Deskundig advies. Werd goed verzorgd tijdens de behandeling en gerust gesteld. Ook fijne nazorg.
PRIMA.
Ik ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen vandaag. Zantman Kliniek is transparant over het proces en resultaat. Al met al een hele positieve ervaring.
Great information provided, great care during procedure.
Hele prettige en deskundige ervaring. Alles was goed geregeld en heel aardig personeel. Een geoliede machine en ik zou het zeker aan anderen aanraden.
Zeer tevreden met de behandeldag.
Voor mijn gevoel verliep alles vlekkeloos. Ik raad het aan aan anderen, erg vriendelijk personeel
Ik ben zeer tevreden. Ben eerder behandeld door een andere kliniek en u was beter.
Erg goed overleg, vriendelijk personeel, goede nazorg.
Het is allemaal zeer goed gegaan. Lieve mensen en goede zorg. Bedankt allemaal ben zeer tevreden.
Was een lange dag met heel vriendelijke mensen.
Betrouwbaar en zeer professioneel. Je wordt gerustgesteld en de behandeling is comfortabel. Zeer tevreden met de behandeling en het resultaat!
Doelgericht en fijn dat alles binnen 1 dag geregeld is. Wellicht na behandeling nog laten knippen door een kapper.
Zwaarder dan dat ik dacht. Haar scheren was wel een dingetje. Verdoving vond ik pijnlijk en het was een lange zit.
Tevreden.
Vanaf het intake gesprek tot en met de behandeling ben ik zeer te spreken over de vriendelijke en professionele wijze waarop dit is gegaan. Zou jullie zeker aanbevelen bij anderen! Benieuwd naar het eindresultaat.
ik vond het een ontspannende en leuke ervaring.
Zeer prettig, met heel vriendelijk personeel. Het was een lange dag maar het is mij reuze meegevallen.
De behandeling viel heel goed mee.
Het is zwaar, maar het team is enorm goed. Daar ligt het zeker niet aan.
Perfect!!
Zeer vriendelijke en deskundige ervaring, al vanaf het eerste consult tot en met de afwikkeling na de behandeling.
Deskundig, vriendelijk
Deskundig, vriendelijk
Als prettig ervaren werd goed geluisterd en rustig gewerkt. Eten was ook perfect geregeld.