Soepele en fijne verhuizing

Van te voren duidelijk overleg gehad wat verhuisd moest worden. Dag van verhuizing verliep alles soepel en waren onze meubels snel verhuisd. Goede ervaring!

In een woord top, alles keurig en relax verlopen

Keurig, vakkundig, goede communicatie

Kundig en vriendelijk

2e keer verhuisd met Clertax. Hele prettige verhuizing. Professioneel en gaan netjes met de spullen om. Goede communicatie.

Top service!

Mijn verhuizing is door de goede service van Clertax goed verlopen. Wat een luxe om op deze manier te verhuizen. De dozen werden snel geleverd, demontage en montage verliep soepel en wij waren ontlast! Wij zullen bij een volgende verhuizing weer bij ze aankloppen!

Super gegaan!

Goed gepland, komen op afgesproken tijd en houden zich aan de vooraf gemaakte afspraken. De hele verhuizing is super gedaan. Iedereen aan te bevelen.

Super verhuisbedrijf.

Ongelofelijk hoe deze mannen werken. In een paar uur het hele huis leeg en overtollig spul afgevoerd. Pakken meubelstukken en matrassen allemaal netjes in. Aanleveren van dozen en verpakkingsmateriaal stipt op tijd geleverd. Afspraken worden perfect nagekomen. Alle lof voor Clertax. Dit bedrijf beveel ik bij iedereen aan.

Committed to deliver an excellent service

Nicky and his team are really detail oriented, efficient and patient in every situation

• Would you recommend us? Yes

Top service!!

Clertax heeft onze verhuizing met demontage en montage van meubelen, perfect verzorgd en alles binnen een paar uurtjes van de oude naar de nieuwe plek gebracht! Zeer vriendelijke en zorgvuldige behandeling en zeer optijd alle dozen en inpakmaterialen ontvangen. En dat alles voor een buitengewoon scherpe prijs!

Vriendelijke en oplossingsgerichte verhuizers. Alles is naar wenst verlopen en conform gemaakte afspraken. Ik zou dit bedrijf bij een volgende verhuizing zeker weer kiezen!

Goede service!

Wij zijn zeer tevreden over Clertax en zouden dit verhuisbedrijf aan iedereen aanraden. Harde een zeer nette werkers. Alles is perfect verlopen, ondanks onze grote hoeveelheid (zware) meubels en dozen.

Snelle en goede verhuizers. Alles conform afspraak.

ClerTax werkt accuraat en netjes. De verhuizing verliep soepel. Kosten waren conform offerte, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Super dienstverlening.

.tevreden

Ben tevreden over de verhuizing en hoop het niet maar zal jullie bij een volgende keer zeker weer nemen. bedankt.

Prettige en beschaafd verhuurbedrijf die zeer zurgvuldig met alles omgaat.Reële prijs!

Goed georganiseerde, snelle en zorgvuldige verhuizing

Clertax heeft onze verhuizing, inclusief demontage en montage van meubelen, perfect verzorgd en alles binnen afzienbare tijd van de oude naar de nieuwe plek gebracht. Vriendelijke en zorgvuldige behandeling, en in de voorbereiding voldoende materiaal om alles in te pakken. En dat alles voor een buitengewoon scherpe prijs!

goede service, komt afspraken na

Onze verhuizing is heel soepel verlopen, door de goede service van Clertax. Extra dozen werden snel geleverd, men was op tijd, alles verliep vlot, en medewerkers werken netjes en zijn vriendlijk. Ik kan Clertax zeker aanbevelen.

geweldige service

Zeer goed geholpen met mijn verhuizing door ClerTax! Snel, goed en netjes, echt top en tegen een zeer acceptabele prijs. Chapeau een echte aanrader!

Flexibel en betrouwbaar

Heel tevreden over mijn verhuizing en opslag van inboedel.

Prima geregeld, alles volgens afspraak, fijne mensen.

Snel reactie op vraag om offerte. Offerte prima en binnen een week ontvangen. Duidelijke afspraken. Snel en goed geregeld allemaal.vPrettige werksfeer. Helemaal goed!

Kundig en voorzichtig

We hebben een hele prettige en positieve ervaring met Clertax. Ze hebben vanuit ons appartement alles verplaatst met een verhuislift naar beneden toe. Ze werken snel en precies en niks lijkt teveel.

Alles verliep vlekkeloos! Snel en vakkundig.

Verhuizing top geregeld, alles uit elkaar en weer in elkaar gezet. Vlot en vakkundig, op de dag van verhuizing alles in hun handen kunnen geven! Heel geruststellend!

Positief

Onze verhuizing is heel soepel verlopen. Clertax heeft goed werk geleverd.

Een professioneel, dienstbaar en adequaat team!

Onze verhuizing van Maastricht naar Utrecht is door ClerTax uitgevoerd. Voor de gunning van deze opdracht zijn aan meerdere verhuizers uit de omgeving van Maastricht, offertes gevraagd. ClerTax offreerde onder de gemiddelde prijs. Het contact tussen Nicky en ons was vanaf het begin tot aan het eind prettig. Op de afgesproken tijden werden dozen en meer dan voldoende inpak materiaal geleverd. Allemaal van goede kwaliteit. Op de dag van de verhuizing stonden 5 mensen direct in de actie houding. Het gaf een beeld van een goed samenwerkend team. Een ieder wist wat hij moest doen. Alle spullen die niet in dozen zaten, werden ook voorzien van beschermend materiaal en later op het nieuwe adres hiervan ontdaan. De rommel namen zij ook mee. Een goed bedrijf om je verhuizing aan uit te besteden.

Bijzonder tevreden over dit professionele bedrijf

Drie mannen die ons huis met aandacht en onvoorstelbare snelheid verhuisd hebben. Dozen en inpakmaterialen werden op verzoek vroeg geleverd. Vrachtwagen werd vakkundig en veilig ingeladen, zaken die we zelf vergeten waren in te pakken werden alsnog zorgvuldig ingepakt, ze waren hele dag door vriendelijk en attent. Het was een werkdag van 11 uur waarbij ze nauwelijks pauze hebben genomen, er werd aan één stuk door hard gewerkt. Kunnen niks anders zeggen dan dit bedrijf een absolute aanrader is. Een volledige ont-zorging gedurende een doorgaans hectische gebeurtenis!

Excellent service

I already worked with ClerTax second time and recommended to few friends. All the experiences were extremely positive. Super professional, friendly, creative and flexible family company. I recommend to anyone who want trouble free, smooth moving.

• Would you recommend us? Yes

Zeer deskundige en uiterst vriendelijke verhuizers van Clertax

Wij zijn zeer tevreden overdekt verhuizing die Clertax voor ons heeft uitgevoerd vanuit Terneuzen naar Maastricht. Geen moeite was voor hen teveel. Het hele traject van offerte tot opslag van de spullen en uiteindelijk aflevering van alles in Maastricht is vlekkeloos verlopen. We zagen er tegenop maar Nicky en zijn mannen namen ons alle zorgen uit handen. We kunnen hen vangarmen aanbevelen.