Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik ben goed behandeld en het viel me reuze mee.
- Positief en vriendelijk personeel - Weinig pijn - Zalige lunch - Hygiënisch - Goede uitleg - Vakmensen - Aangenaam
Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige na 3 behandelingen. Had ik de eerste keer maar gelijk voor Zantman Kliniek gekozen!
Fijne behandeling met veel deskundigheid. De dag duurde lang, maar met een mooi resultaat.
Bovenstaande zegt genoeg! Ik ben heel tevreden. Er wordt goed naar mijn mening geluisterd. Ik mocht zelf tekenen!
Prettige en ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg. Een fijne ervaring.
Het hele proces is snel en duidelijk verlopen.
Ik werd goed ontvangen en de behandeling ging eveneens voorspoedig. In zijn algemeenheid een prima dag.
Zeer goed ontvangen. De behandeling viel heel erg mee en heel aardig en deskundig personeel.
Goede ervaring ontvangst/gesprek. Fijne dag met goede lunch. Bij vragen professioneel antwoord.
Zeer toegankelijk en transparant. Vriendelijke behandelaars, goede lunch en weinig pijn.
Pijnlijk, langdurig, maar correcte en zeer vriendelijke behandeling + kennis van zaken en heldere uitleg.
Een uitstekende kliniek met ervaren en erg sociaal personeel. Op de behandeldag werd ik het hele traject erg professioneel behandeld door een zeer deskundig team, die heel de dag voor je klaar staan. Ook werd er vaak gevraagd of alles goed gaat en dat was erg fijn.
Na lang twijfelen vond ik Zantman Kliniek met goede recensies. Contact en informatieverstrekking waren prettig en duidelijk. De behandeling verliep vlekkeloos en was goed georganiseerd. Over zwelling na de behandeling had ik graag meer informatie willen hebben.
Uitstekende behandeling, prettige sfeer, fijn personeel.
Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Erg op mijn gemak gesteld. Behandeling zelf is goed te doen.
Alles was prima geregeld. Het is voor iedereen aan te raden om hier te komen.
Erg vriendelijk en vakkundig.
Consult gesprek miste wat informatie. Voor de rest zeer tevreden over de behandeling. Nu afwachten.
Zeer vriendelijk personeel, geven een rustgevend gevoel. De behandeling viel mij erg mee.
Zeer goede hulp en alles duidelijk uitgelegd. Behandeling zeer professioneel en netjes.
Vriendelijk en professioneel.
Prima ervaring, erg vriendelijk en bekwaam personeel.
Ik keek er heel erg tegenop, maar alles is uiteindelijk toch goed gekomen. Hele lieve medewerkers en ik vind dat ik top gehandeld ben.
Prima behandeling, snel geholpen en antwoord op alle vragen. Vooraf had ik wel wat meer informatie op papier gewild b.v. een brochure.