Ik ben heel tevreden over Zantman Kliniek.
Zeer vriendelijk, fijn verzorgd tussendoor. Vol vertrouwen naar huis.
Zeer goede ervaring gehad. Ik kan het iedereen aanraden.
Mijn ervaring bij Zantman Kliniek was uitstekend.
Behandeling verliep zonder problemen. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
SUPER. Een echte aanrader.
Al bij een aantal klinieken geweest. Dit is de beste tot nu toe. Resultaat is natuurlijk afwachten, maar dat zal wel goed komen.
Helemaal top. Ik werd zeer snel en deskundig geholpen.
Er werd goed voor mij gezorgd en de behandeling verliep plezierig.
Allemaal meegevallen.
Hele gastvrije, professionele, aardige en betrokken medewerkers. Ik ben de dag veel beter doorgekomen dan verwacht.
Ik heb het idee heel goed behandeld te zijn met persoonlijke aandacht voor wat bij mij past. Enkel puntje vooraf met informatie wat ik kon verwachten. Heel plezierige assistentes.
Een aanrader!
Zeer pijnlijk, lange periode.
Super ontvangst, advies en behandeling. Nu hope dat het resultaat ook zo mooi wordt.
Het was in 1 woord echt fantastisch. Voor herhaling vatbaar en ik ga het zeker niet nalaten om mijn tevredenheid te uiten naar derden.
Goede ontvangst, behandeling en nazorg!
Prima! Aan te raden en vriendelijk.
Prettige ervaring met vriendelijke artsen die je op je gemak laten voelen.
Heel vriendelijk geholpen. Goede uitleg en persoonlijk. Beetje zeer koppie, maar goed te doen.
Optimale service. Vanaf het consult gesprek deskundig en klantvriendelijk geholpen.
Alles in allem sehr zufrieden, schnelle Abwicklung und auch sehr schnelle, schmerzfreie Behandlung.
Ik ben heel tevreden met de behandeling.
Ik heb een hele goede haartransplantatie behandeling gehad bij Zantman Kliniek.
Ik ben heel tevreden over mijn FUE haartransplantatie behandeling bij Zantman Kliniek.