Positieve ervaring. Veel zorg om eventuele pijn te voorkomen. Eerlijk advies met betrekking tot het behandelplan.
Goed en vriendelijk geholpen. Ik heb vertrouwen in het resultaat.
Prettig geholpen door kundig vriendelijk personeel !! Ervaren als zeer prettig
Fijn en pijnloos. Ging heel snel voorbij. Zeker aan te raden.
Ik zou hier zo weer voor kiezen. Geen negatieve ervaringen of problemen. Alles ging erg goed en ben zeer tevreden over alles. Het werd ook goed en duidelijk uitgelegd.
Heel erg prettig. Het personeel laat je op je gemak voelen en ze zijn heel deskundig
Erg klantvriendelijk, ze luisteren goed naar de wens van de patiënt/cliënt en geven op basis hiervan gedegen advies
Zeer goede zorg en fijne begeleiding
De ontvangst was erg netjes. Behandeling erg fijn met goede uitleg. Ook nazorg werd goed uitgelegd. Zeker gezien de markt van haartransplantaties is dit een goede nuchtere praktijk
Pittig, maar prima te doen mede door het vriendelijke personeel
Heel vriendelijk ontvangen geweest. Alles wordt goed uitgelegd
Goede ontvangst. Prima uitleg. Behandeling adequaat en goed. Gastvrij en goede verzorging.
3 rustige dames met veel kennis van het vak.
Goede kliniek. Lekker rustig, ontspannen en een goed team dat op elkaar is ingewerkt.
Vriendelijke en welkome uitstraling van alle medewerkers, die professioneel en kritisch meedenken over zowel mogelijkheden als limitaties van de haartransplantatie. Uitstekend !
Duidelijk verhaal, intensieve behandeling. Tevreden resultaat met goed gevoel
Super! Fijne ontvangst, duidelijke uitleg, vakkundig personeel. Kortom: Hele fijne behandeling.
Een fantastisch, professioneel team. Een aanrader!
Goede info vooraf. Klant staat voorop. Prettige mensen tijdens de behandeling
Fijne behandeling uitgevoerd door vriendelijk kundig personeel
Vooraf goed geïnformeerd. Gedurende de behandeling duidelijk wat er ging gebeuren. Vriendelijke en deskundige specialisten.
Goed voorgelicht. Goed proces op de dag zelf. Duidelijke informatie over het vervolgtraject.
Weer fantastisch geholpen met een kleine nabehandeling. Net als bij mijn eerste behandeling geen negatieve ervaringen gehad.
Erg prettig. Hartelijke ontvangst. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede lunch.
Uitermate vakkundig en deskundig advies en juiste behandeling ontvangen door het ervaren personeel en de persoonlijke aanpak.