Vriendelijke mensen en goeie service, ook bij tussentijds iets uit de opslag halen!

Mobox ontzorgt

De vriendelijke behandeling aan de telefoon en van de chauffeurs. Het meedenken was fijn. Vol vertrouwen mijn inboedel meegegeven en in prima staat weer terug. Geweldige oplossing tijdens mijn verbouwing.

Super!!!!!!!

Super geholpen door super vriendelijk personeel . Een hele mooie oplossing voor een hele mooie prijs . Een dikke vette 10!!!

Alles goed geregeld!

Gelijk goed geholpen via de Chat. Nog extra kratten en dozen last-minute erbij besteld, was geen enkel probleem. Zeer klantvriendelijk en flexibel. Zou het de volgende keer weer met dit bedrijf doen.

We hebben Mobox als zeer positief ervaren.

Alle afspraken waren punctueel en het personeel aller aardigst. Meedenken en meehelpen and a personal touch! Aanrader!

Alles conform afspraak

Alles is volledig conform afspraak gelopen. Alles keurig op tijd. Zeer vriendelijke en correcte chauffeurs die ook nog eens meedenken en meehelpen.

I wanted to give 4 stars.

I gave 3 stars because it was quite expensive. But honestly you deserve 4 stars. It was very professional. I'm very happy with everything, thank you so much.

Helemaal prima

Precies wat je ervan verwacht. ivm een verbouwing twee grote boxen gehuurd. Klantgerichte levering: we hebben de plek en de richting kunnen afstemmen, zodat we ze makkelijk konden inruimen. De boxen waren netjes schoon. En handig voorzien van dekens, spanbanden en steekkarretje. Enige minpuntje aan de boxen is dat de roldeuren niet goed open blijven staan, maar dat is met een houten balkje eenvoudig op te lossen.

Goede ervaring met Mobox. Ze zijn flexibel, goede communicatie, prima service, vriendelijk.

Handig mensen en top bedrijf

De boxen kan je lekker zelf tot de nok toe vullen. De iets grotere heeft het voordeel dat je de spanbanden goed kan aanbrengen. Met meerdere boxen voor de deur, moet je wel voldoende ruimte hebben. Voor het uitladen kan je langer de tijd nemen, maar met wat hulp is een box zo leeg. Het personeel, zowel aan de telefoon als de chauffeurs, waren uiterst vriendelijk en dachten goed mee.

Prima service, vriendelijke en enthousiaste medewerkers, denken heel goed mee.

Wij wilden een onderdeel van de huisraad, piano, op een ander adres uitladen, is prima opgepakt en geregeld.

Fantastische service

Fantastische service, vriendelijke behulpzame medewerkers.

Perfecte oplossing

Vanwege nieuwe vloer en trap in de woonkamer moesten de meubels tijdelijk opgeslagen geworden. In overleg met mobox 14 kuub box besteld en deze kon blijven staan opslag was niet nodig. Nette box werd geleverd incl verhuisdekens, spanbanden en steekkar. Uitleg vd chauffeur gekregen omtrent slot. Na overleg werd de box opgehaald toen we klaar waren met de verbouwing Top service!

Prima!

Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur die mee hielp met de meubels de container in tillen

Goede service en zeer vriendelijke medewerkers

Vanaf het eerste contact via de mail snelle en duidelijke informatie. Telefonisch ook goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Ook het afleveren en brengen van de box ging prima.

Alles volgens afspraak, perfect

Op afgesproken tijd bezorgd en weer opgehaald. Niks meer aan toe te voegen, alles volgens afpsraak!!

MOBOX blinkt uit in klantvriendelijkheid en service.

Vanwege een verbouwing moest ik een deel van mijn spullen opslaan. Ik heb gekozen voor MOBOX vanwege de persoonlijke benadering aan de telefoon, flexibiliteit en het meedenken in wat voor mij de beste oplossing zou zijn. Het neerzetten en ophalen van de box ging soepel, met goede uitleg van de vriendelijke chauffeur. De box zelf is schoon en inclusief dekens en ander verhuismateriaal.

Wij zijn zeer tevreden.

Voor herhaling vatbaar.

Zeer prettig

Ik vond het een ideale manier van verhuizen.

Snel geregeld, mooie schone containers

Prettig contact met Mobox gehad, ze denken met je mee. Flexibel in plaatsing en ophalen en de duur ervan. Daarna flexibel in weer terugbrengen van de containers. Heel fijn. Ruime, mooie en schone containers (ik gad 3 kleinste varianten). Goed, snel en makkelijk af te sluiten en te openen. Nemen weinig ruimte in (kleinste variant minder en 1 parkeerplek). Super handige steekwagentjes, hondjes en genoeg dekens en spanlinten in de containers aanwezig. Kortom top ervaring en spullen kwamen weer netjes en heel terug ondanks niet zo best stapelwerk van kleine onhandige maten aan meubels en spullen.

Goede service en flexibel

Prettig bedrijf met goede service, flexibele instelling en hulpvaardige mensen.

Super geregeld. Lieve mevrouw aan de lijn.

We hebben ruim een half jaar de spullen in opslag gehad ivm vernieuwing. Het was allemaal goed verzorgd en top geregeld. De mevrouw aan de telefoon was altijd zo vriendelijk en opgewekt. Bedankt! Mochten we in de toekomst opslagruimte nodig hebben dan komen we zeker terug!

kan niet beter!

Alles ging zoals ik het zou wensen: de door mij gewenste bezorg- en ophaaltijd werden probleemloos overeengekomen en mijn verzoek tot (tussentijdse) wijziging in ophaaltijd werd telefonisch plezierig opgevangen en voor zover mogelijk gerealiseerd, en zonder extra kosten. Vriendelijke, vakbekwame chauffeurs die oplossinggericht bezig zijn. Prima bedrijf, ik beveel ze van harte aan!

Heel goed

Heel goed

Betrouwbaar bedrijf dat met je meedenkt en je snel beantwoord. Het bedrijf kan ook snel leveren. Verder waren de bezorgers ook top, erg aardig en behulpzaam. De boxen zelf zijn gebruiksvriendelijk, ook erg handig dat er verhuisdekens, spanbanden en een steekwagen inzit.

Smederij 3

2211SM Noordwijkerhout

Over MOBOX

Jouw opslag direct voor de deur inladen Wij komen naar jou toe, jij laadt de mobiele opslag box in en wij nemen hem weer mee. Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen van de MOBOX en ons een seintje te geven als je klaar bent. Simpel toch? Voor zowel grote als kleine opslag MOBOX biedt een optimale oplossing voor het opslag van elk huishouden. Met onze 8 en 12 kuub opslagboxen kunnen wij elke inboedel efficiënt en flexibel opslaan en vervoeren. Verwarmd & Beveiligd opslagcentrum Wij zetten de mobiele opslag box met je spullen in ons verwarmde, beveiligde opslagcentrum. Heb je je spullen weer nodig of wil je nog wat toevoegen? Dat kan! Wij bezorgen de box weer bij jou voor de deur.