Erg fijn. Goed geïnformeerd. Kundige vakmensen met een groot gevoel voor klantvriendelijkheid.
Een erg transparante en duidelijke informatieve voorziening, persoonlijke behandeling, houdt rekening met bijzonderheden .
Heel goed geholpen en duidelijk advies over wat er mogelijk was. De dag zelf voelde vertrouwd.
Prettige kennismaking; goede ontvangst op de behandeldag; sympathieke, vriendelijke behandelaars, zeer professioneel.
Prima behandeldag.
Zantman werd mij door een kennis ten zeerste aangeraden, en ik kan niet anders dan het met deze warme aanbeveling eens zijn: Beter kan niet. Echt tevreden.
Sehr freundliches und kompetentes Team.
Heel professioneel/deskundig. Goede voorlichting. Zeer ervaren, veel kennis.
Een hele fijne ervaring waarin gekeken wordt om zoveel mogelijk mee te denken.
Fijne behandeling gehad. De uitleg aan het begin was glas helder, heel prettig dat er goede uitleg en updates werden gegeven. Behandeling ging gelukkig snel en probleemloos.
Goede verzorging.
Het hele proces is prima bevallen. Deskundig personeel met goede voorlichting. Nette kliniek. Het is wel een hele tijd stilzitten/liggen. Zowel voor als na de lunch, maar het resultaat mag er zijn.
Voor- en nagesprek liep vlot, zo kon de behandeling comfortabel beginnen. Alles werd tijdens de behandeling telkens nog eens uitgelegd, erg fijn.
Klantvriendelijk, deskundig, gastvrij, efficient, professioneel.
Ik ben super goed verzorgd, en heb de behandeling goed ervaren. het viel allemaal reuze nee en de dames zijn heel erg vriendelijk en professioneel.
Super goeie service en klantgerichtheid. Elke stap wordt goed toegelicht.
Prettige sfeer, doen hun best om je op je gemak te stellen.
Excellent.
Snelle en goede service. Vriendelijk en deskundig personeel. Zeker aan te raden!
Erg fijn en vriendelijk behandelen. De hele dag goed verzorgd en ook veel gelachen.
Very good staff with clear experience on this kind of procedure. All good so far!
Vanaf begin tot einde van het traject goed ingelicht. De behandeling goed verlopen en duidelijke nazorg.
Zeer prettig geholpen.
Zeer goede ervaring. Eerlijk verhaal zonder poespas.