Filters

9

Wij hebben weer een nieuwe vloer.

Zijn erg tevreden met onze geschuurde en gelakte parketvloer, als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloer is weer als nieuw!

MP Schuurtechniek heeft onze eikenhouten vloer weer als nieuw opgeleverd. Contact verliep prettig en professioneel. Fijn ook dat je uit zoveel kleuren kon kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wat een goed bedrijf: uitstekende communicatie en perfect werk. Wij zijn uiterst tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en plezierig bedrijf om mee te werken.

We zijn zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat van de renovatie en de rekening is conform onze verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed werk gelev3rd

Wij hebben onze parketvloer na 26jr voor de eerste keer laten schuren door MP schuurtechniek de vloer ziet er als nieuw uit. Marco is eerst ter plaatse komen kijken en heeft ons een goed advies gegeven. Kan een ieder aanraden om dit laten doen door hen, wij zijn dik tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en snelle service

Na onze offerteaanvraag was er snel persoonlijk contact waarbij Marco duidelijk aangaf wat de mogelijkheden voor de vloerrenovatie waren en wat de kosten zouden zijn. De werkzaamheden zijn vervolgens keurig uitgevoerd. Richard heeft onze vloer in een paar uur tijd weer bijna als nieuw gemaakt en alles heel netjes achtergelaten. Wij zijn heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig bedrijf

Wij kochten een huis met parket die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Na inspectie duidelijke informatie gekregen en afspraken gemaakt die netjes nagekomen zijn. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Als u met een gerust hart uw parket wil laten behandelen, is MP schuurtechniek zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt vakwerk!

Wij hebben, Marco, Martin en Ries over de 'vloer' gehad. Intake erg professioneel. Tijdens de klus kwamen onvoorziene problemen naar voren die ze geweldig hebben opgelost. Meedenken, checken bij de klant en bij elkaar om tot de beste oplossing danwel advies te komen. We zijn meer dan tevreden. Een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen

Bij de inspectie van onze 18 jaar oude parketvloer door Marco bleek al dat hij veel kennis van zaken had. Advies was om de vloer te schuren en drie keer af te lakken met Skylt lak. De offerte was keurig en volledig en de prijs concurrerend. Afspraak gemaakt voor april. In twee dagen zijn alle afgesproken bewerkingen verricht. De vloer is weer als nieuw. Kortom, prima bedrijf dat zijn afspraken nakomt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, goed contact en snel geregeld

Marco was op redelijk korte termijn beschikbaar. Hij reageerde snel op onze appjes en was vriendelijk bij de keren dat hij langs kwam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze houten vloer is weer prachtig dankzij de mannen van Schuurtechniek!

Wij zijn heel blij dat we de professionals van Schuurtechniek hebben gevonden om onze houten vloer te repareren en te renoveren. De vloer ziet er uit als nieuw weer ! De mannen waren netjes, vriendelijk en hadden goede oplossingen voor de mankementen van de vloer, die ze ook vakkundig hebben opgelost. We genieten er nu weer vannen vinden het bijna zonde om de kamers weer in te richten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloer als nieuw door fijn bedrijf!

MP Schuurtechniek heeft van onze oude beschadigde eiken vloer weer een prachtige vloer gemaakt, en deze ziet er weer als nieuw uit. Behalve dat ze goed werk hebben geleverd, was het prettig dat ze eerst kwamen kijken en dat er goed en duidelijk werd gecommuniceerd door alle betrokkenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk!

Een ontzettend vakbekwame man. Fijn contact zowel telefonisch als via whatsapp. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, een waanzinnig eindresultaat. We zijn heel blij met Marco en zijn mannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vloer is perfect en als nieuw opgeleverd.

