Goed en professioneel geholpen, met veel duidelijkheid over het proces voor en na de transplantatie
Prima mocht iets meer info omtrent verdoving en voortgang tijdens behandeling. Verder helemaal prima, erg blij.
Zeer fijne ervaring, goede service en persoonlijk contact. Duidelijke uitleg van de dag en geen vraag is te veel. Kortom heel goed.
Zeer tevreden, goede rustige uitleg en persoonlijke behandeling.
Duidelijke intake, plan verwachtingsmanagement zonder een andere behandeling con-collegae af te kraken.
Een over het gehele proces prettige ervaring. Zorgen werden snel weggenomen. Prima nazorg.
Zeer klantvriendelijke en deskundige behandeling ondergaan.
Ik heb geen enkel punt van kritiek. Het consultgesprek heeft mij doen besluiten om bij jullie in behandeling te gaan. Erg professioneel. Behandeling was erg goed. Personeel was super. Dank!
Heel vriendelijke personeel. Goede uitleg en de behandeling viel mee.
Contact verliep in eerste instantie telefonisch, men informeerde mij duidelijk op vragen over de behandeling alsmede verwachting. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Daarna een gericht gesprek ( consult) op locatie met de arts die mij samen met het uiterst professionele team behandelde. Enigszins zenuwachtig werd ik door de arts en team op de behandeldag ontvangen, ik was vrij snel gerustgesteld, alles werd nogmaals duidelijk uitgelegd en de behandeling werd aangevangen De verdoving die mij enigszins verontrustte viel mij uiteindelijk erg mee, dit is geen reden tot paniek. Dat zowel de arts als het team uitermate ontspannen zijn gedurende de behandeling heeft zeer zeker een positieve uitwerking gehad Tijdens de behandeling lekker kunnen kletsen ( oude jongens krentenbrood ) en verzeilde wij van het ene in het andere verhaal met op de achtergrond prima muziek uit de speakers De behandeling duurde de gehele dag, het team heeft mij er goed doorheen gesleept. De avond na de behandeling wel napijn ervaren met name het ontvangst gebied maar door de paracetamol was dit goed te doen, slapen daarentegen ging mij slecht af de eerste 2 dagen . Werken is direct en een aantal dagen na behandeling niet aan te raden omdat vocht het gezicht enigszins vervormd, rust is wel aan te raden Tijdens het weekeinde had ik een vraag over nazorg werd via Whatsapp direct op gereageerd, zeer content mee. Ik heb voor Zantman gekozen omdat deze professioneel en vakkundig op mij overkwam , dit is gebleken, niet voor niets sinds 1976 de specialist in transplantaties.
Heel prettig gevoel/geruststelling tijdens de behandeling. Leuk en gezellig team.
Viel erg mee, iets meer info vlak voor de behandeling via mail zou top zijn.
Klantvriendelijk en deskundig
Het was een prettige en deskundige ervaring. Personeel is ontzettend aardig.
Klantvriendelijk.
Alleen maar tienen.
Alles werd goed uitgelegd en aangegeven voordat het uitgevoerd werd. Alles wordt zo gedaan dat het zo min mogelijk pijn doet voor de patiënt. Aardig personeel!
Lange dag maar achteraf goed te doen.
10 Oke
15 x TOP
Vriendelijke medewerkers/personeel. Goede service/behandeling. Gewoon goede keus gemaakt om hier te laten behandelen.
Perfecte behandeling, vriendelijk en deskundig personeel.
Al enkele jaren heb ik de professionaliteit, maar zeker ook de klantvriendelijkheid mogen ervaren. Ik kom er graag terug,
Ik voelde me in goede handen. Arts en team waren heel deskundig Er was tijd en rust voor alle vragen die ik had. De behandeling was goed uit te houden. Nu het resultaat afwachten.