Filters

10

Vloer is perfect en als nieuw opgeleverd.

Adres van MP Schuurtechniek viavia gekregen. Is toch altijd een beetje spannend met wie je in zee gaat. Keurig bedrijf met erg vriendelijk en ter zake kundig personeel. Van begin tot eind (opnemen werk, offreren, werkzaamheden vloer) verliep alles naar wens. Wij hebben de vloer mat af laten lakken, hebben duidelijke instructies gekregen over bijv. belastbaarheid vloer in de eerste dagen en wanneer weer dweilen en met welk middel. Kortom, met dit bedrijf kunt u met een gerust hart zaken doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel werk

Afgelopen 2 weken heeft Richard van MP Schuurtechniek het parket in onze en suite woonkamer van 60m2 geschuurd en op kleur behandeld. Een beschaafde en vriendelijke professional die erg goed werk heeft afgeleverd. Zeer tevreden dus. Ook het leveren van plinten en schoonmaakmiddel geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt prima vakwerk geleverd

MP schuurtechniek heeft vakmensen in dienst die met passie en plezier hun werk verrichten. Ze komen ook hun afspraken na. Wij hadden niet verwacht dat het parket er zo van zou opknappen. Het lijkt weer als nieuw en kunnen er nu weer jaren tegen. Absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst tevreden!

Het parket ziet er prachtig uit. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de prettige wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig uitgevoerd wat ze vooraf beloofd hebben.

Twee minuten nadat de eigenaar van MP Schuurtechniek binnen was om te kijken hoe de staat van de 'oude' vloer was, lag hij al op z'n knieen het hout te keuren.. Je ziet het meteen, dit is een vakman ! Hij is het schuren niet zelf komen doen, maar zijn jonge collega had alle finesses al in zijn vingers. Weinig overlast door herrie of stof, en alles meteen opgeruimd. De vloer ligt er weer prachtig bij ! Blij mee !

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met MP schuurtechniek. Je wordt als klant vriendelijk behandeld en het resultaat is naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en mooi resultaat

Wij zijn erg tevreden over het mooie resultaat en de goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, stipt en netjes

Uitgebreid advies op basis van de vloerschouw. Vakkundig en snelle uitvoering! Nette en professionele mensen waar ik mijn huis zonder zorgen in handen heb kunnen geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

wat een geweldig bedrijf- topservice en eerlijkheid en goed advies

Marco beoordeelde onze vloer, gaf deskundig advies. de werkzaamheden werden stip eb vakkundig door zeer vriendelijke mensen en Marco zelf uitgevoerd. Als extra service kwam hij een maand later de vloer nogmaals controleren en op een paar plekjes, waar de honden iets te enthousiast werden, kosteloos bijwerken. topbedrijf, vakmensen, eerlijk en oprechte adviezen en een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedenavond, Nogmaals bedankt voor de opdracht en jullie gastvrijheid. De vloer ziet er weer prachtig uit. Bel mij aub in september zodat de krassen vd hond kan bijwerken. Groeten Marco

9

Fijn bedrijf dat afspraken nakomt en goed werk levert

Bij ons is een oude vloer (18 jaar) van het type Robijn (met voorheen osmo wax) geschuurd. Tevens hebben we in een nieuwe aanbouw dezelfde vloer gelegd. Het geheel is geschuurd en opnieuw gelakt. Prachtig resultaat! Heren werken netjes en vriendelijk. Tevens alle plinten door hun laten vervangen. Met ons 30tiger jaren huis met allemaal hoeken en niet haakse verbindingen een uitdaging die zij uitstekend hebben uitgevoerd. Heel fijn bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede afspraken en prachtig resultaat

MP Schuurtechniek kon op korte termijn langskomen om de vloer te bekijken. Het was meteen duidelijk dat men verstand van zaken had. Goed geadviseerd over de mogelijke werkwijzen. De klus is keurig uitgevoerd waarbij er goed overleg was. De vloer kan er weer tegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na 17 jaar kon onze parketvloer wel een opknapbeurt gebruiken. Schuren en 3 x lakken. Marco beloofde een mooie vloer maar het resultaat is nog beter: het lijkt wel splinternieuw. Wij zijn het huis ontvlucht en toen we thuis kwamen werden we zeer prettig verrast. Een absolute aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met het eindresultaat

In februari 2023 hebben wij onze vloer laten whitewashen en lakken. De vloer was circa 40 jaar niet behandeld en had flinke slijtage. Hier is echter niks meer van terug te zien en door de whitewash (double Alasken white) nu een hele andere frisse look. De medewerkers waren erg vriendelijk, enthousiast en meedenkend. Zo hebben wij de plinten zelf gezet om kosten te besparen en mochten wij de plinten zelfs tegen kostprijs afnemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk positief!