Adres van MP Schuurtechniek viavia gekregen. Is toch altijd een beetje spannend met wie je in zee gaat. Keurig bedrijf met erg vriendelijk en ter zake kundig personeel. Van begin tot eind (opnemen werk, offreren, werkzaamheden vloer) verliep alles naar wens. Wij hebben de vloer mat af laten lakken, hebben duidelijke instructies gekregen over bijv. belastbaarheid vloer in de eerste dagen en wanneer weer dweilen en met welk middel. Kortom, met dit bedrijf kunt u met een gerust hart zaken doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel werk

Afgelopen 2 weken heeft Richard van MP Schuurtechniek het parket in onze en suite woonkamer van 60m2 geschuurd en op kleur behandeld. Een beschaafde en vriendelijke professional die erg goed werk heeft afgeleverd. Zeer tevreden dus. Ook het leveren van plinten en schoonmaakmiddel geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt prima vakwerk geleverd

MP schuurtechniek heeft vakmensen in dienst die met passie en plezier hun werk verrichten. Ze komen ook hun afspraken na. Wij hadden niet verwacht dat het parket er zo van zou opknappen. Het lijkt weer als nieuw en kunnen er nu weer jaren tegen. Absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden!

Het parket ziet er prachtig uit. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de prettige wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig uitgevoerd wat ze vooraf beloofd hebben.

Twee minuten nadat de eigenaar van MP Schuurtechniek binnen was om te kijken hoe de staat van de 'oude' vloer was, lag hij al op z'n knieen het hout te keuren.. Je ziet het meteen, dit is een vakman ! Hij is het schuren niet zelf komen doen, maar zijn jonge collega had alle finesses al in zijn vingers. Weinig overlast door herrie of stof, en alles meteen opgeruimd. De vloer ligt er weer prachtig bij ! Blij mee !

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met MP schuurtechniek. Je wordt als klant vriendelijk behandeld en het resultaat is naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en mooi resultaat

Wij zijn erg tevreden over het mooie resultaat en de goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, stipt en netjes

Uitgebreid advies op basis van de vloerschouw. Vakkundig en snelle uitvoering! Nette en professionele mensen waar ik mijn huis zonder zorgen in handen heb kunnen geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

wat een geweldig bedrijf- topservice en eerlijkheid en goed advies

Marco beoordeelde onze vloer, gaf deskundig advies. de werkzaamheden werden stip eb vakkundig door zeer vriendelijke mensen en Marco zelf uitgevoerd. Als extra service kwam hij een maand later de vloer nogmaals controleren en op een paar plekjes, waar de honden iets te enthousiast werden, kosteloos bijwerken. topbedrijf, vakmensen, eerlijk en oprechte adviezen en een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedenavond, Nogmaals bedankt voor de opdracht en jullie gastvrijheid. De vloer ziet er weer prachtig uit. Bel mij aub in september zodat de krassen vd hond kan bijwerken. Groeten Marco

9

Fijn bedrijf dat afspraken nakomt en goed werk levert

Bij ons is een oude vloer (18 jaar) van het type Robijn (met voorheen osmo wax) geschuurd. Tevens hebben we in een nieuwe aanbouw dezelfde vloer gelegd. Het geheel is geschuurd en opnieuw gelakt. Prachtig resultaat! Heren werken netjes en vriendelijk. Tevens alle plinten door hun laten vervangen. Met ons 30tiger jaren huis met allemaal hoeken en niet haakse verbindingen een uitdaging die zij uitstekend hebben uitgevoerd. Heel fijn bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede afspraken en prachtig resultaat

MP Schuurtechniek kon op korte termijn langskomen om de vloer te bekijken. Het was meteen duidelijk dat men verstand van zaken had. Goed geadviseerd over de mogelijke werkwijzen. De klus is keurig uitgevoerd waarbij er goed overleg was. De vloer kan er weer tegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na 17 jaar kon onze parketvloer wel een opknapbeurt gebruiken. Schuren en 3 x lakken. Marco beloofde een mooie vloer maar het resultaat is nog beter: het lijkt wel splinternieuw. Wij zijn het huis ontvlucht en toen we thuis kwamen werden we zeer prettig verrast. Een absolute aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Karolingersweg 154

3962AM Wijk bij duurstede

06-54340517

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.