Alles op de afgesproken tijd, aardige mensen en prima service

Afspraken worden nagekomen. De medewerkers zijn zeer service gericht en voorkomend.

Alles was op alle fronten keurig geregeld. TOP!

Prima bedrijf nette medewerkers, zowel de chauffeurs als op kantoor. ook afspraken verzetten tot 2 keer toe was geen probleem.

Service gericht en vriendelijke mensen

Alles zoals afspraak

??

Opmerking: de offerte is prijsaanduiding onduidelijk zo niet misleidend. Het lijkt dat het bedrag van de offerte voor 3 maanden is (in ons geval 350), maar dan blijkt bij de nota (en als je de offerte met die kennis goed leest) dat het bedrag per maand is. Dus een onaangename verrassing.

Perfect! De beste ervaring van onze hele verbouwing

Brengen van de box op de juiste plek, hele prettig service, meedenken waar nodig en heel flexibel met wederom brengen en halen van onze spullen. Onwijs fijne ervaring!

Een perfecte vlotte en correcte en vriendelijke bediening

De box werd op tijd gebracht. OP ons verzoek ook weer dezelfde dag opgehaald, zowel bij het in- als bij het uitladen. Klasse!!

Super vriendelijk, netjes en alles aanwezig om in/uit te laden.

Zo hoort een bedrijf te zijn. Klantgericht, vriendelijk. Overzichtelijke en duidelijke website. En als je je spullen in en uit wilt laden zijn er dekens, steekkar en spanbanden aanwezig. En de prijs voor dit alles is prima. Nog een paar concurenten gebeld. Maar daar was of de prijs te hoog of er was onduidelijkheid. Ik ga eind van het seizoen weer in zee met mobox!

Een topsysteem met een topservice

Een topoplossing voor als je je meubelen even kwijt moet. Daarbij een zeer goede service. Zowel de medewerkers als het materieel zijn van zeer goede kwaliteit en dat alles voor een zeer vriendelijke prijs. Een absolute aanrader

hele fijne service

Super! Stipt op tijd, super vriendelijk personeel . Alles keurig geregeld.

Duidelijke communicatie, bereid om mee te denken in het proces en duidelijke prijzen. Wij hebben in één week een mobiele box 2x heen-en-weer gevraagd en ook gekregen, keurig en netjes volgens afspraak en inclusief verhuisdekens. Super.

positief

Prettige en duidelijke informatie bij de reservering. Er werd meegedacht wat de beste oplossing was en hoe het zo goedkoop mogelijk kon. Wel jammer dat je voor een vaste periode (meer dan een week) betaalt en niet per week o.i.d. Dat maakt het nog aantrekkelijker om bij jullie een Mobox te reserveren

Prima service, alles volgens afspraak.

De Mobox werd op de afgesproken tijd geplaatst. Is in goede orde weer na 6 maanden geleverd op het doorgegeven nieuwe adres. Alles in de opslag was keurig op zijn plaats en heel gebleven. Chaffeur was erg behulpzaam. Gewoon helemaal top!

Super Service!

Heel persoonlijk allemaal van de klantenservice t/m de chauffeurs. Mobox heeft het echt prima gedaan, complimenten!

Gemakkelijk voor een goede prijs

Een afspraak maken om de container de eerste keer te laten bezorgen was snel gemaakt. Ze waren erg flexibel qua inlaad tijden, als je denk dat het niet direct lukt (en je hebt de ruimte voor je huis) dan was het tot de volgende werkdag laten staan van de container geen probleem. Daardoor alle tijd om rustig de container in te pakken en tjok vol te proppen. Na 3 maanden was met 1 telefoontje de container weer thuis bezorgd! Grote pre is dat je gratis verhuistoebehoren er bij huurt, denk aan dekens, steekwagen en spanbanden! Een aanrader!

Wat een top bedrijf!

Wij zijn verhuisd en zochten een tijdelijke opslag voor onze complete inboedel. We kwamen na wat bellen en zoeken uit bij Mobox en wat een toppers zijn zit. Telefonisch erg goed en kundig geholpen. Leveren en ophalen van twee containers werd gedaan door erg vriendelijke jongens!! Ga zo door!!😉

TOP!

Vriendelijke medewerkers denken mee! komen afspraken na , en goede service van de Mo box bezorger!!!

Superservice!

Fijn bedrijf met fijne meedenkende mensen die met je meedenken en weten wat service is, zowel de telefoniste als de bezorgers.

Top service!

Team mobox, dank voor de vlekkeloze opslag en verhuizing!

Superservice!

Bij de intake alles goed uitgelegd. Fijn dat we eventueel nog bij de spullen konden komen, maar het was uiteindelijk gelukkig niet nodig. Bij het plaatsen van de box, geen gehaaste toestanden, en door de chauffeur goed meegedacht over een goede plek. Fijn dat er dekens, sjorbanden en karretjes aanwezig waren in de box. Bij het terugbrengen werd er door de dame van de administratie geïmproviseerd in de planning met halen en brengen en hadden we toch nog voor Kerst onze meubels weer staan. Echt top een fijn bedrijf! Heel veel dank!

Wij raden dit bedrijf aan

In de afgelopen tijd hebben wij 4 boxen gehuurd en opgeslagen bij Mobox. Het was makkelijk om afspraken met hen te maken, telefonisch of per mail. Er werd snel gereageerd en het was ook op korte termijn mogelijk om een box te laten bezorgen of ophalen. Vriendelijke chauffeurs en mensen aan de telefoon. Een aanrader dus!

Zou er zo weer gebruik van maken

Vriendelijk personeel. Zowel aan de telefoon als degene die de box komen brengen/ halen. Komen afspraken na. Niet te beroerd om mee te denken. Bellen bij wijzigingen, prettige wijze van communicatie

Heerlijk dat het kan, word voor t huis neer gezet en opgehaald wanneer je klaar bent met inladen. Spullen waren zoals we hadden ingeladen weer terug gebracht naar de nieuwe woning.

super

handig, snel, vriendelijk, effectief, makkelijk, zonder zorgen

goede ervaring met mobox

In verband met een verbouwing zocht ik een opslag voor mijn huisraad.Eerste gedachte was een container voor de deur, maar die zal dan enkele weken moeten staan. Daarna een mobiele container gezocht en bij Mobox uitgekomen. Eerst gebeld wat er mogelijk is en daarna maar een container besteld. Zeer goed bevallen en voor mij een goede ervaring

Heel vriendelijk en behulpzaam!

De reservering van de box ging heel snel. Ook toen er op het laatste moment nog een datum gewijzigd werd was dat geen probleem. De box werd keurig op tijd bezorgd en weer opgehaald. Een heel fijne manier van communiceren en werken!

Smederij 3

2211SM Noordwijkerhout

Over MOBOX

Jouw opslag direct voor de deur inladen Wij komen naar jou toe, jij laadt de mobiele opslag box in en wij nemen hem weer mee. Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen van de MOBOX en ons een seintje te geven als je klaar bent. Simpel toch? Voor zowel grote als kleine opslag MOBOX biedt een optimale oplossing voor het opslag van elk huishouden. Met onze 8 en 12 kuub opslagboxen kunnen wij elke inboedel efficiënt en flexibel opslaan en vervoeren. Verwarmd & Beveiligd opslagcentrum Wij zetten de mobiele opslag box met je spullen in ons verwarmde, beveiligde opslagcentrum. Heb je je spullen weer nodig of wil je nog wat toevoegen? Dat kan! Wij bezorgen de box weer bij jou voor de deur.