Voor mijn appartement in Antwerpen had ik uit kostenoverweging geprobeerd zelf te schuren en te behandelen. Dat bleek geen goed idee te zijn. Ik heb de parket beschadigd en krassen gemaakt en was ook niet tevreden met hoe de kleur eruit kwam. De professionals van MP Schuurtechniek zijn mij heel snel (week tussen eerste contact en de effectieve uitvoering!) uit de brand komen helpen. Ongelooflijk hoe deze mannen alle schade hebben hersteld! Mannen zijn ontzettend vriendelijk en beleefd, waren op tijd, hebben alles weer netjes achtergelaten. Snel uitgevoerd en voor een scherpe prijs. Als ik had geweten hoe vlot het kan gaan had ik er nooit zelf aan begonnen en meteen door Marco en zijn team laten uitvoeren. Ik kan hen iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap met super resultaat

Mensen met verstand van zaken. Konden een aantal plekken waar schade door water was zelfs mooi herstellen. Van een teakhouten vloer met Skylt-lak een heel mooie egale vloer met prachtige kleur gemaakt. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk en komen afspraken na.

De vakman kwam keurig op tijd en leverde goed werk af. De communicatie met Marco verliep prima. Maanden geleden de datum van en de uitvoering afgesproken en het werk werd op deze datum keurig volgens afspraak uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

wij zijn er blij mee zoals afgesproken en afgewerkt is.

Buitengewoon mooi, perfect geschuurd en gelakt met plinten aangebracht. MP Schuurtechniek is gewoon aan te bevelen voor een schitterende afgewerkte parketvoer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Als Belg kan ik dit Nederlands bedrijf alleen maar aanbevelen! Ik ben woonachtig in Antwerpen en na contactname voor het schuren en behandelen van mijn parketvloer in de woonkamer, kwam de leidinggevende van MP Schuurtechniek zelf vanuit Utrecht kijken naar de vloer. Zowel het mailverkeer als de eerste afspraak verliep super vlot! Ik kreeg een duidelijke en vriendelijke uitleg en de waaier van stalen om kleur uit te kiezen mocht ik houden tot de dag van de behandeling. De werknemer die enkele weken later de behandeling kwam uitvoeren was zeer vriendelijk en correct in omgang. Hij zette maar liefst 6 stalen op de vloer om echt van op mijn vloer zelf te kunnen kiezen. Na lang twijfelen koos ik voor de C09 (mountain Grey). Gewoonweg PRACHTIG! Mijn vloer lijkt als nieuw en alles verliep zoals het moest. Ik heb alleen maar lovende woorden voor de manier van werken en het mooie eindresultaat! Bedankt MP Schuurtechniek!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte & correcte dienstverlening

We kregen een vlotte en correcte dienstverlening! Na inspectie van de zaakvoerder werd ons uitvoerig de verschillende technieken en afwerkingen uitgelegd. We kregen de keuze uit voldoende stalen. Kort hierna het schuren en oliën proper en correct uitgevoerd. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige ervaring

Netjes, vriendelijk en gewoon erg blij met het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettig

Marco en zijn team heeft uitstekend werk geleverd, erg netjes. Ik ben super blij met de resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nico WIggers

Stipt alle afspraken nagekomen. Mooie prijs. Vriendelijke medewerkers. Geen afval achtergelaten. Zonder meer een aanrader. Bijzonder: de factuur kwam pas weken later; anders dan veel bedrijven die direct na afronding de pinautomaat onder je neus schuiven. En de kwaliteit van schuur- en lakwerk is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Weer een prachtige nieuwe (oude) vloer!

Gevoel dat ik een nieuwe vloer heb, in mijn nieuwe huis (uit 1904), maar met de charme van een oude vloer :-) Keurig en vlot hierover voorgelicht en dito uitgevoerd - dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig goed!

Onze houten vloer weer proper laten maken door Marco van MP Schuurtechniek. Al ruime tijd is er niets aan de vloer gedaan en mocht dus nodig aandacht krijgen. Gekozen deze te laten vernissen vanwege het gemak in gebruik hiervan. De vloer is weer prachtig geworden! Marco dank u voor het plezante contact en de weer super geworden vloer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend adres met zeer goede en snelle service

Zeer blij met de verleende service. Plannen ging soepel en flexibel - moest afgestemd worden op de rest van de verbouwing en dat ging probleemloos. Zeer effectief werk met een prachtig resultaat. Nadat ik na een paar maanden een beschadiging had gemaakt, kwam Marco meteen weer langs om dit te repareren. Alles opgelost en beschadiging niet meer zichtbaar. Ik zou MP Schuurtechniek aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.