Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen ClerTax verhuizingen om hun snelheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Het team wordt als vriendelijk en professioneel beschreven, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk beschouwd, wat bijdraagt aan een positieve ervaring.
Ik heb al meerdere keren gebruik mogen maken van hun diensten, altijd vriendelijk en behulpzaam.
5 July 2026
Marc
BUNDE
Fijne en snelle communicatie. Erg zorgvuldig en meedenkend.
Marloes
Maastricht
geen gezeur, ook niet wanneer iets extra's gevraagd wordt
Rinus
Bunde
Super kan het iedereen aanbevelen
Albert
Maastricht
Clertax is een heel fijn team van vriendelijke mensen die zeer professioneel en snel te werk gaan. Ze helpen met demonteren en monteren en maken ook nog tijd om evt een extra verzoek in te dienen. Alles is ook met zorgvuldigheid weer op de juiste plek gezet in het nieuwe huis en de prijs is zeer schappelijk. We zijn zeer tevreden!
Debbie
Maastricht
Vanaf de start van ons project ‘verhuizing’, zijn de afspraken, uitvoering en afronding volgens planning tot tevredenheid, verlopen. Met respect en maximale inzet voor klant en verhuisraad, geeft vertrouwen en de overtuiging dat wij een juiste keuze hebben gemaakt voor Clertax Verhuizingen. Prijs/kwaliteit verhouding prima in balans. Verstrekken van inpak materiaal, is goed geregeld en geen probleem.
30 June 2026
P
Maastricht
ClerTax Verhuizingen heeft onlangs onze spullen verhuisd naar onze nieuwe woning. Wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop dit verlopen is. Allereerst was de communicatie duidelijk en fijn, maar ook de werkzaamheden op de dag zelf verliepen heel goed. Onder extreme omstandigheden (het was die dag ruim boven de 30 graden) hebben de mannen van ClerTax heel snel, netjes en secuur gewerkt. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf!
26 June 2026
Joyce
Maastricht
Goede service, gemaakte afspraken worden nagekomen en zelfs nog last minute extra dozen geleverd. Op de dag van verhuizing was alles in een ochtend gedaan.
19 June 2026
Sanne van Wetten
Maastricht
Fijne ervaring en goede service. Fijn in contact en duidelijke afspraken.
18 June 2026
Marilien
Maastricht
Heren doen alles netjes en zorgvuldig verhuizen. Halen de spullen uit elkaar en weer netjes in elkaar op de nieuwe plek. Helemaal top. Echte aanrader en tegen een zeer nette prijs!
8 June 2026
Kim
Maastricht
Topservice van begin tot eind. Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en een snelle, zorgvuldige verhuizing. Alles is perfect verlopen. Zeker een aanrader!
4 June 2026
Esther & Nadine
Maastricht
De verhuizers , Accuraat,zeer vriendelijk, attent, keurig netjes alles zoals was afgesproken. Super tevreden!
31 May 2026
Lou
Fijne service
30 May 2026
Ivo
Heuvelland
Heel snel accurate behandeling en afhandeling van alle van tevoren gemaakte afspraken
26 May 2026
p
Mheer
Verhuizing van huis naar appartement op 3e verdieping. Contact met Nicky verloopt zeer makkelijk. Kwamen netjes op tijd met 5 mensen en hebben je huis super snel leeg. Ze zijn enorm op elkaar ingespeeld en zijn zeer voorzichtig met je spullen. Ook allemaal even aardig trouwens. Ook op het nieuwe adres ging alles vlekkeloos. Verhuizing duurde precies 6u, zoals geschat ook. Zou Clertax enorm aanraden!!
22 May 2026
Michael Rompelberg
Maastricht
Komen afspraken na. Werken snel en secuur. En ze zijn niet duur.
21 May 2026
Nancy
Maastricht
Supersnelle en goede professionals bovendien zeer aardig en behulpzaam. Absoluut aan te raden.
20 May 2026
Annie
Maastricht
Superverhuizer! Aardige, sterke en capabele jongens die met zorg en geduld ons van een moeilijk te bereiken plek, naar een andere moeilijk te bereiken plek hebben verhuisd, met tussentijdse opslag. Het was allemaal mogelijk en het is adequaat en supersnel uitgevoerd!
8 May 2026
Willem
Bemelen
Geweldig bedrijf zeer correct kunnen we aan iedereen aanbevelen.
2 May 2026
Peter
Maastricht
Goede service, leuk personeel en redelijke prijs.
29 April 2026
Jeroen
Maastricht
Clertax heeft de verhuizing van mijn ouders weer op een uitstekende manier gedaan. Echt een aanrader!!!
24 April 2026
Olaf
Zutendaal
Adequate aanpak, door keurige en hard werkende mannen. De verhuizing is vlot en zonder enig probleem on korte tijd gedaan.
18 April 2026
Sjors
Sittard
Heel vriendelijk, behulpzaam, snel. Gewoon top!!! Degene die voor een verhuizing staan en nog niet weten wie te kiezen. Ons advies: CLERTAX!!!
18 April 2026
Hans Postma
Maastricht
We hebben een tweede keer gebruik gemaakt van Clertax verhuizingen. Geweldig, zeer vriendelijk en professioneel verhuisbedrijf. Afspraken altijd nagekomen. Extra is geen probleem. Hebben altijd oplossingen, denken mee en maken geen problemen. Zeer vriendelijke mannen!!!!
10 April 2026
Willy en Lilian
Maastricht
This is a fantastic team who does professional work. They always make moving smooth and easy. Highly recommend.
6 April 2026
Kartik