg flexibel. Bij vragen van andere mensen bevelen we ook altijd cler tax

Top, flexibel en goed geregeld

Nicky schakelt snel en vakkundig. Komt de afspraken na

Goed en snel geregeld!

Eerste keer dat wij de verhuizing lieten verzorgen door derden. Het is allemaal prima verlopen, zelfs in coronatijd, en de volgende keer zullen we er graag weer gebruik van maken.

Geweldig toegewijd en efficiënt bedrijf met hart voor de klant.

Na een 'verkenningsrondje' in huis, ging het team snel te werk. Het demonteren van meubels gebeurde snel en zonder 'geweld'. Alle kwetsbare spullen werden goed ingepakt en zorgvuldig verplaatst. Het borgen van de spullen in de auto was zodanig dat er geen beschadigingen zijn ontstaan. Op het nieuwe adres verliep het uitladen heel efficiënt. Muren, deuren en schilderwerk is nergens beschadigd. Het monteren van de meubels en het plaatsen op de juiste plek ging in goed overleg. Overall was de sfeer goed, gemoedelijk en klantgericht. De kosten zijn verbazend concurrerend. Clertax is een absolute aanrader!

In een woord GEWELDIG !!!!!

Fantastisch bedrijf met zeer vriendelijke, professionele en hard werkende mensen die zich 100% aan de afspraken houden. Zijn zeer behulpzaam als je nog vragen en/ of hulp nodig hebt. Prijs/kwaliteit prima ! Wij willen CLERTAX zeer zeker aanbevelen ! Wij wensen het CLERTAX team verder heel veel succes

Meer dan tevreden over dit bedrijf

De verhuizing is vlekkeloos verlopen. Vriendelijke mensen, professioneel en harde werkers. Ook de rommel die ik 30 jaar verzameld had is meteen afgevoerd. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanbevelen aan een ieder die verhuizen moet.

Perfect, op tijd, vriendelijk, harde werkers, komen na wat ze beloven. Gewoon een super familiebedrijf.

Zeer tevreden!

Al 2 keer gebruik gemaakt van dit verhuurbedrijf. Ze gaan professioneel te werk. Zeer tevreden