Correct,netjes, goede toelichting tijdens behandeling.
Erg klantvriendelijk en zorgvuldige behandeling waarbij je volledig wordt verzorgd. Prima en duidelijke informatie vooraf en ook een goed nazorg en afloop.
Hele prettige persoonlijke behandeling door deskundig personeel. Er was veel aandacht, rust en een positieve houding en sfeer. Ik heb me constant op mijn gemak gevoeld.
Deskundig, vriendelijk, uitgebreide informatie, no-nonsens.
Afspraak verzet maar geen probleem. Intake uitstekend en leerzaam. Kennis en kunde op dag zelf top. Begeleiding en zorg ook prettig. Resultaat moet blijken maar effect behandeling efficient en hopelijk effectief.
Very professional, knowledge, smooth, peacefull place here at the clinic.
Goed geholpen, goede uitleg en vriendelijk personeel. Nu nog hopen op een mooi eindresultaat, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Vriendelijke en pijnloze behandeling. Wat een fijne zorgvuldigheid!
Gedegen ontvangst, fijne sfeer en iedereen was erg vriendelijk. Serieus advies gekregen en ben benieuwd naar het resultaat.
Voor de 2e keer. Nu met adrenaline, een groot verschil, veel beter. Bijzonder aardig medisch personeel. Top!
Gewoon heel gemoedelijk en gezellig, heel vriendelijk personeel.
Fijne ervaring, goed ontvangen. Ik kreeg door de professionaliteit een gevoel van veiligheid en zekerheid.
Voor de 4e keer hier voor een behandeling, wederom tot volle tevredenheid.
De behandeling verliep vlot en in mijn mening zeer deskundig. De artsen en het aanwezige personeel was ook zeer klantvriendelijk.
Het was een prima ervaring. Goede uitleg van de behandeling. De behandeling verliep voorspoedig.
Prima behandeldag gehad.
Een super ervaring. Heel klantvriendelijk.
Vanaf het consult tot de behandeling met respect en zorg geholpen. Vriendelijk en professioneel. Al het personeel zeer kundig. Snel maar niet gehaast.
De dag ging redelijk vlot voorbij en de sfeer tijdens de behandeling was prettig.
Bekwaam, deskundig en schoon.
Heel tevreden, goed geluisterd naar eigen input en vlotte behandeling. Pijnloos dankzij goede verdoving.
Vriendelijke, realistische experts die me het gevoel gaven dat ik veilig en met dosering mijn haar kan verbeteren.
Super lieve artsen, duidelijk en behulpzaam. De kliniek vertelt goed hoe de dag gaat verlopen.
Van eerste contact tot aan de behandeling gewoonweg top! Zéér professionele aanpak.
Tevreden over de behandeling: ook deze keer goed.