Vanaf het consult tot de behandeling met respect en zorg geholpen. Vriendelijk en professioneel. Al het personeel zeer kundig. Snel maar niet gehaast.
De dag ging redelijk vlot voorbij en de sfeer tijdens de behandeling was prettig.
Bekwaam, deskundig en schoon.
Heel tevreden, goed geluisterd naar eigen input en vlotte behandeling. Pijnloos dankzij goede verdoving.
Vriendelijke, realistische experts die me het gevoel gaven dat ik veilig en met dosering mijn haar kan verbeteren.
Super lieve artsen, duidelijk en behulpzaam. De kliniek vertelt goed hoe de dag gaat verlopen.
Van eerste contact tot aan de behandeling gewoonweg top! Zéér professionele aanpak.
Tevreden over de behandeling: ook deze keer goed.
Vriendelijk en professioneel
De ontvangst en behandeling zijn uitmuntend. Heel prettig geholpen, al vanaf de intake. De behandeling zelf wordt goed uitgelegd en is (op de verdoving na) pijnloos.
Prima behandeling
Goed ontvangen, werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, leuk team! Gehele dag goed begeleid, erg tevreden, het was ook gezellig!
Heel erg prettige ervaring gehad en ook deskundig.
Een fijne behandeldag gehad!
Ik heb een zeer goede ervaring gehad. Het personeel was uitermate vriendelijk en de behandeling is geheel pijnloos verlopen. Absoluut een aanrader.
Van begin tot eind een zeer prettige en professionele ervaring.
Voor de derde keer geweest. tevreden en ook goed opgevangen en verzorgd.
Vriendelijk, professioneel ontvangst, goede ontvangst, goede begeleiding en goodiebag.
Naar verwachting, kundige en vriendelijke medewerkers.
Ik heb een heerlijke en gezellige dag gehad waar ik mij veilig en prettig voelde, stuk voor stuk lieve en professionele dames! Echt mega dank!
Zeer klantvriendelijke en professionele behandeling en begeleiding door deskundig personeel waarbij patiënt centraal staat.
Van begin tot einde fijn en professioneel geholpen, zeker een goede ervaring.
Goed verzorgd. Alles tot in de puntjes uitgelegd.
Helemaal top!
100% meegevallen, alleen verdoving was gevoelig. Heel deskundig en vriendelijk personeel. Ook blij met de haarsparende FUE behandeling.