Makkelijker kan het niet!

De box werd recht voor onze deur geplaatst. Wij konden hem inladen en hij werd vervolgens weer meegenomen. Efficiënter bestaat niet. En toen wij onze spullen weer terug wilden hebben, ten tijde van de corona-lockdown, werd er heel begripvol gereageerd toen we wat meer tijd wilden hebben om uit te laden (want geen ploeg met helpers te organiseren). Het gemak, de flexibiliteit, de vriendelijkheid van de medewerkers en vooral de klantgerichtheid maakt dat wij opnieuw voor Mobox zouden kiezen in de toekomst.

Verhuist met MOBOX. Super handig en efficiënt.

Zelf je spullen zorgvuldig in de BOX plaatsen en na verplaatsing door MOBOX zelf op je gemak uitladen. Super handig en efficiënt verhuist met MOBOX.

Super handig en super aardig!

De eerste indruk was gelijk goed: Telefonisch heel aardig en goed geholpen. Uiteindelijk gebruik gemaakt van meerdere boxen en periodes. Alle chauffeurs zijn aardig en heel behulpzaam. Echt een aanrader voor de combinatie van vervoer en opslag!

Alles volgens afspraak geregeld en afgewerkt!

Zelfs op zaterdag werd ik gebeld om vervoer voor mij gunstiger te regelen.

Service op maat

De service was uitstekend. Chauffeur kwam de boxen keurig brengen en retou leveren volgens afspraak. Echt top geregeld

Fijn en meedenkend bedrijf

Heel blij met de gang van zaken en het meedenken tijdens deze rare tijd. Keurig en net bedrijf.

Hele fijne ervaring

Wat een gemak met de box voor je deur en dat hij dan weer gebracht wordt bij je nieuwe huis! het is wel iets duurder dan je het allemaal zelf zou regelen maar het is het meer dan waard!

Snel, vriendelijke bezorgers, behulpzaam en meedenkend.

Wij hadden voor een maand opslag nodig. Bij andere aanbieders was een maand te kort, bij Mobox was dit geen probleem. De box werd bezorgd en opgehaald op de door ons bepaalde dag en tijdstip. Ze waren beide keren op tijd, heel vriendelijk en dachten mee. Wij zijn zeer tevreden en zouden zeker nog een keer van hun diensten gebruik maken!

Top bedrijf

ik kan het iedereen aanraden. Fantastische dienstverlening.

Mobox is míj zeer goed bevallen.

Duidelijke afspraken. Flexibel leveren en ophalen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Wat een top bedrijf!

MOBOX is echt een superfijn, klantgericht bedrijf. Ontzettend flexibel (al bellen we 1 dag van tevoren met het verzoek of de box toch een andere dag opgehaald kan worden, zelfs dat is geen probleem), meedenkend, vriendelijk etc. Een voorbeeld voor andere bedrijven. Wij zijn fan. Ik ben verrast hoe ze deze kwaliteit kunnen leveren voor die prijs. Erg knap. Ik kan geen verbeterpunt bedenken..... Gaan we ooit verhuizen of verbouwen en hebben we weer een opslagbox nodig, dan kloppen wij weer bij MOBOX aan.

Super handige opslag bij verhuizing, geen omkijken naar!

Hele vriendelijke service, zeer behulpzaam en meedenkend in mijn specifieke situatie. De Mobox werd keurig op tijd geleverd en we kregen handige tips van de chauffeur. Top ervaring!

Buitengewoon goede ervaring met dit bedrijf!

Geweldig bedrijf!

het is zo simpel als dat ze zelf schrijven over mobox

aardige mensen die de box komen brengen ze leggen duidelijk uit wat de bedoeling is kortom goed geregeld

Hartelijk dank voor de snelle en competente service

Uitstekend service van deur tot deur!

Ontzettend handig! Box voor de deur geparkeerd, op je gemak inladen en weer op laten halen. Na maanden gemaild voor bezorgen en een week later werd de box weer keurig geleverd. Top!

Goed bedrijf met normale mensen en snelle service!

Ze nemen altijd op, als er vragen zijn worden deze beantwoord. Bij problemen word er meegedacht en er kan altijd binnen enkele dagen een afspraak worden gemaakt. Ook kun je vragen of de box voor de deur word geleverd en weer terug naar de opslag word gebracht voor een keer extra bezorgkosten. Ideaal bedrijf waar ik zeker terugkom voor deze service!

Fantastisch , vriendelijk, meedenkend echt Top

Super fijn!! Echt FANTASTISCH!!!

Super oplossing en super service :-) !!

Super oplossing voor een grotere klus in huis. Wellicht nog een gunstiger tarief invoeren voor < 2 weken. (Is de klus ook sneller af ;-)

hele aardige mensen

Had een box nodig om huisraad in op te slaan omdat de vloer gedaan werd. Tijdschema was een week maar dat liep uit en verlengen was geen probleem.

Heel soepel en flexibel

Helemaal top. Box kon prima een weekend blijven staan wat in en uitladen relax maakt. Brengen en halen in goed overleg en afstemming. Snelle reactie op vragen en mails. Kortom: Ideaal om tijdens verbouwing even kort wat spullen uit huis te hebben zonder al te veel moeite.

Zorgeloos verhuizen.

Het concept is heel simpel maar zo doeltreffend! Je krijgt 3 dagen de tijd om de box te vullen, met 1 telefoontje wordt de box opgehaald. Jij bepaald vervolgens wanneer deze weer mag worden neergezet op het nieuwe adres waar je wederom weer 3 dagen de tijd hebt om uit te laden. Verhuizen met MOBOX is zonder stress. Zowel buiten als binnendienst zijn helder in de communicatie. Bedankt en veel succes.

Helemaal top!

Vriendelijke personeel, altijd bereid om mee te denken. Afleveren van de boxen ging top! Wij zijn er erg te spreken over!

vriendelijkheid, flexibiliteit en gemak in een bak :-)

Wij zijn blij dat we voor onze tijdelijk opslagbehoefte voor Mobox gekozen hebben. Het is een verademing om in een hectische tijd van 2 verhuizingen met een bedrijf te werken dat met je meedenkt, flexibel is en zich tot op de minuut af aan de afspraken houdt. Ik zal zeker iedereen aanraden om zaken met dit bedrijf te doen, de lijnen zijn kort en de service uitmuntend. Daarom gewoon de volle 5 sterren meer dan waard!

Een TOP bedrijf!

Hoe gemakkelijk is dit: laad je spullen in de door Mobox gebrachte box voor je huis, die vervolgens wordt opgeslagen, en bel Mobox wanneer je de box weer nodig hebt bij je nieuwe huis en ….. uitladen maar! Klantvriendelijk, zeer goede service, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en ga zo maar door. Zo goed heb ik het nog niet meegemaakt.

Smederij 3

2211SM Noordwijkerhout

Over MOBOX

Jouw opslag direct voor de deur inladen Wij komen naar jou toe, jij laadt de mobiele opslag box in en wij nemen hem weer mee. Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen van de MOBOX en ons een seintje te geven als je klaar bent. Simpel toch? Voor zowel grote als kleine opslag MOBOX biedt een optimale oplossing voor het opslag van elk huishouden. Met onze 8 en 12 kuub opslagboxen kunnen wij elke inboedel efficiënt en flexibel opslaan en vervoeren. Verwarmd & Beveiligd opslagcentrum Wij zetten de mobiele opslag box met je spullen in ons verwarmde, beveiligde opslagcentrum. Heb je je spullen weer nodig of wil je nog wat toevoegen? Dat kan! Wij bezorgen de box weer bij jou voor de deur.