Heel erg zorgzaam en heel vriendelijk. Ze waren ook in stappen plan heel duidelijk.
Vriendelijke mensen, heldere uitleg maken deskundige indruk, benieuwd naar resultaat. Goede zorg.
Heel tevreden, Leuke mensen. Allemaal goed voor elkaar.
Aardige medewerksters met meer dan voldoende kennis. Prima lunch.
Het team is duidelijk erg ervaren en gezellig. De dag is lang maar het geeft vertrouwen te weten in goede handen te zijn.
Goede behandeling.
Goed geholpen en vriendelijk
Het is een heel fijne kliniek met een ontzettend goede sfeer en korte lijnen onderling. Zeer goed geregeld met weinig poespas. Echt een geoliede machine.
Deze kliniek is goed bereikbaar zowel telefonisch als qua parkeren. Zeer klantvriendelijk en persoonlijk. De behandeling wordt vooraf prima besproken (zonder haast). Er is veel aandacht voor patiënt en de behandeling is supergoed te doen.
Heel goed en vriendelijk ontvangen door professioneel team. Behandeling verliep probleemloos.
Een zeer positieve ervaring
Prima ontvangen, duidelijke uitleg gekregen. behandeling geheel naar wens.
Bijna pijnvrije behandeling met volledige aandacht van de behandelaren. Goede communicatie en professionele aanpak. Mijn verwachtingen zijn overtroffen!
Zeer professionele organisatie en buitengewoon deskundig en transparant personeel.
Prima voorbereiding, super vriendelijke arts en assistentes, hele goede behandeling. Ben uitermate tevreden.
Ik ben goed geholpen en het personeel is zeer vriendelijk. Ze hebben mij op mijn gemak gesteld.
Hele prettige ervaring met aardig personeel dat je op je gemak brengt.
Goed geïnformeerd voor en achteraf tijdens de behandeling. Alles top.
Fijne persoonlijke service. Transparant in de geschetste verwachting en informatief en vriendelijk gedurende de behandeling.
Zeer deskundige en prettige medewerkers. Behandeling viel enorm mee. Aanrader!!!!
Prima ontvangen, aardige medewerkers. Erg benieuwd hoe het de komende dagen gaat. Deskundige kliniek.
Professioneel, deskundig en zeer klantvriendelijk! Aanrader voor mensen die over een haartransplantatie nadenken.
Goed begeleid door deskundig personeel
Ik ben ontzettend tevreden over mijn FUE haartransplantatie behandeling.
Erg vriendelijk personeel die je op je gemak stellen en komen professioneel over. Alles is snel gegaan. Kan verder geen verbeterpunten verzinnen.